Ferie over, BAM!

Jeg har hatt ferie. Det skjer ca aldri, men siden foreldrene mine besøkte oss ble det et must. Så hva har skjedd siden sist? Vi tar det punktvist, for som alltid er det overhodet ikke interessant, med null behov for utdypning. Utdyping? Whatever.

 1. Man tror de nye medisinene man går på fungerer (SQUUUEEEEE!!!!) og jeg vil ikke jinxe det hele, men YAY! Til tross for at jeg nå isteden har helt sinnsykt vondt i ryggen, og jeg er dekket av små irriterende nupper som klør som et helvete. Men hey, jeg er nesten symptomfri…..BAM.
 2. Man fant ut at folk man allerede har kuttet kontakten med fordi de er søppel, er en enda større drittsekk enn man først trodde. Det skal faktisk litt til.
 3. Jeg har hatt Chesters rumpe som hatt. Ikke spør, jeg har ikke noe svar. Han ble redd, og plutselig skulle han henge på hodet mitt. Hokai.Screen Shot 2013-07-02 at 4.00.31 AM
 4. Mannen har lært min mor å spille biljard.
 5. Jeg har farget håret.
 6. Pappaen min har hengt opp tusen bilder (nesten) i huset vårt, nå har vi en vegg full av bryllupsbilder og det ble helt sinnnsykt fint!!! Pappaen min er supermann, det er derfor jeg er så super (hah).
 7. Mannen har endelig skjønt at plenen trenger vann. Han hører på min mor, men ikke på meg…sukk.
 8. Jeg har fått fire nye par sko, takk mams! To fra Crocs (Crocs har faktisk fine sko, da ballerinasko og ikke disse stygge treskogreiene…..) og to fra Clarks, et av favorittmerkene mine innen sko. Dessuten er det ene paret rosa, det andre paret lilla. Det er alt som teller.photo (96)
 9. Dottie har adoptert moren min og sov sammen med dem hele uka. KYOTE! Og litt frekt, hun ville solgt oss for en time med belly rubs.

  Screen Shot 2013-07-02 at 3.49.25 AM

 10. Jeg har byttet side i senga vår med mannen og plutselig fikk jeg sove. Endelig. Tre måneder med lite søvn var i grunn nok.
 11. Jeg har kost, klødd, nuffet og knuff. Uten sminke og med nytt rødt hår.photo (97)
 12. Vi har alle nesten dødd i 35-38 grader. Bortsett fra mannen, han synes det er ok, derfor måtte han dra ut i heten og handle. Vi holdt oss inne sammen med dyra og air condition.
 13. Jeg har laget video med min mor….som publiseres denne uken.
 14. Jeg har planlagt Instagramkonkurranse, WEEE! Fredag er dagen.
 15. Fått brev fra svigermor, sendt svar til svigermor, innsett at svigermor liker drama lik det vi hadde på ungdomsskolen.
 16. Brutt kontakten med svigermor.
 17. Funnet maks fine notatbøker på Target!! Man kan aldri ha for mange notatbøker, så jeg har nå to av hver.

  photo (98)

 18. Og vi har pratet oss ihjel, ledd masse, laget middag (jeg så på…), shoppet, fulgt med på George Zimmerman-rettssaken (spennende), hatt vondt, bannet litt, og prøvd å lære foreldrene mine amerikansk fotball.

I tillegg sa mannen følgende mens vi kjørte hjem med foreldrene mine: “I know a Norwegian word, and it’s fitte!” Han skulle egentlig si noe annet, og glemte hva det faktisk betydde…..men foreldrene mine lo i ca tre døgn så da var det egentlig helt ok. Grin

Nå er ferien heldigvis over! Jeg foretrekker egentlig å ikke ha ferie, jeg begynte så smått å få jobbabstinenser.

God sommer!!! Sun

This entry was posted in Hverdag/blogg/whatever. Bookmark the permalink.

19 Responses to Ferie over, BAM!

 1. Nina says:

  Ah! Godt å ha deg tilbake igjen! Tror jeg snakker for flere når jeg sier at jeg har savnet deg <3

 2. Stine says:

  Virker som du har hatt d koseligSmile har savnet deg masse masse!

 3. Tordis says:

  Hei! Får vi vite hva svigermora di skrev til deg? Siden vi fikk vite hva du skrev til henne (nesten)
  Håper du overlever hetebølgen som er i USA nå, jeg derimot gleeder meg til å oppleve sommer, og USA i slutten av Juli Smile

 4. Anonymous says:

  Jeg har savnet deg, ihhhhh <3

 5. Linn Kristin says:

  Bildet av deg og (rompa til) Chester – fantastisk!

 6. Maria H says:

  Har savnet deg! Høres ut som dere har hatt det kjempekoselig med foreldrene dine, og det er jo kjempebra at medisinene virker! god bedring Smile Chester og Dottie er veldig søte som alltid, gleder meg til videoen med moren din!

 7. E says:

  Hahaha, tror jeg leste det om mannen din og norsken på twitter (?), og jeg lo ganske godt Grin Er selv gift med en engelskmann, som av en eller annen merkelig grunn alltid skal banne på norsk. Tar seg ut hver gang vi er på reise i Norge, og han setter i med “satan i helvette, forbanna hestkuk” osv, på ekte Nord-Norsk, uten å tenke på at alle rundt han faktisk forstår hva han sier. Jeg skjønner bare ikke hvor han har lært det! Kremt…

 8. Silje says:

  Så fint at du er tilbake Smile Håper ferien har vært bra, hvis vi ser bort i fra sykdom, svigermor og idioter Grin Gleder meg til videoen kommer! Jeg lurte på en ting, hadde det ikke vært kult om du tok et lydopptak av mannen din hvor han lærer å snakke norsk? Vet ikke om dette blir for teit, privat og uaktuelt, men i 10 sek kanskje? Hahah jeg suger virkelig til å gi tips. Digger deg HC! Forresten.. det har kommet hashtags på facebook.. tror jeg river ut øynene mine snart. Folk skriver faen meg “#Denfølelsen” i snart hver eneste status.. Tenk om det blir mulig å hashtage i blogger også Shock

 9. Therese says:

  Mine favoritt sko er faktisk fra Clarks! Jeg elsker dem, de er de mest kofortable og pene høye hælene jeg har Grin

 10. Christina Marie says:

  Har vært innom bloggen hver dag i håp om nytt innlegg! Grin Håper du har kost deg masse mens du har hatt ferie Smile Gleder meg til den nye videoen!

 11. Ibe says:

  Velfortjent ferie -håper du har kost deg i hjel sammen med superforeldrene dine Smile
  Men glad for å ha deg tilbake også, hverdagen er ikke helt det samme uten deg Wink

  PS: ELSK på boken med sko på!!!!

 12. Karolinemaia.blogg.no says:

  Hahahhaha!

 13. c says:

  Kan ikke du lage en video om tattoveringene dine, vist du får tid en gang? Smile In Love

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette