Kontoret mitt / Mitt lille fristed

Når man har to blogger er det ikke alltid like lett å huske hva man har publisert hvor, og jeg har faktisk ikke publisert bilder av kontoret mitt i detalj her. Siden jeg kommer til å skrive mer om interiør fremover er det et must med et innlegg om kontoret mitt.

Da vi var på leting etter hus var antall soverom ekstremt viktig, for vi ville ha hvert vårt kontor og et gjesterom i tillegg til vårt soverom. Huset vårt har fem soverom totalt, og fordi jeg jobber for meg selv fikk jeg veldig først hvilket rom jeg ville ha som mitt kontor. Hvor stort rommet er har jeg ikke oversikt over, men det er mer enn stort nok til meg, og Chester og Dottie, som alltid følger med meg og sover på kontoret mitt når jeg jobber. Kontoret mitt var egentlig det rommet jeg gledet meg mest til å innrede, for jeg har hatt en idé om hvordan det skulle se ut i evigheter. Det ble eksakt slik jeg ville ha det, og selv om jeg trolig gjør noen endringer etterhvert, så er kontoret mitt veldig meg. Det inneholder alle favorittingene mine på et sted, det reflekterer hvem jeg er og er som mitt lille fristed.

Det første jeg bestilte til dette rommet, var denne wall decalen fra Etsy. Jeg elsker Cherry Blossom og favorittfargen min er lilla, derfor bestilte jeg denne i to ulike lillatoner. Jeg elsker veggklistremerker, det er en enkel måte å tilføre noe ekstra på, uten å måtte bruke male (jeg hater å male!). Stolen er den samme jeg hadde på det gamle kontoret i leiligheten vi bodde i før, men den har fått nytt trekk. Jeg vil så gjerne bytte den ut med en hvit stol jeg ikke trenger å sette trekk på, men jeg må finne en god unnskyldning for å få den ut av rommet først.

kontor1Chester elsker denne stolen av en eller annen grunn. Om han forsvinner fra oss finner jeg ham alltid sovende i denne stolen, han tror visst kontoret mitt er kontoret hans også.

Puten jeg har i stolen passer egentlig ikke i fargene i det hele tatt, men den har hundetrykk og teksten “I like big mutts and I cannot lie”. Da jeg så den på Ideeli.com måtte jeg ha den, til tross for at den hadde en veldig stiv pris for å bare være en standard pute. For de av dere som ikke kjenner til ordet ‘mutt’, dette er det vi på norsk kaller gatemiks eller bastard, altså blandingshund. Begge hundene våre er typiske mutts, derfor klikket jeg denne hjem. Prisen var rundt 300 kroner.

Screen Shot 2013-09-07 at 3.48.28 AM

Jeg elsker, elsker, elsker denne typen trykk, og jeg er så glad for at det har blitt populært nå så jeg kan hamstre ulike ting med dette mønsteret. Vi har stoler i lesekroken min som har samme mønster som dette, og fordi Chester alltid skal ligge ved siden av meg i stolen som overhodet ikke er stor nok for oss begge, måtte jeg ha en ottoman så jeg kan ha føttene på noe. Den fungerer også som oppbevaring, noe som alltid er et pluss. Denne er kjøpt i nettbutikken til varehuset Target, prisen var rundt 300 kroner.

kontor2

Denne uglelampen kjøpte jeg også fra Etsy.com, dette var en av de første tingene jeg kjøpte til kontoret mitt. Jeg elsker ugler, og denne er helt utrolig fin! Den kostet 345,-.

kontor3

Jeg har fire små telysholdere i damask stående ved siden av uglelampen, disse kjøpte jeg på Amazon.com og de kostet 40 kroner for fire stk. Uglelampen og disse telysholderne står på arkivskuffene mine, et veldig unikt arkivskap, også kjøpt på Amazon.com.

kontor4

kontor5

Jeg ønsket meg et typisk arkivskap for alle papirene mine, men de som er laget i metall liker jeg ikke utseende på i det hele tatt. Da jeg fant dette ble jeg utrolig glad, for størrelsen var perfekt til plassering mellom de to pultene jeg har i denne enden av rommet, og det er arkivskuffer uten å se ut som arkivskuffer. Jeg har lilla foldere i den nederste skuffen, den øverste skuffen bruker jeg ikke til papirer, men til ulike ting jeg bruker mens jeg jobber på iMacen min. Prisen var 921,-.

Totalt har jeg tre pulter på kontoret mitt, alle er hvite. De to avbildet er begge kjøpt på Amazon.com, den ene hjørnepulten har jeg min nye iMac på, jeg kjøpte meg iMac til for bruk for jobb siden Macbooken min er noe treg og lite egnet for jobb. Hjørnepulten kostet 590 kroner, den andre hvite pulten kostet 1800,-. IMacen min er selvfølgelig kjøpt fra Apple.com med norsk tastatur (heldigvis selger Apple norsk tastatur her i USA!), totaltprisen var 12 250,-.

kontor6

De to hvite stolene og putene i damask er også kjøpt på Amazon, stolene kostet 800 kroner per stykk, og putene kom i et sett med to for 260 kroner. Disse putene er riktignok litt for store for stolene og irriterer meg en del så det kan hende jeg bytter disse ut om jeg finner puter med damasktrykk som er mindre. Musematten min har også damasktrykk og kostet 70 kroner, også fra Amazon.com.

Den siste pulten min er en pult jeg har kun for laging av videoer, med to fotolys på hver side og tripod med videokameraet mitt foran. Fotolysene flytter jeg inn i skapet vist på bildet under når de ikke er i bruk.

kontor7

Ved iMacen min har jeg min blå rose i en hvit vase, denne rosen er en faktisk rose satt i 24 karat gull, en gave jeg fikk til jul av mannen min. Jeg har alltid elsket blå roser, helt siden jeg leste og forelsket meg i en historie om en blå rose som var i leseboken min på barneskolen.

kontor8

Over hjørnepulten min har jeg to hvite cork boards (jeg husker aldri norske navn, beklager) kjøpt på Walmart. På disse har jeg mange personlige notater, quotes, bilder, og alt annet som minner meg om fine ting og som inspirer meg, eller minner meg om noe fint. Disse er ikke ferdige enda, jeg finner stadig vekk ulike ting jeg ønsker å feste på dem. Så langt har jeg blant annet to bryllupsbilder i svart/hvitt (det ene er ikke avbildet, det ble hengt opp etter at bildet ble tatt), en hundemaske jeg kjøpte kun for å kunne donere $200 til shelteret vi fikk de to hundene våre fra, et bilde av Dalmatineren min, Spot, og meg, bilder av mannen min og meg, et lite treskilt som sier “The more I learn about people, the more I like my dog”, et brev fra Louis Vuitton jeg mottok etter bryllupet vårt, en prikkete sløyfte jeg hadde lik av på brudekjolen min, et intervju av meg som ble publisert i Kamille, en Nemi-pin som sier nei til pels, et originalt og overpriset bilde av Bugs Bunny, og flere sitater jeg liker.

kontor9

Den andre pulten bruker jeg til alle mine små og kreative prosjekter. Denne pulten er alltid full av blader, utklipp, bilder og alt mulig annet jeg samler i minnebøker eller minnebokser. Pulten har totalt fire skuffer som rommer alt av kontorrekvisita. På hyllen i midten har jeg den lille lærjournalen jeg fikk av min Gaypal til jul, og leppepomade.

kontor10

Jeg elsker falske blomster, huset vårt inneholder en rekke av dem. Jeg klarer ikke å holde liv i noe innen planter og blomster, derfor bruker jeg heller penger på falske blomster med god kvalitet. Denne rosen er kjøpt på Amazon og kostet 200 kroner, den finnes i flere ulike farger. Sammen med denne rosen har jeg mine favoritter innen duftlys, Diptyque Baies. Disse har en stiv pris (350,- per stk), men de lukter helt fantastisk og ett lys gir godlukt til hele andre etasje i huset vårt, faktisk klager mannen min på feminin lukt på sitt kontor dersom jeg brenner disse for lenge. Smile Elsk!

kontor11

Disse boksene har jeg nå flere av, de er kjøpt i en butikk her i California som heter Michaels. Prisene husker jeg ikke, men de finnes i enormt mange ulike utgaver, og de er fantastisk fine til oppbevaring av alt fra kort til klistremerker. De er de fineste oppbevaringsboksene jeg har funnet, disse så jeg i butikken deres for mange måneder siden og gledet meg til å kjøpe dem til det nye kontoret mitt.

kontor12

Ved siden av pultene mine har jeg en hvit bokhylle, også kjøpt på Amazon, prisen var 950,-.

kontor13

Bokhyllen ble ikke kjøpt for å romme bøker, jeg har kun noen få bøker jeg elsker i denne bokhyllen, alle de andre bøkene mine står i bokhyller på gjesterommet vårt. I tillegg til flere av bøkene innen Den Lille Vampyren-serien, har jeg fire bøker om tyske Annemor jeg har fått av mormoren min, og disse er over hundre år gamle. Bøkene leste mormoren min for meg da jeg var liten, og de betyr mye for meg.

kontor14

Disse to uglene fikk jeg i morsdagsgave av the Fluffs, de står sammen med nok en oppbevaringsboks som rommer postkort.

kontor15

kontor16

I de to nederste hyllene har jeg to hvite kurver som inneholder alle dagbøkene mine (snart 20 stk!) og tomme notatbøker. Jeg elsker notatbøker og jeg har alltid en hel haug liggende klare til skriblerier.

Sist, men ikke minst, hundeseng fra merket Orvis, en tempurseng med memory foam. Den var ikke billig (rundt 1700 kroner), men hundene våre elsker den. Den er av svært god kvalitet og den har navnene til våre to i fronten av sengen. Denne typen seng anbefales for hunder med leddproblemer eller eldre hunder, og selv om våre hunder fortsatt er unge og friske så liker jeg å gi hundene våre det beste. Jeg har nå to av denne sengen, samme type seng står på soverommet vårt. Jeg er på leting etter en som er like god, men i hvit farge som vil passe bedre inn på kontoret mitt, så jeg kan flytte den grønne ned i stua.

Hundene våre har aldri vært fan av hundesenger, men disse finner jeg dem stadig vekk i, det er tydelig at den er god å ligge i. Smile

kontor17

Mitt lille skattekammer, komplett med to furbabies. ♥

This entry was posted in Hus og interiør. Bookmark the permalink.

12 Responses to Kontoret mitt / Mitt lille fristed

 1. Eirin says:

  Åå, så fint!! Smile

 2. Sigrid says:

  Åh, jeg vil også ha et sånt kontor!! Får vente til jeg ikke bor på 41 kvadrat da Smile Der heter korktavle, forresten og kontoret ditt er kjempefint! Grin

 3. siljeblomst says:

  Hurra for Den vesle vampyren i hylla!
  Og takk for rundturen på kontoret ditt, det var utrolig fint Smile

 4. Else-Marie says:

  Det jo sånn jeg ønsker at mitt rom skal se ut xD åpent,hvitt og rent Smile

  Kontoret ditt var veldig pent Grin OG Enig med deg i at Blå roser er elsk <3

 5. Anonymous says:

  så utrolig pent Smile syns det er så fint med sånne gamle bøker Smile

 6. Katrine says:

  Hei! Synes det er kjempe kjekt å følge deg på hverdagsbloggen din i tillegg til hudpleiesiden Smile Så fine bilder av kontoret ditt. Det ser virkelig ut som et herlig fristed. De eskene er så utrolig fine, har lyst til å prøve å få tak i slike selv. Oppbevaring kan være moro det også, ihvertfall når man oppbevarer i slike skatter! Uglelampen var kjempe søt! Smile
  Ble obs på tempurseng til hund etter et annet innlegg jeg leste her. Den ene voffsen min har dessverre HD, og selv om han ikke viser tegn enda, (er snart 6!) så tenkte jeg at et slik seng kanskje kan forebygge enda litt ekstra. Kjøpte du din direkte fra orvis.com? Kanskje den finnes på ebay til en litt rimeligere penge. Smile
  Kjempe koselig å se bilder av Dottie og Chester, du vet å fange de rette uttrykkene til tider! (Ler så jeg griner av Chester av og til, hihihi) Fine er de ihvertfall! Heart
  Ha en fin dag! Smile

  • Huff, da er ikke tempurseng noen dårlig idé! Jeg kjøpte min direkte fra Orvis.com ja, jeg ville ha navnene deres på begge to og det tilbyr de ikke når man kjøper fra f.eks. Amazon. Har ikke sjekket eBay, men Amazon har noen litt billigere nå og da. Er ikke så altfor stor forskjell ser jeg, så jeg kjøper likegreit fra Orvis siden de har veldig rask levering, pluss at de har garanti så vidt jeg har forstått. De billigere liksom-tempursengene ble jeg veldig skuffet over, jeg har en på kontoret mitt nå som var mye billigere (rundt $100) og den gidder de så vidt å ligge på. Tydelig at Orvis lager gode senger! Den som var billigere kommer jeg til å gi bort til et shelter og bytte ut med en ny fra Orvis Smile Aldri sett Chester ligge så mye i en hundeseng før, han er jo egentlig helt motstander av slike!

   • Katrine says:

    Garanti er ikke dumt! Da blir det bestilling direkte fra nettsiden på meg også Smile Er dumt å bruke penger på en liksom-tempurseng. Han med de dårlige hoftene er som et klistremerke på meg, og vil sjelden ligge i hundeseng. Forhåpentligvis blir han like fornøyd med denne som det Chester og Dottie ble! Smile Snilt av deg å gi den andre til et shelter istedenfor å bare kaste Heart Ha en fin dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette