Chester ser ut som en tosk ♥

Chester er en godfluff, men her ser han seriøst ut som en …. tosk. R synes han ser ut som en gammel mann, jeg synes han ser ut som en megaidiot. Bra han er søt ellers.

photo (81)Laugh

 

This entry was posted in De firbente. Bookmark the permalink.

10 Responses to Chester ser ut som en tosk ♥

 1. Yvonne says:

  Ser ut som han tenker “You said WHAAT?! No more NOM?!” Laugh

 2. HC-mamma'n says:

  Hysj på deg! Chester ser nøyaktig så søt ut som han faktisk er, og nå skal han snart få bestemorkos over h e l e kroppen! Glær mæ!

 3. Ina says:

  Aw, så søt da! Grin

 4. Anna says:

  Hei, jeg lurer bare på om du vet om det er en nettside man kan kjøpe det smash skrivebok settet? Jeg elsker videoene dine og bloggen dinSmileSmile

 5. Anonymous says:

  supersøt! Grin

 6. Veronika says:

  *smelt* Så søt han er c: Han minner litt om en lama kanskje :3

 7. Karolinemaia.blogg.no says:

  Syntes han så ut som han var en liten unge som hadde gjort noe han ikke skaulle ha gjort

 8. Malin says:

  Hælledussan kor skjønn!! Grin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette