Ask My Mom!

Min mor svarer på spørsmål dere stilte henne på Instagram. Tjohei!

This entry was posted in Videoer. Bookmark the permalink.

22 Responses to Ask My Mom!

 1. Toril says:

  Kjempeherlig video Smile Din mor kan være kjempestolt over deg HC, for du er så reflektert, og du gir mye av deg selv til andre mennesker gjennom bloggen din og dine videoer. Håper foreldrene dine har hatt noen fine uker hos dere.

  Ønsker deg HC en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke Smile

  Mvh
  Toril

 2. Elizabeth says:

  Så koselig med video med din mor Smile
  Dere er fantastiske begge to Rose

 3. Bodil says:

  Sympatisk og søt mamma. Kjedelige spørsmål! Ikke at jeg kommer på noe bedre selv, men hallo! “hva synes du om huset?” Men det ser ut som du har et veldig godt forhold til mammaen din, og det er koselig å se.

 4. Celine says:

  Elsket å se på den Grin Dere er faktisk VELDIG like.. Håper du føler deg bedere snart igjen <3 Hils til din mor og si at mykket hennes var fint, fordi det var det Smile

 5. Maria says:

  Setter veldig pris på at du tar deg tid til å lage og redigere video når du er syk! Masse god bedring!

 6. Maria says:

  Selv om du er syk*

 7. Stine says:

  Syns virkelig du har en herlig mamma Smile

 8. Julie says:

  Sykt bra at mamman din stiler opp på den måtten

 9. Linda says:

  Liker veldig godt disse videoene med mammaen din Grin Herlig!

 10. Helena says:

  Kan du lage et innlegg om dyretesting? er hundeelsker, og er ikke sikker på hvilke produkter som er blitt testet på dyr.

 11. Stina - HC-fan says:

  Kul og morsom video! Moren din er bare så kul! Lag video med henne neste gang hun er i California! Dere synes kanskje det er dumt at 8-åringer banner. Enig, men ei lita tøtte på 6 år på min skole banner, hun gjorde det allerede i barnehagen! Stakkars jente!

  Er glad for at du er villig til å hjelpe folk i kjipe situasjoner!
  HC forever!!! Yes Yes Yes

  Hilsen meg!!

 12. Astrid says:

  Hva kaller egentlig mannen din deg? Haley Christina, Hilde med rar engelsk aksant??
  Føler meg teit når jeg sier dette, men du er så kul!! Grin

 13. Frida says:

  Må være kuleste mor og datter i hele verden! Og moren din er virkelig herlig! Smile

 14. Siv Anita says:

  Hei dette har tydeligvis ingenting med saken å gjøre men vær så snill å følg denne linken så vil du se ett bilde jeg tror du blir fornøyd med jeg vet ikke, men her er linken http://siv1542.deviantart.com/art/Keep-Calm-And-Listen-To-Hc-390717453?ga_submit_new=10%253A1375643509 Smile

 15. Maren says:

  Utrolig morsom video, og jeg digger dere begge! Jeg har et spørsmål: Er du glad for at du ble født og vokste opp i Norge, eller ville du heller blitt født i USA?

 16. Linea Bakkejord says:

  Hahaha! Du og mor di er kjempe morsome☺☺ men jeg lurer på en ting, kunne du kanskje tenke deg og lage en video der du snakker engelsk? Hadde vært litt gøy❤

 17. Solveig says:

  Så koselig video Smile Virker som at dere har et veldig bra forhold!

 18. Anonymous says:

  Veldig bra blogg!! <3
  In Love

 19. :) says:

  Jeg har ei venninne som sliter med spiseforstyrrelser (Anoreksi med bulimiske tendenser) og jeg vet ikke helt åssen jeg skal være en støttende venn for henne. Jeg er bekymret og vil hjelpe, men føler ikke at jeg er i posisjon til å tvinge henne til å spise. Jeg prøver å støtte henne hvis jeg ser hun har problemer med noe, men det er vanskelig å forstå det helt når du ikke er der selv. Du har nevnt tidligere at du har slitt med spiseforstyrrelse, og lurte på om du kunne lage en video eller skrive litt om din spiseforstyrrelse og hvordan man kan støtte opp best mulig.

  Ellers vil jeg bare si at jeg elsker bloggen din, og at du er til stor inspirasjon med tanke på å drite i hva andre mener og kjøre min egen greie Smile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette