Se min kjole, den synes ikke i det hele tatt…..

Skulle ta bilde av den nye maxikjolen min i dag.

photo (94)“Hi mom, whatcha doing?”

photo (93)“Kisses???!”

photo (92)“Look at my butt mom!”

photo (91)Razz

photo (90)?!

Det er så lett å få gjort noe når man har to stalkere som skal være med på alt. ALT.

This entry was posted in De firbente. Bookmark the permalink.

12 Responses to Se min kjole, den synes ikke i det hele tatt…..

 1. AC says:

  Ooh, den var kjempefin!
  Maxikjoler er min nye dill denne sommeren Smile
  Hvor har du fått tak i denne?

 2. Ina says:

  haha! Herlige bilder av dere tre Grin Ha en fin dag!

 3. Christine says:

  Haha, så søtt. Men av det lille man kan se så er kjolen fin daSmile
  Klem<3

 4. Siri says:

  Hahah!Wink Nydelige Dottie og Chester! Fin kjoleSmile

 5. Linda says:

  Haha, herlig å veldig velkjent “problem” Smile Har to her også som skal være med på ALT. Koslig å da Smile

 6. A says:

  Dette er ikke relatert, men du som er bevandret i fancy veske-verdenen, hvordan tar du vare på veskene dine så de ikke blir tørre og flakete? Det virker som om mange produkter beregnet på å fukte lær så det holder lenger kan misfarge og ødelegge.

  • Gjør ikke noe annet enn å oppbevare dem i dust bags når de ikke brukes. Smile Det eneste merket jeg egentlig bruker og kjøper er Louis Vuitton og kvaliteten er så god at de holder seg uten at jeg trenger å tenke på vedlikehold utover det.

 7. Karolinemaia.blogg.no says:

  Søte dere er!❤

 8. Synne says:

  Den kjolen var SYKT fin!!! :*

 9. vestfoldgirl says:

  Hehe man må bare elske de dyra!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette