Paradise Hotel. Faen.

Jeg lovet meg selv at jeg ikke skulle skrive et innlegg om Paradise Hotel……..for Paradise er i seg selv så tragisk, at innlegg av denne typen egentlig ikke er nødvendig.

Men altså……jeg bare MÅ.

Jeg så ikke forrige sesong av drittprogrammet….men nå som jeg sitter i USA, tenkte jeg å rett og slett få det med meg, fordi det gjør at jeg savner Norge enda mindre. Så da ser man det på nett og jeg kooooser meg litt hver gang.

Nei for faen, det gjør jeg ikke.

For det første, hvorfor er det 24 og 25 åringer der inne? HVORFOR? Det er ikke rart vi blir sett på som fyllamøkkadrittunger, når det der er det som går på TV av eksempler. Dere suger. Dere må få dere en jobb og et liv. Fuck off.

For det andre, jeg blir flau. Bare introen er nok til å dø litt av, spesielt denne “Vinke til seg” greia Jeanette gjør i introen. Altså…. det er bare….så jævlig kleint å se på.
Hubby så introen en av dagene jeg satt og så på, hans “Oh…..my god.” har gjort sitt til at han aldri kommer til å tro at det finnes brunetter i Norge igjen. Han tror nå at alle nordmenn er blonde krek, som synes det er ok å sitte på TV og være stokk dum.

Så kom Niklas inn da. Og det er godt mulig jeg staver navnet hans feil, for jeg vet ikke hvem han er. Whatever.

Først sier han at ‘Førsteinntrykket av gutta….var at de var ganske barnslige. Jeg føler meg eldre i huet ….’ før han drar den brilliante ‘Jeg har to mål her inne og det er å vinne og sjekke damer. Så nå skal jeg bli kjent med jentene, så jeg kan kose meg litt her og der.’

Du sa moden HVOR?!

Maren gidder jeg ikke å kommentere engang. Om hun noensinne får et ønske om å få et stabilt forhold med en ok kar etter å ha lekt seg med alle guttene hun fant på TV, så burde hun kanskje begynne å lete i en eller annen amishbygd. Der har de ikke TV, det er hennes beste sjanse.
Verste er at hun virker jo oppegående, jeg bare klarer ikke å ha respekt for mennesker som selger seg så billig. Øsj.

“Og på Paradise, elsker vi alt som er sexy.”

Så finn noen sexy mennesker da for duck. Jeg innser at det å finne noen som både kan lese, tenke og skrive, er pene og samtidig vil være med på det programmet er vanskelig, men de kunne jo greit brukt litt mer tid på å finne deltagere.

Nå kom det inn et krek som er glad hele tiden, det gjør automatisk at jeg ikke liker vesenet. Mennesker som er bare happyhappy hele tiden gjør meg bare sliten. Bort med dere.

Hvorfor jeg ser på det, når jeg åpenbart ikke kan fordra noen av dem?

Ingen anelse. Men han derre Ole må slutte å mase om “Bra damer fra Drammen ass”, hvis ikke hopper jeg snart fra verandaen (vi bor i første etasje).

This entry was posted in Ymse ladida. Bookmark the permalink.

11 Responses to Paradise Hotel. Faen.

 1. Christine says:

  På kornet! Hvis du føler for å bli enda mer flau over Norge, så kan du se “gullungene” på TVNorge. Det er mulig at de skjerper seg, men jeg så en av de første episodene og det var mer pinlig enn Paradise…

 2. Tone says:

  Takk, der bekreftet du nettopp at jeg gjør veldig rett i å ikke se på det søppelet derWink

 3. Tina says:

  Gullungene.. Ååååååh, det skulle virkelig ha vært skuddpremie på slike folk. Og hun ene hater dyr. HVEM hater dyr? Grrrr Really Pissed

 4. Tone says:

  Kleint! JA! Der har jeg ordet jeg lette etter. Takk! Kleint og tragisk er bare fornavnene på det søppelprogrammet.

  Og apropos Gullungene… lenge siden jeg har vært borti et program med så sterk preventiv effekt. Grøss…

 5. Elise says:

  Jeg ELSKER Paradise Hotel. Uansett hvor dårlig selvtillit jeg har en dag, så blir den bedre av å se folk sitere ordtak feil og få de stygge morgentryna sine dratt ut på flatskjermen min. <3

 6. Vestfoldgirl says:

  Jeg er så enig!! Noe mer pinlig enn å se på de idiotene som driter seg ut finnes ikke….fatter ikke at noen gidder å melde seg på et sånn program! Og tror de at de skal få en superheftig karriere etterpå, da er man jo stokk dum!

 7. KathrineL says:

  Haha ja jeg gjorde et lurt valg når jeg bestemte meg for IKKE skru på tven engang når paradis går. det er klin umulig ikke se på hvis man får meg seg et eneste min. Det er virkelig facinerende at det programmet faktisk er populært.. Razz

 8. Som om jeg skulle skrevet det selv!!

  Bortset fra det med Niklas da.. eller, kanskje ikke.., men han er bare så fin å se på.

 9. Lene Kristin says:

  Merker jeg blir uvel bare av å lese dette innlegget. Jeg har aldri sett en episode av dette, ei kommer jeg til å se en episode. ugh ROTFL

 10. Andreas says:

  haha skaff deg ett liv,jævla fitteSmile

  • Du sitter i blogger og slenger dritt og hevder at JEG er den som må skaffe meg et liv? Eh. Fitte er ei heller et skjellsord, dumme dumme mannen. Det kan også være greit å ikke legge igjen ipadressen din, for jeg kan se huset ditt. Smarten. 195.1.65.141

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette