Den opprinnelige ladidabloggen

Endelig er jeg tilbake, shalom (?). Bloggen min bare BOOM! og jeg skjønner jo ingenting av sånt så jeg måtte ha hjelp.

lillaUansett, jeg leste et innlegg i en blogg hvor denne bloggen var presentert som favorittblogg og det fikk meg til å tenke på hva denne bloggen egentlig er. Av alle de bloggene jeg noengang har lest, dette er den mest rotete overalt altmuligtema bloggen jeg har vært borti. Det er null struktur eller fast tema, det er et evig virrvarr av alt som er meg. På et vis er det ganske riktig for jeg liker å ha flere baller i luften, jeg gjør alltid fire ting på en gang, og hodet mitt er et behagelig kaos (?) av regnbuer, tekster, hudpleiejobb, furbabies, fargen lilla, roser, shopping, iste, sushi, notatbøker, og ting som glitrer.

Dette er ikke en hverdagsblogg, men så er det litt av det også, riktignok ikke typisk “I dag drakk jeg kaffe latte dah, også kjøpte jeg denne genseren fra H&M, favorittbutikken min <33333”. Rosablogg er dette ikke, dette er en lillablogg. Kanskje den første lillabloggen der ute?
Jeg tror dette er en ladidablogg, en blogg som handler om alt mellom himmel og jord, som ikke har ett tema eller én retning, men som heller er alle de puslespillbitene som sammen blir meg. Yep! Ladidablogg, en ny sjanger innen blogg. Om 20 år vil du kunne slå opp ladidablogg i ordboken, og der vil det være et bilde av meg og Purpleladida (åssen tar du bilde av meg og denne bloggen? Whatevs).

“Kategorien innen blogg kalt Ladidablogg, ble grunnlagt i 2013, og utviklet seg til å bli den beste form for blogg (øøøhh), med et bredt budskap og en lett, humoristisk tone. Purpleladida, den opprinnelige Ladidabloggen, ble startet i 2010 av den geniale Hilde Christina, entreprenør, profesjonell gudinne og forfatteren bak en rekke bestselgende bøker (I WISH!).”

Noe sånt (neppe). Da jeg startet denne bloggen skulle den være akkurat det; Ladida. Ladida er et av favorittordene mine, og det kan bety flere ting, for meg betyr det ‘stuff’. Ladida er som en samling av random saker, fine saker, seriøse saker, humoristiske saker og alt i mellom. En salig blanding av alt som tar opp plass i hodet mitt. Ladida er ikke nødvendigvis lærerikt, men forhåpentligvis underholdende og inspirerende. Jeg orker ikke hverdagsblogger med kun hverdagslig babbel, jeg må kjenne personen for at det skal være interessant. Moteblogger interesserer meg ikke, rosabloggere viser kun den rosa fantaztizke delen av livet, og det blir helt feil slik jeg ser det. Interiørblogger er som regel for far fetched for meg, og fotoblogger…hva skal man med det når man har Instagram? Blogg er egentlig ufattelig kjedelig, det virker nesten som alle blogger, ikke fordi de vil eller har noe å skrive om, men fordi alle har en eller annen form for blogg. Nesten ihvertfall. Jeg føler meg alltid dum når jeg sier eller skriver at blogg er teit, for hallo, jeg har to og den ene er jobben min.

Hvor ville jeg med dette? Hmm…. Jo, denne bloggen er et virrvarr. Gir ingen mening, fullstendig “all over the place”, men hey, det er jo jeg også. En blogg burde representere personen bak bloggen, og det gjør absolutt denne. Jeg visste ikke at man kunne bli glad i en blogg, men dette er mitt lille hjørne på nett hvor jeg spyr ut alt jeg tenker på, uten at jeg tenker på hvordan det vil tas imot. I den andre bloggen min ligger det mye mer jobb bak hvert innlegg, og på YouTube lager jeg videoer jeg blir bedt om å lage. Her derimot, skriver jeg ofte uten et mål, jeg skriver ofte uten å tenke, og jeg skriver mer for meg selv enn andre. Som regel lager jeg ikke innleggstittelen før innlegget er ferdigskrevet, for ofte vet jeg ikke hva innlegget skal handle om før det er ferdig. Dette innlegget skulle egentlig handle mer om de siste dagene og hvor irriterende dyra er, men slik ble det visst ikke.

Ladidablogg ftw.

This entry was posted in Tekster og quotes. Bookmark the permalink.

14 Responses to Den opprinnelige ladidabloggen

 1. Kesia says:

  Lillablogg er 1000x bedre og mer underholdene enn rosablogg, det er helt sikkert Grin
  Men du, hva het den sida hvor du kjøpte de fine notabøkene? Har du forresten noe tips til et annet sted de har super fine notatbøker?
  Trenger en ny! Notatblokk-krise… Neutral

 2. Frida says:

  Elsker bloggen din, jeg leser vanligvis ikke blogger men når jeg leser din blogg føler jeg ikke at jeg leser en blogg(?) Hvis det ga mening. Det er det at den skiller seg ut og at du ikke skriver om akkurat det alle samme som alle andre som gjør at jeg elsker bloggen din Smile og selfølgelig sarkasmen og humoren din Smile

  • Hmm, jeg ser heller ikke på dette som en blogg i grunn… noe som er litt synd, for en blogg burde jo være mer enn èn ting.

   • Frida says:

    Enig i det, det er som oftest rosablogger som får tittelen blogg, men de virkelig interesante(hvis jeg kan kalle de det) bloggene blir stående på utsiden.

 3. Rebekka says:

  Tenkte litt på det du skrev om hvordan det du skrev ville bli tatt imot, jeg tror at alle vi HCpeeps elsker alt du skriver om, uansett hva det angår siden det kommer fra den kuleste hundeelskeren i verden Yes Smile

 4. Sanne says:

  Jeg elsker bloggen din, og grunnen til det er vel rett og slett for at du er deg. Du sier/skriver alt som faller deg inn og vi alle kjenner oss nok igjen innimellom. Er så lei av blogger som alltid handler om “perfekt kropp”, merkeklær til titusenvis av kroner og om mennesker som faker et smil eller tar en pose for dagens outfit. Du er en person det burde vært flere av i dagens bloggliv, for det er sååå mange blogger som fokuserer på at alt skal være perfekt hele tiden, men det er jo egentlig bare unaturlig og rart. Takk for at du er deg, og for at du vil dele litt av alt mulig rart med oss “HC-peeps”, jeg setter utrolig pris på det! Du har hjulpet meg gjennom en hel rekke av vonde tanker om meg selv, og lært meg å gi faen i mennesker som ikke er noe for meg, så jeg kan sette enda mer pris på dem som betyr mye for meg. Tusen takk igjen <3

 5. Oda says:

  Jeg er litt usikker på hvordan jeg skal formulere dette og det passer heller ikke til innleggsteksten, men fant ut at jeg bare må si det. Det høres kanskje til og med litt rart ut, jeg så på noen av dine eldre vidoer og tenkte herlighet så utrolig fin du har blitt etter at du ble syk.

 6. Meg says:

  Det at du skriver, (sånn helt ut av det blå) er jo veldig morsomt! Hundene dine er foressten sykt skjønneWink

 7. Ibe says:

  Det fine med alle disse tilfeldige puslespillbitene er at de til sammen danner et veldig vakkert bilde <3
  (Og bare så du vet det så nekter jeg å kalle meg HC-peep selv om jeg digger degWink

  <3 Ibe

 8. Malin says:

  Men kanskje det er derfor så mange liker denne bloggen? Fordi du virkelig ER deg og ikke faker et smil for å ta bilde? Lillabloggere burde det være flere av!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette