Det fineste i livet.

“Ka er det fineste i livet ditt? Bortsett fra hundan og mannen? Smile

Dette spørsmålet fikk jeg på Ask.fm, en dings jeg har skaffet meg hvor dere kan stille meg spørsmål om alt mellom himmel og jord. Siden jeg ikke klarer å svare på alle mail jeg får skaffet jeg meg denne siden, der svarer jeg alltid! Smile Adressen er: http://askfm.hildechristina.com om du lurer på noe eller vil ha råd.

Jeg liker å snakke om fine ting, det gjør at jeg setter enda litt mer pris på det jeg har. Ofte, om jeg føler meg bummed out, setter jeg meg ned og skriver om alt det jeg setter pris på og da føler jeg meg straks bedre. Jeg har ikke mye å klage på, det eneste som føles tøft iblant er sykdommen min, og det faktum at det ikke finnes en kur eller en medisin som definitivt fungerer. Man må prøve seg frem med en drøss ulike medisiner og det kan føles frustrerende iblant, som en evigvarende kamp uten lys i tunnelen. Heldigvis ser det ut som vi endelig har funnet noe som fungerer, og uansett er det viktig å fokusere på det som er positivt og det som gir deg en god følelse. Jeg leste et sitat her om dagen, “Om du ga noen en gave og de hverken satte pris på det eller sa takk, ville du gitt dem en gave igjen?” Sannsynligvis ikke. På samme måte er det viktig å sette pris på og “takke” for det du får, det er slik du tiltrekker deg flere fine ting.

Avsporing!!!

Det fineste i livet mitt….. Jeg klarer ikke å bare velge én ting. Først og fremst er jeg forelsket i friheten vi har. Både jeg og mannen har rare dager på den måten at han jobber rare og lange skift, jeg jobber når han jobber eller når jeg kan eller må. Livet er aldri kjedelig fordi det ikke er forutsigbart eller rutine fra a-å. Jeg er en kontrollfreak som liker at alt er planlagt nøye, men det er ikke sunt å være så besatt av at alt skal gå prikkfritt. Jeg liker at vi kan ta oss fri når vi vil, og gjøre det vi vil uten at vi er bundet av en 9-17 jobb. Vi kan sitte oppe hele natten på tirsdag og sove hele dagen på en torsdag. Det blir aldri kjedelig, og det er noe jeg ser på som noe av det fineste i livet mitt/vårt.

I tillegg er jeg glad i forholdet vi har til foreldrene mine. Hans foreldre er ikke en del av livet vårt, derfor er jeg glad for at vi har et så nært forhold med mine foreldre som det vi har. Det er noe av det fineste jeg vet, spesielt fordi jeg ser at mannen er glad i dem, mens de ser på ham som en av familien vår.

Vennskapet mitt med Gaypal, fint!!!! Uten han å bitche til hadde jeg visnet.

Huset vårt. Finest.

Jeg føler meg blessed uten å være religiøs. Interessant. Ingenting slår mannen og furbaby’ene våre riktignok, vi har vår egen lille familie som ingenting kan slå. Heart

This entry was posted in Fine ting. Bookmark the permalink.

4 Responses to Det fineste i livet.

  1. Jack says:

    Hei HC! Jeg lurte på om du kanskje kunne snakke litt om hvordan man flytter til USA, hvordan man får green card og sånt?

  2. Karolinemaia.blogg.no says:

    Så søtt Hilde❤

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette