Egolol og indere.

Så man klarte faktisk å holde seg våken, etter en lur på 2 timer er jeg supervåken!!!!!

 

Blid er jeg og.

Dette var offisielt årets dårligste idè. Om jeg ikke klarer å snu døgnet nå, så tar jeg det som et tegn på at det ikke er meningen at jeg skal være våken når det er dag. Dag er for pingler.

Så gikk man tur med Chester, jeg valgte selvfølgelig det beste tidspunktet for det. Det er aldri noen utenfor, hvorfor er det rettferdig at hele India skal ha slekstreff utenfor, når vi for en gangs skyld skal gå tur tidlig?!

Så gikk man seg bort. Gud, for en fin dag.

 

Iblant forstår jeg virkelig hvorfor man stadig vekk leser nyheter om at en eller annen hund angrepet barn, blaaaaabla. Det er fordi foreldrene er stokk, steike dumme. Jeg står i bakhagen og Chester snuser som alltid på hver cm av bakken, og der kommer det en liten indiatass, løøøøøpende mot oss. Han kan umulig å ha vært mer en to år gammel. Og det kreket av et kvinnemenneske han har som mor, ser ikke på det som et problem.

Din sønn. På to år. Som LØPER mot en fremmed hund.

Really, bitch? Really? <—- Det fikk jeg lyst til å si.

Så jeg drar med meg Chester og gjør en BIG DEAL ut av det hele, bare på pur f. Chester elsker unger og kommer godt overens med alt, men det vet jo ikke hun. Kanskje hun lærer til neste gang.
Løpende baby + fremmed hund = ikke alltid noe som ender godt.

En gorilla ville visst det, hvorfor er disse menneskene dummere enn en gjennomsnittlig telefonstolpe?
Jeg vil ikke ha unger løpende mot sjokoladebollen min, vennligst hold babyen din i bånd. Jeg holder min i bånd og han løper ikke mot fremmede unger!!!!!

Ah, det bringer frem fine minner fra da jeg hadde Spot…..da vi gikk tur og to jenter løøøøper mot ham og jeg seriøst må stille meg mellom hund og unger og si til det kreket av en bestemor de har at vettu hva, det der er en JÆVLIG dårlig idè. Flaks at Spot hadde en god dag, han hadde lett freaket av mindre. Som da det kom to bobledressbarn løøøpende mot ham og han begynte å bjeffe som besatt. De barna løper aldri mot en fremmed hund igjen. WIN.

Eller som da jeg som alltid gikk tur med Spot midt på natta og en gjeng kuuuuuule gutter skule være tøffetøff og si noe til meg og være kuuuuul. Spot syntes ikke det var kult. Han knurret, de sa raskt farvel. So long!

Good times. GOOD TIMES.
Det går riktignok ikke an med Chester, han elsker jo alt og alle. Han klatrer på alle gjestene som kommer hit, legger seg greit til å sove på nye mennesker som kommer på besøk. Supert.

Zzzzzzzz………

This entry was posted in Hverdag/blogg/whatever. Bookmark the permalink.

11 Responses to Egolol og indere.

 1. Hege(: says:

  Åh, pelsen min er litt lik spot.
  Hun knurrer/bjeffer mot barn (spesielt de som løper etter henne), mot fremmede som trenger seg på og når det ringer på døra!
  Det er ikke bare bare å komme på besøk om du er fremmed her altså Razz

 2. Anna says:

  Pff. Jeg har prøvemuntlig. BAD, -du hørte meg-, til gud den allmektige om å IKKE KOMME OPP I MATTE. Jeg er ikke kristen. Matte er ikke mitt sterkeste fag. Tror’N skjønte det.

  Så her sitter jeg, dom som et brø, og vet ikke helt hva jeg gjør. Har ca. 89% igjen og skal framføre imorgen. JIPPI JIPPI YA YAY!! Rainbow Rainbow Rainbow Rainbow Rainbow Party Party Party Party Big Smile Big Smile Heart Heart Heart Heart Cake Cake Cake Sun Sun Sun Sun Sun

  Åja, vent. Airplane Airplane Airplane Bomb Bomb Bomb Poop Poop Poop Thunder Thunder Thunder Cow 2 Cow 2 Cow 2 No

  hei

 3. Rikke says:

  Du er ikke den eneste som sliter med døgnrytme. Føler meg sånn passe dum når jeg blir sint på en vekkerklokke. DU SKULLE VEKKE MEG KLOKKA 9!!

 4. Bikkja jeg hadde var en miks av border collie og noe annet tjafs, så hun var ganske frynsete i nervene fra barnsben av haha. Klikka i vinkel når babier kom mot henne, også blir foreldrene overrasket. Eller gir deg skylden for dårlig oppdragelse. Er det rart jeg ikke vil ha unge.. Eek!

 5. 9cko says:

  Rex er også bare blid og fornøyd mot alle, untatt veiarbeidere i gule vester… herlighet!

  Tommel opp for mattelærerpappaer forrestenGrin

 6. Lene Kristin says:

  Åhhhh sjokoladebolle!!! Det fikk ihvertfall jeg VELDIG lyst på nå *sikle*

  Herregud, det irriterer meg så ekstremt, akkurat det du sier der! Kom igjen da, pass litt på ungen din. Veldig glad for at jeg har en omgjengelig bikkje der jeg også, får jo helt noia når kids bare hoppe på, selv om jeg vet det går greit. PASS PÅ KIDSA.
  Du skulle forresten sagt det til ho kjerringa, det med hu burde holde kiden sin i bånd, du gjør jo det Razz Det hadde vært så bra det.
  Kanskje ikke så godt likt i indermiljøet etter det, men men Razz
  Piiiiiz & løøøøøv

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette