Et bilde og historien bak: Stetoskop

Ummm……jah….. Nei, altså…. Eh.

Da vi flyttet inn i ny leilighet i Oktober, fant jeg mye spennende. Blant annet et stetoskop. Og blodtrykkmåler. I en boks fant jeg til og med holy water, som jeg ikke turte å kaste, i frykt for å bli truffet av et lydnedslag. Det er visst sånn at overreligiøse, crazy foreldre gjør at man får i overkant spesielle gaver til jul…. Nåvel.

Jeg kjedet meg til døde etter en hel dag med flytting, så da fant jeg ut at det var viktig å sjekke at jeg faktisk har et hjerte som banker. Det har jeg. Det har Chester også. Hans banker fortere enn mitt. Om noen lurte.

Jeg bitchet om den pokkers blodtrykkssaken i månedsvis, helt til legen min sa at jeg kanskje hadde høyt blodtrykk…..og jeg måtte innrømme at det var helt ok å ha et i hus, så det kunne sjekkes hjemme og jeg kunne konstatere at jeg ikke har høyt blodtrykk. Jeg lider bare av “White coat syndrome”. Lovely.

Neida, så. Har utrolig mye fine bilder av meg selv på PCen må jeg innrømme. Dette er ikke en av dem.

This entry was posted in Et bilde og historien bak. Bookmark the permalink.

2 Responses to Et bilde og historien bak: Stetoskop

  1. Tone says:

    Flytting fører til utrolig mange rare funn! Men bildet ble jo faktisk veldig morsomtSmile

  2. Idabgran says:

    Der lignet du på en helsesøster.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette