Monterey, California – Min dag i bilder

Siden jeg sluttet med HC i USA videoer fordi en rekke mennesker ikke klarte å respektere at mannen min aldri kommer til å filmes eller avbildes her eller på YouTube, bestemte jeg meg for å ta noen bilder gjennom dagen i dag. Særlig stort inntrykk av USA gir det ikke, men dere får ihvertfall se liksom-natur!

Carmel og Monterey er to av mine favorittbyer, og fordi vi giftet oss i Carmel er det alltid like koselig å besøke stedene. I dag måtte vi riktignok til Monterey for å saksøke en mindre snill mann fordi han stakk av med over $20 000 av pengene våre. Lang historie, men kort fortalt booket vi først bryllupet vårt til en vingård i Carmel, og da de sparket alle sine ansatte og ga oss beskjed om at vi ville måtte omorganisere hele bryllupsdagen på mindre enn seks uker, ga vi beskjed om at vi ønsket å kansellere. Vi skulle få igjen alt bortsett fra depositumet vårt sa den ene ansatte, før eieren av vingården stakk av med litt over $21 000 av beløpet vi hadde betalt inn. Eieren av vingården er vel en av de mest arrogante menneskene jeg har møtt i mitt liv, og at han er saksøkt på flere hold er derfor ingen stor overraskelse, men nå saksøker vi han også. Vel fortjent!

Uansett måtte vi til Monterey for å registrere papirer, endelig er jeg frisk nok til å dra så langt for å få det på plass. Jeg er fortsatt helt hektet på Stylebook app’en min, og jeg er nesten ferdig med å legge inn alt jeg har av klær, sko, smykker osv. Dagens antrekk skapte jeg først i app’en i går kveld, og det ble comfy, men passe for retten. Hvit skjorte fra Splendid, skjørt fra Alexander Wang, pumps fra Clarks, smykke fra Etsy, ring fra Roberto Cavalli, og min elskede Louis Vuitton Speedy ble med, den er den perfekte veske for road trips, den rommer hele verden og litt til.

ootdJa, Chester er litt sånn deppa fordi han skjønte at vi skulle dra…..

Mine nye pumps fra Clarks er forresten helt fantastiske! De er som å gå i tøfler, og den sjokoladebrune fargen minner meg om Chester. Smile Disse kjøpte jeg også i en dyp rødfarge, finner jeg de i flere farger i min størrelse blir nok de med meg hjem også. Jeg kan aldri få nok av pumps jeg kan bruke til hverdag uten at føttene mine gråter av smerte.

Clarks pumps

Turen til Monterey er ….. spesiell? Dere vet slike creepy truck stops som alltid finnes i skrekkfilmer? De er eksakt like creepy i virkeligheten, og de er overalt. Vi kjører forbi den ene etter den andre hver gang vi kjører noe sted. Ugh! Og i nærheten av disse creepy skrekkfilmstoppene er det alltid enda mer creepy nabolag.

Som dette.

EhMannen min idet vi kjører forbi: “This looks like a great place to raise kids!” Uhm.. NO! Laugh

Bortsett fra det er det bare liksom-natur og kuer helt til vi når Monterey. Hurra.

LadidaJeg kaller dette liksom-natur fordi det ser så….. rart ut. Helt ulikt Norge, jeg er fortsatt ikke vant til de rare toppene med nada trær og bare hæ.

Monterey er ikke like magisk som Carmel, men byen har fortsatt mange fine bygninger og flere steder som ser ut som et eventyrland. Til og med postkontoret er fint å se på.

Monterey

Retten var et lite og rart bygg med enda rarere mennesker, og vi klarte å dukke opp etter at de stengte. Det er mye fint man kan si om mannen min, at han er spesielt organisert og ryddig er ikke en av dem. Han har tatt seg av alt når det gjelder retten og vingården, og det har gått i ball tre ganger nå. Heldigvis fikk vi levert papirene som de registrerer i morgen, hadde vi ikke kunnet det hadde jeg skreket i en time. Det tar noen timer å kjøre til Monterey, og selv om vi elsker å kjøre bil og alltid nyter kjøreturen, så er det å kjøre to timer for ingenting veldig lite fun. Da vi fikk levert papirer dro vi til en av favorittstedene våre, en bitteliten sushirestaurant som ser ut som en liten deli. De har den beste shrimp tempura sushien jeg vet om, så jeg drar stort sett aldri fra Monterey uten å besøke dette stedet.

SUSHI!Sushi, check! Duckface, check!

Hun her var så festlig at jeg måtte ta bilde av henne. Hun gikk som Ringeren i Notre Dam og ….ja.

Herrow lady

Gaypal og jeg tar som regel alltid bilder av rare mennesker vi ser. Enten sender vi den typen bilder til hverandre, eller så sender vi bilder hvor vi ser ut som tards. Du vet du kanskje har sett litt vel sliten ut i evigheter når du for en gangs skyld sender et bilde av deg med sminke og Gaypal’en bare “Du ser skikkelig geeky chic ut. Rart å se deg sånn, vi pleier jo bare å sende slaskete bilder hvor vi ser døende ut til hverandre.” Syk = slask, ikke min feil.

Det var virkelig perfekt vær i Monterey i dag, isteden for våre 35 grader var det 22 grader og sol. Jeg slapp å smelte, SCORE! Siden det var så behagelig ute spiste vi på et bord ute, og vi ble sittende og skravle i noen timer før vi bestemte oss for å gå en tur til nærmeste bakeri. Igjen, Clarks skuffer ikke. Pumps man kan gå tur i? IIIIHHHH!

Vi fant dette fine lille bakeriet, for jeg måtte ha makroner. Byen vi bor i har stort sett alt, men makroner kan man se langt etter så jeg hamstrer alltid når vi er i byer der de har makroner.

Bakeri

Makroner, NOM

Man innså med ett at det er 11. september i dag da man så flagget på halv stang. Tenk at det er 12 år siden?! Jeg husker den dagen som om det skulle vært i går, jeg forstår ikke hvordan 12 år har sust forbi så fort. Ja, jeg er glad jeg er her jeg er nå fremfor der jeg var da, men TOLV ÅR? Esus, jeg begynner å bli gammel. 9 dager til bursdagen min….iiiiiiik.

11. september

Turen hjem var enda mer liksom-natur og nestenkræsj med bil fordi kvinner fra Florida velger å snakke iherdig i mobiltelefon fremfor å kjøre bil riktig. Tror aldri jeg har vist fingeren så mange ganger til noen i mitt liv, men hey! Lær deg å kjøre bil ditt naut.

LALALALAvannDu føler deg egentlig veldig midt inni ingenting når du kjører på denne veien.

Resten av dagen har vi brukt på å pusle rundt i huset, se Spartacus, klø the Fluffs på magen, og jeg har skrikebannet til mannen. Igjen, det er mye man kan si om mannen min, men at han kan dette med å vaske klær er ikke en av dem. Min høyt elskede blazer fra Elizabeth and James som er (VAR) et av favorittplaggene mine, fant jeg ute. I solen. Der hadde den ligget i en uke, etter at han hadde vasket den i vaskemaskinen på normal setting. Den er laget av silke. Nå er den fullstendig ødelagt og bleket…. Fint. Supert. Forbanna flott. HYYYYYL. Ikke er den å få tak i lenger heller, helvete. Om noen vil ha en mann kan du få min billig av meg! Så jeg deppet og sutret noen timer (JA NOEN TIMER, JEG ELSKET DEN BLAZEREN!!!) før jeg nettshoppet litt som plaster på såret. Høye svarte støvler igjen og garderoben min er komplett! I dag fikk jeg to store pakker fra Nordstrom med diverse, jeg har visst bursmåned fremfor bursdag i år. Jaja.

Resten av kvelden skal jeg bruke på jobb, og to av mine favoritter.

favoritterHan brune er definitivt den største favoritten, selv om han her ser litt deprimert ut.

Xoxo, Ispakkedronningen.

Ice pack queen

This entry was posted in HC og USA, Shopping og antrekk. Bookmark the permalink.

9 Responses to Monterey, California – Min dag i bilder

 1. Elisejb says:

  Haha, dette innlegget likte jeg veldig godt Grin Elsket jo HC i USA-videoene!
  Vurderer å laste ned den Stylebool app’en selv, den høres jo så kjekk ut. Står og er så å si like klok hver bidige morgen på hva jeg skal ha på meg. Det er et styr. Og jeg trenger også behagelige pumps. Finnes det virkelig? Laugh Fint bilde av deg, og fint antrekk!

  Godt dere saksøker den snille mannen. Huffavmeg, så kjedelig for dere! Som sagt, vel fortjent.

  Jeg vil også ha roadtrip i USA og se liksom-natur (forstår godt hvorfor du kaller det dét). Selv om jeg godt kan slippe å se slike creepy truck stops. Jeg HATER de. Bare jeg ser en litt øde vei, med gjerne en halvforfallen bensinstasjon i det hølet/den bygda jeg bor i, grøsser jeg litt. (Men USA over det, anytime)

  Haha, godt det ikke bare er meg som tar bilder av rare mennesker. Føler meg dog litt slem. Men hallo.. Det er jo så ufattelig mange rare mennesker i verden. Kan bare forestille meg hva USA har å by på. (Et tips er å dobbeltsjekke at du ikke har blitz på, om det skulle være litt mørkere. Jepp, det hadde jeg glemt. Følte meg veldig diskré)

  Og ja, 12 år har godt utrolig fort.. Huff, ikke prat om det en gang. Tiden går alt for fort.

  Haha, må forresten le av mannen din. Jeg vet ikke hva det er med mannfolk og ting som feks klesvask. Husker bl.a. “hvitvasken” min kjære satt på, der alt endte opp som flekkete knæsjrosa Yes

  Uansett, det høres ut som dere har hatt en fin, og noe interessant?, dag. Kos dere videre, og nyt bursmåneden din!

 2. vaskeklut says:

  OMG, jeg hadde nok blitt bura inne for drap eller noe dersom Samboer hadde vaska et av mine favorittplagg feil og ødelagt det. Iiik. Han har en tendens til å vaske 30-gradersvask på 60 fordi han “hadde bare putta alt inni maskina” #”¤%#%¤& Needless to say, det er jeg som vasker klær her i huset. Pissed Off

 3. Mia says:

  Lurer på om det er meningen at mønsteret du har som bakgrunn blir til en ugle på høyre side av tekstfeltet, eller om det bare er tilfeldig? Vet jo at du ikke tror på tilfeldigheter og alt har en mening, så jeg gjetter at det er meningen, men hvis ikke – jeg ser ugler på høyre side når jeg scroller meg nedover! Smile

  Helt enig med Elise over her, jeg elsker også disse innleggene! Og det er veldig godt å se at du blir i bedre form! Smile

 4. Thea says:

  Hei, må bare si at jeg har blitt hekta på denne bloggen. Leser begge bloggene dine, og begge leser jeg hver dag. Jeg vil si god bedring. Ganske mange i familien min har sykdommer som det ikke fins noe kur mot. Bare håper at det ikke arver. Men godbedring, og håper du føler deg bedreSmile

 5. Maia Karoline says:

  Hva er tålv år siden?? O.o

  Elsker bloggen din, leser den hvær kveld, kos❤

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette