Vakre notatbøker, IIIIHHHHHH!

Jeg elsker notatbøker, helt siden jeg var liten har jeg hatt en enorm kjærlighet for fine notatbøker og Etsy.com har altfor mange fine alternativer. I går fant jeg to nye eksemplarer til samlingen min, jeg er i ekstase.

photo (87) photo (86)Disse er begge håndlagede, og det fine med dem er at de ikke masseproduseres. Jeg er sær på slike ting, jeg liker ikke å eie ting alle andre eier, på samme måte som jeg ikke liker å dele hvilke parfymer jeg elsker fordi jeg ikke vil vite hvem som lukter det samme som meg (jeg vet….strange).

Til journalskriving er denne typen papir aldri ideelt og jeg bruker aldri denne typen bøker til det, men til samling av minner er de perfekte. Èn av disse vil være en minnebok for mannen min og meg, opp igjennom årene har jeg samlet enormt mange billetter, bilder, notater, osv osv og jeg foretrekker å samle slike ting i bøker fremfor å bare ha dem liggende i en boks. Den andre vil være en minnebok for meg, når foreldrene mine kommer på besøk neste uke har de med seg to bokser med minner jeg har samlet opp igjennom årene som skal inn i den andre boken.

Jeg har også bestilt en spesiallaget notatbok fra en selger som lager magiske bøker. Jeg falt over de helt tilfeldig og ble sittende og sikle meg gjennom nettsiden og facebooksiden til selgeren. Det tar 8 uker før min bok kommer i posten så denne får jeg ikke vist dere, men selgeren heter Asuitcaseofmemories om du vil se bilder. Disse bøkene er svinedyre, men det later vi som at vi ikke så……. jeg spurte om hun kunne lage en årsjournal til meg, hvor hver dobbeltside er én måned, og i den boken skal jeg samle minner fra hver og en måned. Jeg gjorde dette før, og det er så ufattelig fint å se tilbake på! Og med en bok som er spesiallaget til meg (og som koster mye), kommer jeg ikke til å bli lat og glemme å gjøre det heller. Jeg har selvfølgelig bedt om en bok i lillatoner, med et feminint utseende uten for mye fargesprak. Når den kommer i posten i begynnelsen av august skal jeg selvfølgelig dele den med dere, IIIHHH!

Å sitte på kontoret mitt og lime inn fine ting i bøker er som terapi for meg, det er da jeg får tømt hodet og tenkt på ingenting noen timer, i tillegg til at jeg alltid får idéer og masse inspirasjon når jeg tar meg en klippe- og lime-pause. Å lage typiske scrapbooks har jeg ikke tålmodighet til, derfor er det praktisk at jeg kan få noen til å lage en nær lik scrapbook spesielt til meg, hurra!

Noen har fetisj for føtter, jeg har åpenbart en fetisj for notatbøker.

This entry was posted in Fine ting. Bookmark the permalink.

12 Responses to Vakre notatbøker, IIIIHHHHHH!

 1. Ina says:

  Ikke rart du har fetisj for notatbøker når de er så fine som den du har kjøpt der! Nydelig Grin

 2. Pernille says:

  Å SÅ FIN DU ER SÅ HELDIG. JEG ELSKER BLOGGEN DIN MASSE MASSE OG LURER PÅ OM DU FORTSATT DRIVER MED ASK HC OG ISOFAL NÅR NESTE KOMMER. <33 Wink Smile

 3. Thea says:

  Kjempe fine notatbøker !!!!
  Men jeg lurer på noe, jeg å venninna mi skal kanskje flytte til USA etter videregående!! Hvor anbefaler du å bo, hvilken mat og eventuelt andre tingsom du kan anbefale og ikke anbefaler om USA ?
  Elsker bloggen din <3

 4. Anonymous says:

  de var kjempefine Smile

 5. Anna says:

  Så nydelige bøker!! Elsker alt dilldall som ser pent ut!! Smile

 6. oda og anna says:

  Hei!
  Hjelper du folk hvis de lurer på noe som gjelder sminke? Og hvis du gjør det, hvor kan vi spørre deg?

 7. Dina says:

  Så på siden med notatbøkerne du synes var så sykt fin og jeg er hundre prosent enig med deg!!! In love Heart Heart Heart

 8. Ja,meg says:

  Randome spørsmål: Igår satt jeg og så på noen av de gamle videoene dine på youtube. I en så sa du at du skulle gi ut en bok? Skal du det? Eller har du gjort det? Jeg og noen veninner lurer fælt på det!Smile

 9. Eva L says:

  Du har så utrolig fin smak i alt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette