Quote / Se det positive

Tanten min sendte meg dette bildet, hun syntes det passet til meg Smile

quote

“Noen opplever regnet, mens andre bare blir våte.”

LIKER.

This entry was posted in Tekster og quotes. Bookmark the permalink.

26 Responses to Quote / Se det positive

 1. Karolinemaia.blogg.no says:

  Skjønte den ikke, men jaja! Haha❤

 2. Hei says:

  Jeg skal starte på ungdomsskolen etter sommerferien , og det gruer jeg meg til. Jeg syntes det er litt ekkelt å snakke om, for det føles som om alle andre gleder seg. Jeg gruer meg til noe nytt , og vil savne de gode gamle dager på barneskolen. Er det normalt å grue seg til å starte på ungdomsskolen eller er det bare meg? Hilsen meg.

 3. Den var kjempefin =)

 4. Malin says:

  Hei jeg drar til USA den 29. Juli og jeg lurte på om du har vært i USA? Hvis du har det at du noen tips til butikker, restauranter eller ting som er i USA? Kan du lage en video om det isåfall? <3 du er sykt kul og morsom!
  Klem Malin <3

 5. Astrid says:

  Fint fint fint Heart

 6. Anonymous says:

  Hei! Jeg har bare et par spørsmål, og det hadde vært VELDIG fint om du svarte på de Smile
  Hvordan får man oppholdstillatelse i USA? Uten å være gift, liksom .(etter hva jeg har hørt er det mye enklere da?)
  Og jeg vet ikke om du har peiling på utveksling, men har du peiling på om man kan dra to år på rad? Smile

  • Sorry, svarer ikke på spørsmål her. Bloggen min har nesten blitt 1881 for alt mulig og siden jeg ikke vil at den skal være det har jeg en egen side for spørsmål, se under eller over.

 7. Sanne says:

  Hei jeg prøvde å finne den siden din hvor vi kan spørre deg om spørsmål og råd, men jeg finner den ikke. kan du si hvordan.

 8. Linn says:

  Vær så snill, hjelp…
  Jeg har ingen venner, jeg har ikke snakket med noen i hele sommer. Imorgen skal jeg på biltur med faren min og broren min. Pappa kan bli veldig sur og jeg gruer meg skikkelig egentlig. Jeg vil bare hjem til mamma.Jeg har prøvd å kontakte folk, via Facebook, men ingen svarer meg. Jeg føler meg ignorert. Jeg prøver å få lys i situasjonen, men det er vanskelig. Jeg har klart meg ok til nå ikveld… Men nå bryter jeg vel sammen. Jeg er også litt lubben, det sliter veldig på meg. Jeg er uatletisk ogfår ikke til å trene. I et par dage rhar jeg prøvd å kaste opp, selv om jeg vet at det er helsefarlig.., Jeg vil bare bli som de andre på min alder.

  Dette er sikkert et forferdelig virrvarr, jeg måtte bare skrive det. Du er den eneste personen jeg stoler på og du har hjulpet meg så mange ganger før… Vær så snill, hva skal jeg gjøre?

  Jeg vil ikke ha bulimi, anoreksia eller noe slik, men jeg ser ikke andre løsninger lenger. Jeg vil ikke sitte på rommet mitt og se igjennom sosiale mediaer der folk er på ferie, overnattinger og shopper med venninner. Jeg vil ut, leve og ha det fint. Jeg vil ikke gå rundt og grue meg til 8.klasse heller… Hva skal jeg gjøre?

 9. Frida says:

  Etter lang tenkning skjønte jeg det! Eller hvertfall tolket det på min måte. Fantastisk quote! Smile

 10. SK. says:

  Skjønte det med en gang Big Smile

 11. Helena says:

  Hei! Jeg lurte på om du kunne lage en morgen rutine video?

 12. KK says:

  Hei HC .
  Ser at det er lenge siden du la ut en ny post og tenker da med en gang at du igjen er inne i en dårlig periode med tanke på sykdomen din Frown .. Krysser egentlig fingrene for at det finnes andre grunner for ditt fravær enn dette, men om ikke ville jeg bare ønske deg god bedring. Sliter også selv med kroniske magesmerter, og kan forstå din frustrasjon når du er syk og dårlig.
  Håper som sakt at sykdommen ikke er grunnen for ditt fravære, men at du har det tarvelt med det nye huset og andre kjekke ting og rett og slett ikke har tid til og blogge Smile Smile
  Elsker bloggen din og må virkelig si du virker som et fantastisk menneske, som har opplevd mye å både godtog vondt.Grin stå på HC

  (Er veldig klar over at du hater feilskriving men “tro det eller ei” hehe jeg har dysleksi, derfor 10000 feil) men putt putt
  -KK

 13. Anonym says:

  Får to år siden vart jeg forelska. Men han jeg vart forelska i er fetteren min. For to uker siden vart vi sammen. Vi har alltid hatt følelser for kvarandre. Va syns du om dette, er det normalt å være sammen med noen i familien sin ? +vi bor 6-7 timer vekk fra kvarandre og ses ca 1gang annen kvart år..
  Håper jeg ka. Få et svar fordi ej vil helt ikkje snakke med noen personelig som vet vem jeg er siden jeg er usikker.

  • Det er en grunn til at det er lovlig å gifte seg med søskenbarn Smile Om det er rett er det rett. Dere vil sikkert møte fordommer eller andre som ikke forstår, men drit i dem. Gjør det som er riktig for dere, det er ingenting galt i det dere gjør slik jeg ser det.

 14. Anonym says:

  Tusen takk Smile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette