Interiørpost: Bilder i huset vårt

Interiør er noe jeg alltid har hatt en lidenskap for, og det å flytte inn i hus gjorde sitt til at jeg kunne gå berserk og virkelig skape drømmehuset. Jeg skriver egentlig altfor lite om interiør og endringer jeg gjør rundt om i huset vårt, det må endres.

Da vi bodde i leilighet hadde vi ikke mye veggplass, men nå har vi nesten nok (man får aldri nok!) til alle bildene jeg ønsker å ha fremme. Min favorittvegg i huset er denne som foreldrene mine satte sammen for meg da de var her i juli.

Bryllupsbilder

Dette er et puslespill fullt av bilder fra bryllupet vårt, og du møter veggen idet du går opp trappen til annen etasje. Veggen er vakker! Bildene er både bilder av meg, mannen min og hundene våre, kirken vi giftet oss i, foreldrene mine og litt av dekorasjonene vi hadde. Et av favorittbildene mine er bildet omtrent øverst og i midten, et bilde av pappaen min og mansjettknappene jeg ga ham dagen før bryllupet. Mansjettknappene er små dalmatinere i sølv, for Spot selvfølgelig. Bildet i svart-hvitt på høyre side er også en av favorittbildene mine, det er av meg og mannen min og jeg ser så fantastisk HAPPEH ut, det er en av bildene jeg har hvor jeg selv ser at jeg stråler. Jeg er så glad for at foreldrene mine tok seg av dette oppsettet, vi hadde aldri fått opp bildene ellers. I tillegg til bilder inneholder den et lite hvitt trespeil og et trekors i grønt, begge kjøpt på Etsy. Jeg liker denne “rotete” måten å henge opp bilder på, og den ble akkurat like fin i virkeligheten som det den var i hodet mitt.

Favorittbildet/maleriet mitt har jeg vist dere tidligere, et maleri av sjelevennen min Spot. Han henger utenfor soverommet vårt, som en guardian angel som passer på meg og oss mens vi sover. Maleriet ble kjøpt på Etsy og malt etter et bilde av ham.

Spot maleri

Dette bildet ble laget i Disneyland en av de første gangene jeg besøkte USA. Mannen min, da kjæresten min, overrasket meg med tur til Disneyland fordi han visste jeg alltid hadde hatt lyst til å dra dit, og hele turen var magisk. I parken fant vi noen damer som lagde disneybilder, og vi fikk navnene våre laget som prins og prinsesse.

Disneyland bilde

Disneybilder! Lilla og grønt er fargene våre, og da jeg fant disse bildene fra Disney på Ideeli.com, klikket jeg de hjem med en gang. De minner meg om feer, skog og Disneymagi, og de henger på den ene veggen på soverommet vårt.

Disneybilder

Giraffene våre! Disse forguder jeg, de er så fantastisk fine!

Curious giraffes

Disse henger over peisen vår (ja vi har peis…i California….host), og jeg er spesielt glad i dem fordi det ene var forlovelsesgave fra foreldrene mine, og bildene var det første vi kjøpte til leiligheten vår. Jeg fant dem i et galleri i Carmel, og da jeg så dem bestemte jeg meg for at de skulle vi ha i leiligheten vår. Da vi flyttet ringte jeg galleriet og heldigvis var de fortsatt tilgjengelige! De heter Curious Giraffe’s, og de ser akkurat slik ut. Faren min mener de følger med på deg når du går rundt i rommet. Guardian giraffe’s? Smile

På gjesterommet vårt har vi nok et bilde av Spot. Dette er faktisk en plakat jeg har eid i noen år, men først nå fikk jeg plassert den (greit, pappaen min fikset det, da…) i en ramme.

Spottebilde

Dette bildet er et bilde jeg tok da den første snøen falt et år og Spot og jeg var på vei ut på tur en natt. Bildet er tatt utenfor foreldrene mine sitt hus, og er et av favorittbildene jeg har av Spot. En favoritt mye fordi det er stemningsfullt og flott, men også fordi jeg husker natten veldig godt. Det var stille og fredfullt, og snøen lå som et perfekt og urørt teppe over hele eiendommen.

Ved lesekroken min har jeg Spotterammen min, en hvit ramme med flere bilder av meg og ham. Et av bildene er faktisk bildet maleriet over er malt etter.

Spotteramme

Denne rammen har jeg stående under et såkalt sunburst speil, det er like fint stående som hengende på veggen.

På en kommode på soverommet vårt har vi et bilde fra fotoshooten vi hadde da vi forlovet oss. Bildet er tatt i Carmel ved solnedgang, og selvfølgelig er Chester og Dottie med.

IMG_7707 Bildet er selvfølgelig også i en grønn ramme, med lilla og hvite blomster stående rett ved.

I tillegg har vi flere bilder av oss her og der, og jeg dekorerer mye med ting som minner meg om noe bra. Bøker, gamle gjenstander, figurer og alt annet som ikke bare ser vakkert ut, men som minner både meg og mannen min om fine ting.

Å dekorere et hus handler for meg om å gjøre det personlig og til noe som virkelig reflekterer hvem vi er. Det hjelper ikke å ha det fint rundt seg om man ikke føler at det er “deg”. Det er mange fine stiler der ute, men det viktigste for meg var at hjemmet vårt ser ut som oss. Jeg liker å endre og legge til ting hele tiden, men alt forblir fortsatt et veldig godt bilde av hva vi liker og hvem vi er.

This entry was posted in Hus og interiør. Bookmark the permalink.

5 Responses to Interiørpost: Bilder i huset vårt

  1. Kristin says:

    Så fint du har gjort det hos dere! Jeg er helt enig med deg at et hjem skal vise hvem som bor der. Og så lurte jeg på om blomstene på det siste bildet er ekte? De var nydelige Smile Jeg er håpløs på å holde liv i planter Razz

  2. Linn Kristin says:

    Veldig mye fint. Spesielt bildene fra bryllupet, Spotterammen og forlovelsesbilde – nydelig alt sammen <3 Jeg er også kjempeglad i bilder, men får aldri surret meg til å få de på veggen og få det slik jeg vil..

  3. Kattis says:

    Så fantastisk fint hus du har! Jeg elsker layouten på bloggen din Smile Du er en veldig bra blogger!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette