Ting som irriterer meg del 17: Twitter

BAM!

Og houston, we have a stalker. Når jeg ber deg holde deg unna meg, SÅ HOLD DEG UNNA MEG FOR HELVETE. Du sender meg ikke mail og trakasserer meg, for å så sende meg 40tusen meldinger etterpå. Enten så går du bort, eller så ber jeg moren din om å fjerne deg fra meg. Bort, bort, bort, stalkerfaen.

The end.

This entry was posted in Videoer. Bookmark the permalink.

24 Responses to Ting som irriterer meg del 17: Twitter

 1. Ina says:

  haha! Grin Liker disse videoene dine utrolig mye! Ha en kjempe fin helg Smile

 2. Andrea says:

  Elsker videoene dine <3

  Ganske enig med det du sier.

 3. Marie says:

  Jeg bare digger deg, rett og slett!

 4. Anna says:

  Enig!! Folk som bare twitrer eller legger ut bilder på instagram om hvor stygge de er så er det bare fordi de vil at folk skal skrive fex: ” nei du er sååå pen” eller noe sånt SÅÅÅ IRITERRENDE!!!!

 5. *navn* says:

  Du er utrolig HC. Hadde du vært president hadde verden blitt bra. Chester og Dottie som livvakter. Cool Stå på!

 6. Christina Marie says:

  Hahaha, JEG DIGGER DEG!! Smile Er så SYKT enig i alt det der! Greit nok at folk skriver en “sippetweet” en sjelden gang, men det finnes faktisk grenser… Dessuten så er det STOR forskjell på “ÅÅ, herregud, jeg er så stygg og ekkel!! Kommer aldri til å få meg kjæreste” og “OK, nå er jeg drittlei av å være syk”. Det siste der tvitret jeg selv for en stund siden… blir nesten flau av meg selv nå, men har til mitt forsvar ikke vært helt frisk på mange måneder. (Burde virkelig ikke klage når jeg vet at andre, blant annet du, har vært syk mye lenger). Vet ikke hva jeg skulle frem til her, egentlig. MEN JEG BARE DIGGER DEG! Smile Og ps: du har faktisk fått meg til å innse at jeg ikke trenger å være så JÆVLIG selvkritisk, for jeg kommer faktisk ingen vei med det. Jeg har nå innsett, mye pga deg, at jeg faktisk må ta tak i problemet og gjøre noe med det, jeg må HA LYST TIL å få bedre selvtillit og få det bedre med meg selv, det hjelper IKKE å tenke at jeg er stygg eller ekkel!

  Klem Hippo Pig Tiger Cow 2 Dog (ahahah, søteste smileyene jeg har sett)

 7. Eskil says:

  Haha, helt enig!
  Jeg lurte bare på en liten ting, hva synes du om Demi Lovato?

 8. Karolinemaia.blogg.no says:

  Haha så sant, tror det bare er fordi dem har lyst på en retweet (vet ikke hvordan man skriver der) av en kjendis også må dem ha en grunn som ikke alltid gir mening for andre på Twitter… Du lurte sikkert ikke på det menn følte for en oppklaring Yes

 9. Renate says:

  Angående det med oppmerksomhetssyke folk som klager over sitt eget utseende, anbefaler jeg denne videoen: http://www.youtube.com/watch?v=mJ6jKCWIoYc

  Håper du liker den Big Smile

 10. Ylva says:

  Hei. Jeg beklager at jeg skriver dette på din komentar felt. Men du har sagt at hvis har noen
  vid/websites så skal vi sende de til deg. Vel først vil jeg bare si at DU ER UTROLIG! beste vennen min hun har nå flyttet til Grønland. Frown. Jeg er veldig trist og hun blir borte i
  ET ÅR! Hun viste meg dine videoer. Hun sa at du er den voksne versonen av meg. og det er du litt. by the way,jeg bodde i SC i California i 15 månder fra 2010-2011. Smile
  Men,kunne du bare ta en titt på denne siden? og JA jeg er EMOsjonell. Og NEI jeg går for faen ikke i svart. men det å prate med andre får meg gjennom foreldre som akkuratt har skilt seg,bicher på skolen,teit gutt som knuste meg og selvskading. Og sorry for skrivefeil. Jeg er 12 og jeg skriver på ipod og er dårlig til å skrive og jobber med det så deal with it.

  http://emo-chat6.webnode.com/ håper du ser på den og at du blir frisk snart. Ikke så du kan lage vidoer (eller det også) men også fordi det å være syk er drit. hils hundene fra meg. og de som maser på at du skal gidde å lage videoer er teite. Hilsen Ylva

 11. Anonymous says:

  Amanda Bynes er den personen som irriterer meg mest på hele twitter, men follower henne likevell bare for å se hvor dum hun kan bli xD

 12. Malene says:

  Du er så genial, digger deg! Smile
  Forresten, har du laget en video om hvor viktig det er å være kul på ungdomsskolen, eller har jeg drømt det? Haha, finner den ikke

 13. Maria says:

  hei hilde!
  eg ville berre seie at eg elskar videoane dine og du er virkelig inn og ut ein fantastisk person. eg synes du er veldig morsom og du har ein fantastisk personligheit. elskar bloggen din, fortsett med arbeidet, du er fantastisk!

 14. Margaretha says:

  Godt sagt! Skal du foresten ha “meet my mother” tag? Big Smile Kiss

 15. Anonymous says:

  Unnskyld for at jeg blandet meg inn i privatlivet til deg å vennen din på Instagram! Jeg var utrolig dum, å jeg skulle aldri ha gjort det! Jeg har veldig dårlig samvittighet for at jeg blandet meg, ennå du har sakt flere ganger at vi ikke skal blande oss i privatlivet ditt! Jeg er så utrolig dum! Håper du kan tilgi meg! Jeg skal ALDRI blande meg inn i privatlivene til folk
  igjen! Det jeg gjorde var IKKE ok, jeg skulle ALDRI ha gjort det! Håper du kan tilgi meg! At det går an å være så dum som jeg var! Unnskyld, vær så snill å tilgi meg!

  Jeg ser på videoene dine ofte! De muntrer meg opp når jeg er lei meg, og når jeg trenger en god latter så er det videoene dine jeg ser på! Du har lært meg å gi f*** i hva andre mener, fordi jeg får ofte ubehagelige kommentarer! Takk for at du har hjulpet meg! Selv om du kanskje blokker meg her også, så vil jeg bare si; Takk for alt du har lært meg så langt! Hvis du blokker meg her også, så skjønner jeg det, men jeg vil gjerne ha en ny sjanse! Det hadde betydd utrolig mye!
  PS. Det er ikke sånn at jeg kommer her for å klage på at jeg har blitt blokka, det er fordi du skal vite at jeg er lei meg, har dårlig samvittighet, forbildet mitt liker meg ikke lenger, jeg har ikke rett til å kalle meg en HC-peep lenger (,tror jeg).
  JEG HAR UTROLIG DÅLIG SAMVITTIGHET! UNNSKYLD!
  -Hilsen den stygge jenta som spurte vennen din om hun kjente deg, og blandet seg inn i to privatliv! Jeg har skrevet til deg og vennen på Instagram, å jeg håper hun også forstår at jeg er lei meg! Bare fortsett å blokker meg på Instagram, blokker meg her, blokker meg på twitter (,som jeg ALDRI bruker). Jeg vil bare at du og vennen din skal vite at jeg er lei meg! Jeg har sykt vondt i magen av dårlig samvittighet!

 16. Emilie says:

  Elsker bloggen din HC! Jeg er helt enig med deg.
  PS: har du Vine?

 17. Julie says:

  Ehm ja. Greit nok at du syns det er så utrolig irriterende med de som klager på Twitter, men de fleste av dine videoer handler bare om klaging. Du klager om absolutt alt. I en av videoene dine så klagde du så utrolig mye om rosabloggere som bare blogger om det “perfekte” i deres liv. Men har det ikke falt deg inn at de blogger om alt det positivt i livet? At ikke alle mennesker syter og klager på nettet. De blogger om ting som gjør dem glad. Ikke alle forteller på nettet hvis de har en vanskelig periode. Og det å lage videoer der du snakker nedverdigende om de som er religiøse. Unnskyld meg, men når du synker så lavt at en av filmen dine handler om at du klager om mennesker som er religiøse, så burde du være den siste på å klage på andre bloggere som har “dagens outfit.” Slutt å klag på alt og alle. Hva er så annerledes med å klage på Twitter? Halvparten av videoene dine er jo syting og klaging. Tenk deg to ganger om før du lager en til video. Du snakker mange ganger veldig nedverdigende til hva andre gjør. Ikke tro du er noe bedre selv, for det er du absolutt ikke!!

  • Du har fått med deg at videoene mine er laget for å underholde? Jeg er i karakter og klager på ting jeg ikke nødvendigvis bryr meg om, videoen mine er laget for å få folk til å le! Klager du på stand up komikere eller skuespillere? Hvis ikke bør du ikke klage på meg heller Smile

   Jeg blogger også om fine ting, det har jeg aldri sagt at er feil. Det jeg mener er feil er å lags et bilde av virkeligheten som ikke er riktig. Du burde kanskje sørge for at du forstår hva greia er før du kaster deg på bitchetoget, det pleier å lønne seg, da sitter du ikke igjen som en dott som ikke har skjønt greia. Smile

   Jeg er ihvertfall
   bedre enn deg, og det er koselig ROTFL

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette