Man er i tenkeboksen.

Hardt. Hardt i tenkeboksen, hvor man har vært noen dager nå. Som jeg har nevnt, jeg er en rimelig privat person og det å ha hverdagsblogg hvor jeg skriver om meg og mitt, innser jeg at var en elendig dårlig idè.
Jeg ville dele alt med dere, men nå er det stopp.

Det er rart med det, når man blogger, så tror folk automatisk at de har noen rett til å få vite alt om deg. Alt. Jeg har aldri publisert bilder av meg og min bedre halvdel i skjønnhetsbloggen min. Hvorfor? Fordi det ikke har noe med skjønnhet og hudpleie å gjøre. Det er privatlivet mitt og ikke noe jeg følte for å dele med dere. Er det feil…? Er det galt? Er det slik at fordi jeg har mot nok til å skrive noe, så må jeg skrive alt?

NEI. Feil. Gå vekk.

Jeg merker at jeg nå har god angst og har derfor bestemt meg for å skrive mindre om meg selv og livet mitt. Det er rett og slett ikke noe jeg føler for å dele med dere, selvom jeg vet flere av dere døøøøøøør etter å få vite alt om oss. Jeg er ekstremt glad i leserne mine, men jeg merker at det å skrive så åpent her, ikke er noe jeg føler er ‘meg’. Jeg liker ikke å dele ting og det er ting jeg aldri kommer til å dele med dere, selvom en normal blogger ville delt det med sine lesere.

Jeg er ikke normal, jeg vil ikke være normal og derfor stopper jeg kranen.

Det gir jo i grunn mening. Om du ikke er en venn av meg, så hvorfor f skal jeg dele ting jeg normalt sett bare deler med venner?

Det kommer trolig ikke til å bli noen merkbare endringer her, jeg kommer til å skrive like sarkastisk og ladida som før, men informasjonskranen om meg og mitt privatliv, stenges herved for godt.

Hvordan møtte jeg min bedre halvdel? Hvordan ser leiligheten vår ut? Hvordan ser tatoveringene mine ut? Når skal vi gifte oss? Hvordan fridde han?

Det får du aldri vite. Punktum. Jeg blir oppriktig sint på mennesker som maser, maser og maser og bokstavelig talt blir sure fordi jeg ikke ønsker å legge ut om absolutt alt som har med meg og oss å gjøre.

Du tror ikke folk blir sure? Jupp, det blir de. Jeg har fått kommentarer i den andre bloggen min fra dustehuer, som sutrer fordi herregud, jeg skriver jo litt om privatlivet mitt, hvorfor faen vil jeg ikke svare på alle spørsmålene dine???!!

F*ck off. Om livet ditt er så kjedelig at du må være besatt av privatlivet til en person du ikke engang kjenner….?
Reality check. Våkne. Få deg en hobby. Evt en katt eller 16.

Det er synd at det skal bli slik også, jeg trodde at jeg skulle klare dette helt fint og jeg er absolutt ikke av de virkelig personlige bloggerne der ute. Allikevel, dette blir feil for meg og fra nå kan du lure deg ihjel. Jeg har såpass mange lesere nå at jeg vil skjerme privatlivet mitt i større grad enn før. Jeg innså i dag at herlighet, det er ingen som har noen rett til å få vite noe, det er faktisk jeg som alene bestemmer hva jeg vil dele og ikke. Folk får bli så sure de bare vil, samma det.

Igjen, dere vil trolig ikke merke noen forskjell……….men spørsmål og slikt om meg og oss, kommer jeg ikke til å besvare lenger. Joda, jeg kommer til å skrive om meg selv, men jeg føler ikke lenger et behov for å dele de mer personlige tingene. Noen mener bloggere er oppmerksomhetssyke, jeg vil helst slippe oppmerksomhet. Tro det eller ei, jeg skriver denne bloggen for min egen del, så da får jeg høre på magefølelsen min. Man kan ikke blokke ut visse mennesker og jeg vet det er mennesker som leser dette, som jeg virkelig vil se under en buss….. så da. Haha. Herregud.

Jaja. Random ladida! Men whatever.

Piz and løv.

 

Ps: Bildet er random og ikke relevant. Men valpemager…..er alltid verdt å vise frem.

This entry was posted in Hverdag/blogg/whatever. Bookmark the permalink.

39 Responses to Man er i tenkeboksen.

 1. Beate says:

  Helt enig med deg Hilde. Ingen har krav på å vite noe som helst om deg.
  Jeg fatter ikke at noen tillater seg til å bli sure fordi du ikke vil dele alt. jeg fatter ikke en gang at de maser om det.

  Jeg koser meg uansett masse med ladidaen din jeg. Keep it coming!!

 2. Connie says:

  Det skjønner jeg veldig godt og respekterer.

 3. Monica says:

  Finings, magefølelsen vet alltid best. Smile
  Jeg trives helt fint med innlegg om ladida, USAsk random og et sardonisk og sarkastisk syn på whatever.

  Dog var det greit å lese om glemske menn, godt å vite at jeg ikke er alene om å ha en sånn. Haha. Smile

  Piz bækk.

 4. Anna says:

  Ditt liv og din blogg. Big Smile Ingen har krav på å vite personlige ting om deg, det er helt opp til deg hva du vil og hva du ikke vil dele.

  Du er litt sånn kul uansett.

 5. Henriette says:

  Utrolig hva folk får seg til å forlange. Ser frem til å lese det du vil dele iallefall Wink

 6. Karita says:

  Så lenge du ikke slutter å blogge helt, er jeg fornøyd! Har skikkelig sansen for denne hverdagsbloggen – har ikke tall på hvor mange ganger jeg har brutt ut i latter av de sarkastiske bemerkningene dine Wink Stå på!

 7. Monica says:

  Del det du vil dele men oss du! Det må folk være fornøyd med! Smile

  Jeg lurer på en ting som har med USA å gjøre. Jeg kjenner noen jenter som bor i USA. Vi har vært venner på nett i mange år, 11 år for å være nøyaktig så vi har jo vokst opp sammen på en måte. Jeg er redd det er frekt å spør dem om dette, men hvorfor bor folk så lenge sammen med foreldrene? Er det for dyrt å leie leilighet selv? Det virker ikke som om det er et mål de har en gang, å få egen plass å bo. Synes også de går så lenge på skole! Og det virker som det er vanlig å gå på skole, deretter jobbe 1-2 år og deretter tilbake til skole til de nærmer seg 30. Har det med økonomien å gjøre? De er vel fra 26-31 år gamle. Hun på 31 er utdannet lærer men bor alikevel med besteforedrene. Vondt for meg å forstå siden jeg flyttet for meg selv så fort jeg hadde utdanningen i boks og fast jobb!

  • Hæ…? Dette fenomenet er jeg ukjent med…. det er jo ikke dyrt å bo her, bare man velger riktig sted å bo. Jeg vet at noen har dårlig økonomi og vil bo hjemme til de er ferdigutdannet, men jeg kjenner få som bor hjemme. Nå kjenner jeg riktignok kun mennesker som er 24 og oppover, så kanskje det er en kjent greie uten at jeg vet om det. Nei vent! Jeg vet om noen….han er vel 35, gift og har et barn, men de er asiatiske og de bor jo gjerne med familien så lenge de kan. Kulturshit….takk GUD for at R ikke er sånn, da hadde jeg daua.

   Må nesten spørre min kjære om dette, han vet sikkert mer enn jeg! Smile

   • Monica says:

    Kanskje det er normalt så lenge de ikke har funnet seg en partner? De er single alle sammen, untatt hun på 31 som skal gifte seg neste år. Da går jeg ut i fra at hun flytter sammen med mannen sin, hehe! De andre er single og bor fremdeles hjemme selv om de nærmer seg 30. Det virker som om de kan ta en utdanning over flere år ved å bare ta noen klasser i året. Her i norge tar vi jo alt samlet.
    En av jentene er kanadisk og er litt mer selvstendig. Men hun bor aldri alene. De er alltid flere jenter som bor sammen i en leilighet eller et hus som de leier sammen. Kanskje det har litt med trygghet og å gjøre?

    • Hmm… Når du nevner det, jeg vet at Rs kamerater bodde sammen i en leilighet en stund. Så ble èn og èn involvert i forhold og da flyttet de ut samtidig som de fant seg en make. Det er veldig vanlig å ha romkamerater, mange av de vi kjenner har det. Nå er riktignok de fleste vi kjenner i seriøse forhold, så de bor logisk nok sammen to og to Grin Han vi kjenner som bor i et hus sammen med to andre, bor vel bare der fordi det er enkelt. Billig leie når man er 3 og han er ikke fan av privatliv og stillhet, så vidt jeg vet.

 8. Rebekka says:

  Skjønner deg kjempegodt jeg, å støtter fult og helt ditt valg om ikke og dele alt. Big Smile

 9. Du kan begynne å dikte opp masse rart om livet ditt så de blir helt virkelighets fjerne Wink Jeg hadde spilt på det jævla gnålet deres fullt ut og gitt dem virkelig noe å lese haha. Bare for å være små bitch og understreke at privatlivet ditt er hemmelig, punktum.

  • HAHA Grin Jeg tror jeg nettopp fikk en idè til et sarkastisk dusteinnlegg, som sikkert kommer til å gjøre halve verden sur…..meen det har jo aldri stoppet meg før. Små bitch og understreking, coming up!

 10. ACDC says:

  Det er helt greit! Smile
  Du var morsom før du begynte å skrive mer om privatliv, og vil mest sannsynlig fortsette å være morsom videre! Smile

 11. Hege(: says:

  Respekt!
  Vær deg selv, det er alltid det beste Grin

 12. Liv says:

  Dette er jeg helt enig i. Ingen har rett til å “kreve” å skulle få vite om livet ditt og personlige detaljer. Slike ting gjør meg mektig irritert. Hva har skjedd med vanlig folkeskikk liksom, selv om du skulle være en person folk kjenner fra internett.

  Håper du fortsatt orker dele med oss om ting som skjer i USA annet kjempemorsomt svada. Og ikkeminst Chester. Fyfaen, du er jo kjempemorsom!

 13. Silje Jeanette says:

  Jeg har blitt en fast leser, etter at jeg tilfeldigvis kom over hildechristina.com i høst. Jeg har lært så utrolig mye, og fått så fantastisk mye bedre hud! Så deet må jeg nesten si tusen takk for!
  Etter at du startet denne bloggen har jeg også fått fantastisk underholdning i hverdagen.

  At du ikke vil skrive så mye om privatlivet forstår jeg veldig godt, og mener er fullstendig opp til deg.

  Men denne bloggen var vel egentlig litt ment for venner og familie, som ønsket oppdatering på livet ditt? Eller husker jeg helt feil? Bare et forslag; kunne du ikke startet en lukket blogg for dem? Blir kanskje mye blogging for deg, men da hadde du i alle fall fått delt det du ville med venner og familie, uten at vi resten får snoke i privatlivet ditt Wink

 14. Lurt!

  Bloggleserkulturen i dag er et studium i seg selv. Det er helt utrolig hva folk krever av bloggerne der ute, som om man har meldeplikt på alt man gjør. Helt sprøtt, det er tross alt en fiktiv verden.

  Du er barsk. Pirate

 15. Tone says:

  Det er så mange rare mennesker i verden! Kjære vene, man respekterer da at bloggere velger selv hva de vil dele med verden? Eller, det gjør man tydeligvis ikke.. Men keep up the good (ladida) work! Ladida gjør dagene lysereSmile Skriv om det du vil skrive om, ikke det gale mennesker vil snoke iRazz

 16. Alice says:

  Helt greit Smile Jeg kommer hit for å nyte god humor, ikke for å leke stalker. De som har et behov for å snoke i andres liv må virkelig ha lite action i sitt eget…

 17. Linn Kristin says:

  Skjønner deg godt jeg! For meg vil du nok være sykt underholdende uansett Smile

 18. Hana says:

  Jævla idioter. Syns det har vært kjempe morsomt å lese om deg og dine, og har jo seff lurt på hvordan dere traff hverandre. Men å spør noen om sånt uten at de selv velger å blogge om det.. hva faen!

 19. Marianne says:

  Merkelig hva folk får seg til å spørre totalt fremmede bloggere om. Du deler det du ønsker å dele. Og skriver om det du ønsker å skrive om. Det er da ingen andre enn deg som kan bestemme det. Det er jo det som er så flott med å være sin egen sjef Grin

 20. HC-mamma'n says:

  At du er hakket smartere enn en viss Dorthe her i landet og mange på hennes nivå, er jeg stolt av! Selvsagt skal du ikke dele noe du ikke virkelig har lyst til å dele! Litt søren at jeg heretter ikke kan forvente at du legger ut om den gangen jeg fridde til faren din, eller da jeg var oppe i parasail, men ok, da!

 21. Sara says:

  Respekterer og skjønner valget du tar nå, men jeg skal ikke legge skjul på at jeg hadde gledet meg til å høre mer om klissklasset til deg og Hubby, haha Grin Men du sa noe om at du skulle skrive om bryllups-ting på den andre bloggen, hvis jeg ikke husker feil? Kommer du i tilfelle til å kutte ut det også? Smile

 22. Helene says:

  HÅHÅ! Nå blir stalkerzz skuffa. Grin

 23. Nora says:

  Jeg kunne blitt skuffet, men det er det jo ingen grunn til. Alt du skriver er som regel morsomt, uansett innhold Grin

 24. eva k says:

  Synd om du skrur kranen helt igjen, for jeg synes du har vært flink til å være personlig uten å bli for personlig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette