Sånn går det når man ikke sover.

Seriøst, nå er det sekundet før jeg går ut i gangen og roper til politiet kommer og henter meg til galehuset.

Kl er 10:02 og man har ikke sovet i natt. Hvorfor? Fordi jeg ikke har gjort annet enn å sove de to siste døgnene og jeg er drittlei av å drømme om gamle klassekamerater, våpen og gudstjenester. Derfor skal jeg nå snu døgnet og derfor er jeg fortsatt våken. Jeg er trøtt. Jeg er lei. Jeg er sur, OG DET HJELPER IKKE AT DE JÆVLA NABOENE SKRIKER HELE DAGEN!!!!!!!

De sto opp kl halv 8….. til nå har det vært skrik, barnerop, slamring med dør. Bil. Skritt, slamring med dør, en unge som skreik alt den hadde. Sånn HVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII lyd. Lenge. Nyfødt-barn lyd. Ordentlig lenge. Så ny slamring med dør, enda en unge som HYYYYYLER alt den har. Så masse skrik og hyl, slamring med mer dører og enda mer skrik og faenskap.

Jeg vet ikke hvor mange barn den effings familien har, MEN DET ER FOR MANGE.

Nå ringte det for faen meg på døra. &$&#!. Normalt sett er postmannen min venn, ikke i dag. Det var ikke engang min postmann, men en random kinamann som hviner “Hilda skaaaaa?” Ja. Ja, det er meg. Og du uttaler det FEIL din dott.

Ellers gir jeg seriøst opp R. Det er bare ikke mulig å være så lost. Han skulle på snowboardtur og de to siste gangene glemte han enten hjelm eller jakke, to ganske vesentlige ting når man skal stå på snowboard. Hvordan det er mulig å glemme noe så dumt vet jeg ikke, men kameraten hans glemte selve brettet sitt, så jeg antar det er en kjent ting å glemme viktige ting. Jeg er overrasket over at de i det hele tatt husket at de må ha bil for å komme seg til stedet.

Nåvel. Denne gangen tenkte jeg at shit, jeg skal gå igjennom hver og en ting, så han husker alt. Mens han spiser frokost, nevner jeg alle de tingene man trenger på tur. Hansker, sko, bukse, hjelm, briller, mobil, nøkler, jakke osv osv. Jada, han hadde alt.

3 timer senere får jeg sms: “I forgot my boots.”

Seriøst. Nå flytter jeg inn i en stråhytte på landet. Det gåkke an.

Når man prøver å gjensnu døgnet, så blir man fort veldig forvirret, så jeg husker ikke om Chester var i hundeparken i dag eller i går, eller om R kom tidlig hjem i dag eller i går…eller om det eventuelt var i forigårs, fordi det nå er mandag eller tirsdag og alt er bare veldig kaos.
Det var ikke sånn at jeg planla å snu døgnet akkurat i dag, siden det strengt tatt ikke spiller noen rolle hvorvidt jeg er våken eller sover, når R er opptatt med å slå seg gul og blå nedover en bakke uansett, men det hadde jo vært greit å huske hvilken dag det var i dag. Jeg var sikker på at det var tirsdag…….det er det jo ikke. Uansett, poenget mitt var at man ble sittende og gapskratte på facebook (av alle satans verk), jeg har aldri hatt det så gøy i min egen facebookgruppe noensinne. Så poppet det plutselig opp folk på alle hold og så var klokken 6. Da var det jo likegreit å bare ikke sove. PIIIIP PIIIP HVIIIIII WROOOOMMMMM begynner jo sånn ca kl 7 uansett.

Så da sitter man her da. Og ikke skjønner en gakk av hvorfor folk gidder å stå opp så tidlig. Det er jo ikke en dritt å gjøre før kl 16 uansett, så hvorfor skal man egentlig være våken nå?!

ZZZZZZzzzz….

This entry was posted in Hverdag/blogg/whatever. Bookmark the permalink.

5 Responses to Sånn går det når man ikke sover.

 1. KathrineL says:

  Jeg fatter ikke at du lever engang. Jeg hadde dødd av irritasjon, jeg blir sint bare jeg leser om all hylinga liksom. Good luck! Cyclops

 2. Tone says:

  Du burde prøve sovepillene jeg fikk før helgen. For å si det sånn, DA sover du. Jeg sover, og når jeg er våken føler jeg meg full. Så sover jeg igjen. Fint liv, sikkert!

 3. Lene Kristin says:

  Jeg skjønner ikke helt hvorfor R hele tiden skal reise avgårde på de teite snowboard turene sine… Hvorfor er det så gøy å stå på et brett ned en bakke? Hvor man i tillegg står på et brett ned en bakke, slår seg helselaus…? Wtf?
  Ja ja, noen må jo like det også Razz Huff du og den døgnrytmen din ass! Du er ikke helt sann. Jeg har klart å snu min stokk opp og ned mens jeg har vært syk nå jeg også. Snakket med en doolie delight fra SF Razz Men nå orker jeg faen ikke mer. Går snart i taket om jeg ikke kommer meg tilbake på trening nå, da blir jeg som hylefamilien. Skal bare gå rundt å skrike, hyle og frese hele jævla dagen Razz

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette