Anton Heunis smykke – So purdy!

Cravings, cravings, beautiful cravings.

Anton Heunis

Dette skulle egentlig være en bursdagsgave fra meg til meg, men siden moren min er snill ble det en gave fra meg og henne. Når man bor på andre siden av kloden vet man iblant noen av gavene man får, og siden jeg bad moren min hjelpe meg med å kjøpe dette smykket visste jeg at det lå i bursdagspakken som kom fra Norge. Siden bursdagen min ikke er før i morgen har jeg ikke gitt meg selv lov til å bruke det før i morgen, men jeg måtte åpne esken og sikle litt på det i dag.

Det er så fantastisk vakkert! Etter å ha forelsket meg i det på Instagram, fant jeg ut at Anton Heunis er umulig å få tak i i USA – selvfølgelig. Heldigvis fant jeg det i Oslo og min mor ble sendt på shoppeoppdrag for å sikre meg det siste de hadde inne. Det ble kjøpt på Høyer Trend Shop på Egertorget og kostet 3499,-.

Antonheunis

Det går til absolutt alt, jeg har allerede en liten samling antrekk i hodet jeg skal kombinere dette smykket med. Jeg har kjøpt flere smykker til høsten som er typiske statement-smykker, men dette er så langt favoritten. ♥

Nedtelling til bursdag……………….

This entry was posted in Fine ting, Shopping og antrekk. Bookmark the permalink.

6 Responses to Anton Heunis smykke – So purdy!

 1. HC-mamma'n says:

  GRATULERER MED DAGEN!!!!! Smile

 2. Ina says:

  Kjempe fint! Og forresten et nydelig design du har fått på bloggen.
  Ha en fin dag! Smile

 3. Julie Tuven says:

  Gratulerer så mye med dagen! Håper du får en super dag, det fortjener du Smile

 4. Maja says:

  Gratulerer med dagen! Smile

 5. Maja says:

  Kjempe kult smykke!! Ikke helt min stil, men synes det passet godt på deg Smile

 6. Toril says:

  Det var et kjempefint smykke, og du kledde det Smile

  Ønsker deg en kjempefin lørdag Smile

  Mvh
  Toril

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette