Jada, man lever. Nesten.

Herlighet, det er lenge siden jeg har gitt lyd fra meg her, men jeg er dårlig. Som alltid. Nå runder jeg snart 10 måneder, og det er faen så stas. Skal feire med kake og syrebad. Anyroad, jeg trodde jeg hadde det ille før, velkommen til en helt ny oppfatning av ordet “jævlig”. Det er et par personer jeg gjerne skulle ønsket dette over på, men bortsett fra det håper jeg alle har det i sus og dus. Minus de to personene, de kan godt ta over det helvete jeg per nå kaller eksistens.

Orker ikke blogge, orker ikke jobbe, orker ikke gjøre stort annet enn å ligge på sofaen med en kald greie på hodet mitt og syte innvendig. Jeg føler meg ok 2-4 timer i løpet av en dag, og de timene brukes ikke akkurat på blogg, YouTube osv. De timene brukes til å gjøre et halvveis forsøk på å se ok ut og gjøre ting med mann og The Fluffs, så de ikke tror jeg har gitt opp livet og aldri kommer tilbake igjen. Mannen er forsåvidt en gladlaks av dimensjoner, jeg fatter ikke at han fortsatt holder ut med meg, eller i det hele tatt klarer å komme hjem hver dag og bare SMIIIIIL GLADLAKS GANGER 100!!!! Hadde jeg vært han hadde jeg flyttet ut for lenge siden, mulig å være happeh happeh fyr. Nei, jeg klager ikke over at mannen er happeh til tross for at han bare ser meg når jeg kryper frem fra teppe- og putehavet jeg befinner meg i, og syter over at jeg er tørst, har vondt et eller annet sted, eller vil trykke Delete på meg selv. Jeg bare skjønner ikke åssen det er mulig å være så tålmodig og glad hele tiden. Det kan umulig være sunt. På den andre siden, om han ikke hadde vært sånn han er, så hadde vi begge ligget i dette putehavet og sutret 22 timer i døgnet. Good times.

Til tross for at jeg ikke har spist på en uke, til tross for at livet består av å kalkulere når piller skal tas og det å glede seg til jeg kan gå og legge meg igjen for å sove, så er alt helt ok. Hadde noen fortalt meg at jeg kom til å være dårlig store deler av en 10 måneders periode hadde jeg sansynligvis tenkt at da hadde jeg nok hoppet utfor en bro, men når man sitter midt i det blir det fort noe annet. Mannen kaller meg sterk, jeg er for faen ikke sterk. Mesteparten av tiden har jeg lyst til å legge meg ned (greit, jeg ligger allerede) og grine i frustrasjon fordi jeg er så lei av å være sliten og syk hele tiden, men hva skal det liksom hjelpe for? Gjør jeg det blir det bare enda verre, så isteden forsøker jeg å ikke klage eller syte til andre enn dagboken min, også gjør vi små ting som gjør jævelheten litt bedre. Som å se premieidiotiske tv-serier på Netflix, spille pink pong i hagen de to timene jeg føler meg ok (maks bra for da blir jeg så sliten at jeg kan sove i 18 timer etterpå, SCORE!!!!), og en av våre favoritting: Legge oss 3 timer før vi egentlig er trøtte, bare så vi kan skravle om alt mellom himmel og jord, han lærer meg å spille poker på sin mobil og jeg viser han fine bilder på min mobil. Som dette feks:

image_5Mine tre sov, jeg sov ikke…da tar man bilder.

Poenget mitt var ihvertfall at til tross for at man ikke tror man vil takle en situasjon fordi det blir for mye elendighet, så gjør man på et magisk vis det allikevel. Eneste alternativ er å gi opp, men det er jo ikke egentlig et alternativ. Ikke for meg ihvertfall.

Jeg er glad vi har stort hus og hage, for selv om jeg ligger i ro og håper på at taket skal falle i hodet på meg, så har The Fluffs det bra allikevel.

imageHer leker de med mannen, Dottie ser egentlig ut som hun er litt sånn tard….men greit. Jeg er så glad de ikke leker sånn med meg, for hadde Chester kastet seg på meg slik han gjør på R så hadde jeg flydd avgårde.

Så da vet dere hvor jeg er, jeg er i live til tross for at jeg helst skulle sovet meg gjennom dette helvete. Det skjer virkelig ikke en cm her, derfor en oppdatering om ingenting. Jeg kan sikkert gi dere full oversikt over handlingsforløpet i både LA Ink, NY Ink og Miami Ink, siden jeg har sett alle tre mens jeg har ligget her, men jeg merker det blir for slitsomt. Nå skal siste del av jeg-føler-meg-ok-noen-timer brukes på å gå opp i annen etasje og hente dagboken min. Jepp, for det tar på tid og energi. Puh.

Snakkast!

This entry was posted in Hverdag/blogg/whatever. Bookmark the permalink.

38 Responses to Jada, man lever. Nesten.

 1. Connie says:

  Uff, er for jævlig at du skal ha det sånn. Masse god bedring!

 2. Jenny says:

  Jeg synes veldig synd på deg! Jeg har vert syk mye jeg å, blanding av depresjon og vondt i hode og kvalmhet og lite matlyst . Ja det er helt jævli! Stor fan av deg!<3

 3. Marie says:

  Masse god bedring! Ta den tiden du trenger, leserene dine forstår og skjønner at du trenger det. Familie er viktigere enn jobb, det er helt klart. Så igjen, god bedring, jeg håper du blir bedre (og forhåpentligvis frisk, selv om jeg ikke vet om det er mulig) så fort som mulig Smile Du er forbildet mitt!

 4. Linn says:

  Har du sjekket deg ordentlig for infeksjoner, som kan ligge bak autoimmune kroniske sykdommer? Jeg har hatt en diagnose i 9 år, som etter grundigere utredning vuste seg å være feil. Sjekk f.eks denne: http://link.brightcove.com/services/player/bcpid2034996720001?bckey=AQ%7E. %7E%2CAAAACbynBME%7E%2ClLbqcXvJ0PCVUSHzVNjHBqI0ZMP_8msh&bctid=2020635580001 og denne http://youtu.be/g5g_PVSIA_0. Masse god bedring.

 5. Linn says:

  Kunne du klart å sende blodprøver til f.eks http://www.frylabs.com og Advanced Lab. Har du fått undersøkt alle typer bakterier og parasitter som man kan være uheldig å få hvis nan spiser mye rå mat som sushi. Bare noen tips dette.. Håper veldig at du finner ut av det.

 6. Christina Marie says:

  Du ER sterk! Ingen tvil om det! Du gir ikke opp uansett hvor mye motgang du har! DET er å være sterk Smile Klarer ikke sette meg ordentlig inn i hvor jævlig det må være å være SÅ dårlig over SÅ lang tid, men jeg skjønner at det ikke er noe greit (for å si det mildt). Sender masse varme tanker og håper du snart blir bedre <3<3

 7. Elizabeth says:

  Stakkars deg Haley får helt vondt av deg Cry
  Jeg ønsker deg riktig god bedring Rose

 8. Jeg setter IKKE pris på at kroppen er dust. SLUTT.

  Og siden dere allerede har netflix, om du ikke allerede har sett den, se på Orange is the new black Grin Netflix original serie.

 9. Selina says:

  håper virkelig du blir bedre, ingen burde få ha d sånn, skulle ønske jeg kunne sende deg frisk piller med en gang, masse masse god bedring!!

 10. Cecilie T says:

  Forstår ganske godt at dei timane i løp av dagen brukar du på andre ting enn blogg osv, hadde eg og gjort. Hørest ikkje greit ut å vere sjuk så lenge, masse masse god bedring til deg <3 håpa hundane "passa" på deg når mannen er på jobb osv Smile <3

 11. Huff Frown Håper du snart blir frisk Heart Ting tar dessverre tid… Har du funnet ut hva som er galt? Skjønner hvis du ikke vil si det om du vet det Wink
  Anyway: God bedring! HCPEEP’ene savner deg Heart

 12. Iselin says:

  Åh, har savnet oppdateringene dine! God bedring, ingen fortjener å ta det sånn som du har hatt de siste 10 mnd. Håper du blir bedre snart, for din egen del selvfølgelig! Smile Og jeg er enig med R, du ER sterk! Heart

 13. HC-mamma'n says:

  Stå på klumpen! Dette klarer du! Glad i dere alle fire!

 14. Karolinemaia.blogg.no says:

  God bedring “klumpen” (søtt)

 15. MI says:

  Hahah, du er herlig! God bedring! Smile

 16. Frida says:

  Selv når du er syk klarer du å skrive så humoristisk og bra som du gjør! Stå på og masse god bedring! Heart

 17. Elisejb says:

  Du ER utrolig sterk. Unner absolutt ingen å slite slik med sykdom, over så lang tid. Masse, masse god bedring og positive tanker til deg!

 18. Beate M says:

  Stakkars,, stakkars HC. Frown det høres så utrolig slitsomt ut å ha det sånn. Håper virkelig du blir bedre. SNART! Klem til deg.

 19. ~Lin says:

  Skulle så gjerne ønske du slapp dette!!
  Å være syk er forferdelig og man orker egentlig veldig lite. Til tross for at du føler seg som i helvete klarer du fokusere på de tingene som betyr noe og du har din bittelitt syke humor som er noe av det som vil hjelpe deg. ( har vært der nemlig,sikker ikkje samme som du har,men vært noen tøffe år )
  Sender gode tanker til deg og dine og er ekstra glad på dine vegne at du har Fluffs og en Happeh Mann,ellers hadde det nok vært enda mer uutholdelig.
  Håper at de klarer å finne en bedre løsning på medisiner og at du kan få mye bedre livskvalitet!!
  Mine hunder,og min datter er det som hjalp meg,foruten venner og familie som holdt ut med å være med meg i den tiden. Engler kommer i alle former <3

  God bedring!!!!

 20. sunniva says:

  håper du blir beder. kunne ønske noen andre hadde den sykdommen. du er utrolig sterk

 21. elisabeth says:

  herregud så synd … det kan ikke beskrives. jeg får nesten en klomp inne i meg når jeg leser.. do always look at the bright side of life, even if its not bright at all… GOD BEDRING. og få mannen din til å be for deg <3 haha neida . er ikke kristen jeg hellerThinking

 22. Hanna says:

  Det er grusomt at du skal ha det sånn. Er bra du ikke gir opp Smile Masse god bedring! Tenker på deg!

 23. Melis says:

  Huff, håper du får det bedre! Smile

 24. Ibe says:

  Klem og fluff og lilla enhjørninger er sendt fra meg til deg Smile

 25. Helene says:

  Stakkars deg Hilde ! Du får gjøre det du liker ( da mener jeg ikke å sitte foran ett kamera ) , men å være med mannen din å gjøre det dere liker ! God bedring Smile
  Du er forbilder mitt , digger deg ❤
  Hilsen en random Helene Smile

 26. Camilla says:

  Uff, tenker masse på deg!!
  skjønner at det er vanskelig, håper du snart blir bedre. Pass så godt du kan på deg selv Smile

 27. Anonymous says:

  Du er utrolig sterk!
  God bedring! <3

 28. Sandra says:

  Vet ikke om du har funnet ut hvordan syk du er nå da… men kanskje du har me?
  det finner man ikke ut av på prøver, såvidt jeg vet, man orker ingenting blir dårlig og ja..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette