Sumardag med sumarneglar, sumarFluffs og brev til svigermor

Man har sumar. Og nye neglar:

photo (83)Jeg liker negledamen min, til tross for at hun tror Europa er et land.

Mannen har kjøpt biljardbord og ping pongdings, og her finnes det egen taxi for biljardbord. Pool taxi. True story. WHAT?! USA ass. Jeg kommer aldri til å forstå meg hundre prosent på dette landet. Lurer på om de har kutaxi…helt sikkert.

Jeg har innsett at jeg blir overrasket over hvor dumme korttenkte folk er hver dag. HVER DAG. Som når jeg legger ut bilde av neglene mine og tittelen er “My new acrylic nails!”, og noen spør om det er mine ekte negler. Eller jeg legger ut bilde av en bag charm fra Louis Vuitton og noen spør hvor den kan kjøpes…

Jeg mener…. Whaaaaat? O_o Jeg er maks fascinert. Nesten like fascinert som det Chester ble da det dukket opp en luftballong:

photo (85)“WHAT IS THAT????”

Han har ikke vært så forvirra siden jeg tok på meg en vikinghjelm (trykk her for å se bilder). Luftballong er ikke helt Chester’s greie ser det ut til, han sto og stirrebjeffet på den dumme ballongen i evigheter.

Når man snakker om dumme hunder, nabohundene har dannet band/kor. De kaller seg F. Uckingannoying og de holder konsert hver morgen rundt klokken 7-9. Favorittsangen de stort sett synger hver eneste morgen tror jeg heter “OOOOOOOOOOOOUUUUUUUUUUUHHHHHHH!!!!!!!!” og det er fire av dem som liker å fremføre den sammen. Enten så er naboene våre som eier to av dem døve, eller så er de dumme. Evt begge deler.

Hva skjedde med brev og fint brevpapir?? Jeg husker jeg hadde mange ulike typer brevpapir da jeg var yngre, og da jeg bestemte meg for å sende brev til svigermor fant jeg noen fine sett igjen som jeg måtte kjøpe. Plutselig var det ikke kult å sende brev lenger, men nå som jeg har vakkert brevpapir synes jeg det kan bli populært igjen, det er begrenset hvor mange brev jeg kan sende til svigermor.

photo (84)IIIHHHHHH!!! Heart

Jeg vil ha flere, men så er det i grunn ikke noe poeng i å eie mange ulike typer brevpapir når du ikke har sendt et brev på type 15 år. Tror jeg må skaffe meg en brevvenn i Kina eller noe, bare så jeg får brukt opp brevpapiret jeg nå har kjøpt, og har en unnskyldning for å kjøpe flere. Eventuelt bare sende masse brev til fjern familie og fortelle alt som skjer her om dagen. Det vil da si ikke en dritt, for alt vi gjør er å tygge piller, klage over smerter og sove. This is the good life lzm.

Så litt personlig snikksnakk, det har man ikke gjort på en stund. Er det en ting jeg virkelig hater så er det situasjoner hvor det åpenbart er et problem i luften, men ingen prater om det, eller tar initiativ til å løse eller snakke om det. Når man sitter rundt et bord og man kan skjære stemningen med kniv, men ingen sier et ord og man later som om alt er ok. Jeg orker ikke sånt, jeg får fnatt. Jeg hater ting som ikke snakkes om, men som åpenbart er der, og jeg synes det er mye bedre å snakke åpent om ting og at alt blir kleint, pinlig og ukomfortabelt der og da, enn at alt bare svever i luften uten noen løsning eller svar. Derfor skal brev endelig sendes til min svigermor.

Jeg skriver sjelden om ting som er av en så personlig karakter, men jeg har skrevet om svigermoren min før, og hvordan hun ignorerer at jeg eksisterer. Ikke fordi jeg har gjort henne noe, men fordi….. vel, jeg vet ikke hvorfor, nettopp derfor skal jeg spørre. Nå har jeg vært sammen med sønnen hennes i over tre år, og siste gangen vi så dem i min svigerinnes bryllup så hun ikke på meg en gang, dette begynner å bli latterlig. I begynnelsen tenkte vi som så at det bare er hennes veldig spesielle personlighet som gjorde at det virket som hun ignorerte meg, men nå er det helt klart, dama later som jeg ikke finnes. Er det en ting jeg ikke kan fordra så er det å vite at noen ikke liker meg, uten å forstå hvorfor. Nå skal det sies at hun er veldig spesiell, og heldigvis har R aldri hatt et nært forhold til dem, ei heller ønsker han å ha det. Men “det” er der, og jeg orker ikke slikt. Jeg vil heller vite hva det er hun ikke liker ved meg, og jeg synes også det er rettferdig at når en voksen person ignorerer et menneske på den måten, så bør personen ha baller nok til å si rett ut hva som er årsaken. Spesielt når svigermor klager til andre i familien på at vi aldri besøker dem….. hrmf. Det kan jo kanskje ha noe med å gjøre at de ikke kom i bryllupet vårt, eller gratulerte oss i det hele tatt? Nå vet jeg ganske sikkert hva som er grunnen til at hun ikke aksepterer meg, men igjen; Om du skal ignorere et menneske og være respektløs til de grader så får du ha baller nok til å si det som det er.

Jeg er maks spent, vi tror i grunn ikke at hun kommer til å svare i det hele tatt, men da får vi evemtuelt en form for closure hvor vi kan glemme at de eksisterer og bevege oss videre uten dem. Heldigvis har vi et veldig nært forhold til mine foreldre, mine foreldre er mer familie for R enn det hans egen familie noengang har vært. Faktisk har jeg på mange måter måtte lære R hva en familie faktisk er, hvordan det fungerer, og hva som er “normalt”. Ufattelig strange, for forholdet jeg har til min familie er så langt unna hans situasjon som det er mulig å komme. R og jeg er hverandres puslespillbrikker og jeg har aldri tvilt på at vi er ment for hverandre, men bakgrunnene våre er vidt forskjellige, det finnes ikke en eneste likhet. Derfor har vi skapt vår egen lille familie, med mine foreldre som litt hans foreldre også.

Spennende, spennende, spennende. Magefølelsen min sier at svigermor kommer til å bli så fornærmet at hun nekter å svare, noe ala >”hvordan våger jeg å konfrontere henne på denne måten?!”, men la gå. Da har jeg gjort min del, og er det noe jeg vet så er det at R har det bra med meg. Vi har det begge bedre nå enn vi noengang har hatt det før, og det er jo det som burde være det viktige? Hvor jeg kommer fra, hvordan jeg ser ut, og hva jeg tror på burde ikke bety noe så lenge jeg gjør sønnen hennes lykkelig. Dessverre ser ikke hun det slik, og for å være ærlig så er det helt greit. Allikevel, jeg vil gjøre min del og gjøre et forsøk på å få hull på denne byllen som har ligget her i 3 år, så slipper jeg å gruble på hva det er som gjør at hun er slem. For ja, jeg synes hun er slem. Om mine foreldre kan akseptere R på alle måter og mene det er greit at jeg flytter jorden rundt for å være sammen med ham, så burde hun klare å akseptere meg også.

Ellers har det ikke vært 40 grader her denne uken, TAKK GUD. Nå er det bare rundt 30, noe som er mer enn nok synes jeg….det synes også dyra, til og med Chester peser. De nye medisinene mine gjør meg så sliten at jeg stort sett sover konstant, noe annet artig er at jeg må unngå solen fordi sjansen min for å få hudkreft nå har skutt i været…..på toppen av det vil immunforsvaret mitt senkes veldig de neste månedene, så nå R går rett i dusjen når han kommer hjem fra jobb. Maks strange å bare vinke til ham når han kommer hjem, det kommer til å ta en stund før jeg blir vant til det. De advarer mot alt som kan gi kutt og skader, og jeg føler meg maks som en porselensdukke. GAH! Blir jeg ikke bedre av denne medisinen blir jeg maks grinete. Heldigvis liker jeg ikke å sitte i solen uansett, og jeg kan bruke unnskyldningen “But what if they’re sick?!” om noen jeg ikke orker vil være sosiale. Må se på den lyse siden og greier og greier. Jeg kan ikke klage, jeg er happeh happeh hver dag til tross for rare bivirkninger, blodprøver og pillefrokostlunsjogmiddag.

Livet er fluff.

photo (76)Chester bare “AH YEAH, CUDDLES YEAH!”

Denne sofaen måtte vi (les: min mor) kjøpe fordi vi har fire stoler i samme serie, fire stoler hvor Chester ikke kan sitte sammen med oss. Han var maks frustrert og dødsskuffa, og jeg var egentlig drittlei av å få 2 cm å sitte på så derfor ble det sofa i samme serie. Chester er generelt ganske kravstor…men nå har vi alle plass.

Og her ser det ut som Dottie mobber oss for at vi egentlig ikke synes på bildet.

photo (1)“ÆDDA BÆDDA, jeg sitter fremst!”

Dyra mine ass.

This entry was posted in Hverdag/blogg/whatever. Bookmark the permalink.

17 Responses to Sumardag med sumarneglar, sumarFluffs og brev til svigermor

 1. Linda says:

  Dette var virkelig lekkre akrylnegler!

  Du er ikke alene om svigerproblemer, vært sammen med min pakistanske mann i over 8 år, vært gift i snart 2 år og har en datter på 4 mnd sammen. Svigers har hatet meg fra første sekund men hos dem så betyr fasade alt. Er vi flere sammen er alt ok, de kan til og med skryte av meg foran venner av dem, men så snart det er bare meg og svigermor alene får jeg servert spydige kommentarer. Siden mannen min verken ser og hører dette har jeg ikke hans støtte, i hans øyne er mamma selve definisjonen på perfeksjon og gjør aldri feil.
  Du har virkelig skutt gullfuglen med den mannen din, gratulerer ;p

  • Yikes…. Hadde ikke R sett hvor idiotisk hun er hadde jeg fått fnatt. Han blir selvfølgelig lei og skuffet når hun oppfører seg sånn, noe som aldri er positivt, men er glad han ihvertfall støtter meg på at hun er kjip.

 2. Ina says:

  Neglene dine er kjempe fine! Grin Ha en fin dag!

 3. Frida says:

  Synes også det er veldig koselig med brev, skulle ønske det var mer vanlig. Å få brev er så kos Smile
  Høres merkelig ut at svigermoren din ikke vil akseptere deg. Hvis sønnen hennes er lykkelig burde hun være fornøyd. Håper ikke jeg får en slik svigermor..

 4. Monica says:

  Husker du brevpapira med duft? Dei syns eg var ekstra stas Smile

 5. Johanne says:

  For ei kjerring, jeg kjenner deg ikke, men ut i fra det jeg har sett og lest er det hun som går glipp av noe. Du virker som en super person, og du har hjulpet meg med å ikke bry meg om hva andre sier. Det er ett par gutter og jenter på trinnet mitt som gjør alt som står i deres makt for å gjøre andres liv surt. Det er spesielt en, og han slår når han blir sur (jenter også!!), og hver gang han ser meg er det det samme “faen å stygg du er” eller “du er så jævlig stygg at det er faen meg ikke mulig” eller bare “æsj”. Før tok jeg meg veldig nær av det, men etter at jeg begynte å se videoene dine for 1 1/2 -2 år siden slutter jeg å bry meg om det. Så TUSEN TAKK!!!❤❤

 6. Tante says:

  Klart det finnes kutaxi borte hos dere. Hvordan kommer ellers svigermor hjem fra selskaper???

 7. Karolinemaia.blogg.no says:

  Lykke til med svigermor Hilde! Haha, noen mennesker har noe spesielt ved seg

 8. Silje says:

  Huff, det er vel en grunn til at svigermødre har det ryktet de har, men din høres virkelig ikke enkel ut Frown Jeg kjenner deg åpenbart ikke personlig, men dette syns jeg ikke du fortjener. Jeg håper det vil komme noe godt ut av å sende brev – man kan jo alltids håpe på mirakler! Lykke til!

  Og brevpapiret er aldeles nydelig! Hvorfor sender folk ikke brev?? Jeg sender postkort til min farmor men tror jeg skal begynne å overraske flere med sneglepost, for det er utrolig koslig å få!

 9. Gulltopp says:

  Kjære tid, R kunne virkelig gjort det så uhorvelig mye verre enn deg, jeg håper svigermor tar til fornuft og svelger stoltheten sin! Hun er jo en mor, en mor bør ville det beste for sønnen sin, og det er jo ganske tydelig at du er nettopp det. Hvis ikke dette fungerer, så håper jeg dere klarer å gå videre uten å tenke for mye på henne, for da har dere virkelig gjort deres bit + mer til. Men jeg skjønner godt at du vil sende dette brevet, for da blir du ferdig med situasjonen på en måte (selv om man aldri blir helt ferdig med noe sånt, da) enten på den ene eller andre måten, det er jo opp til henne. Lykke til i alle fall.
  Jeg er forresten så misunnelig.. eller, medunnelig, på hagen din! Vi har nettopp flyttet i hus selv, og vi skal selvsagt lage gjerde (har tre hunder) men her i Norge er det selvfølgelig regler på hva slags gjerde man kan lage… Vi er veldig private og vil helst ha en slik “vegg” som du har, som er vanlig i andre land, men her er det altså bare lov med maxhøyde på 1,5 meter og det kan ikke være tett for da regnes det som en “konstruksjon” og det er ulovlig. BLAH!
  (Ok, nok babbel fra meg, dette er tydeligvis resultatet når man har vært uten Internett en stund – skriv masse til fremmede.)
  Jeg håper medisinene virker, god sumar!! Cool

  • Tusen takk for koselig kommentar! Smile

   Aff, hadde vi ikke hatt det gjerdet vi har kunne vi aldri bodd her. Det er vel rundt 2 meter høyt og det trengs virkelig når man har hund! Og når man ønsker privatliv.

 10. E says:

  Svigers ja… vet ikke hvorfor, men jeg har (med ett unntak) vært sammen med omtrent bare “minstegutt” i søskenflokken, eller enebarn. Det i seg selv er problemer waiting to happen. Han jeg gifta meg med er enebarn. Mora er kontrollfreak og er skyld i at mannen min hele livet har trodd at resten av familien ikke ville ha noe med dem å gjøre. Det har i ettertid vist seg at svigermor var den som forlangte flytting langt vekk fra svigerfars familie, og hun var den som kutta kontakt med dem. Og så skilte svigermor og svigerfar lag, og etterhvert mista mannen min kontakt med faren sin også. Det er tragisk å tenke på, siden mannen har STOR familie på farssia, og nesten ingen på morssia. Heldigvis har han kommet i kontakt med dem igjen, via facebook. Han har måttet lære om familieforhold gjennom min familie -som på ingen måte er perfekt, men som likevel er de som alltid kommer til å være der når det trengs. Og så, snart kommer mannen til å måtte fortelle svigermor at vi har tenkt på flytting. Til Norge. Det blir gøy…not! Lykke til med brevskriving! Smile

  • Høres like herlig ut som min hun her! Har hørt det samme, at enebarn eller minstemann i familier som regel er …litt spes, men jeg er minstemann og halvveis enebarn og føler meg ikke som de jeg har hørt om.. Mannen min mener jeg er et unntak fra regelen, at jeg bare er heldig som ikke har blitt “normal”. Grin Søsteren hans er nemlig yngst og hun er….spes. Takk, og lykke til med ditt svigermonster! Smile

   • E says:

    For all del, hun er hyggelig og jeg har ingen store problemer med å omgås henne -i små doser. For oss er det her problemet ligger. Hun vil helst at vi skal informere henne om absolutt ALT som skjer i livene våre. Mannen må lyve og ikke fortelle henne når han har vært på besøk hos sin far, rett og slett fordi hun blir sjalu. Vi besøker henne i ny og né (bor i samme by, 10 minutter unna oss), men alt er så…treigt? Vi har absolutt ingenting til felles med henne, hverken jeg eller mannen, og hun spør så mange spørsmål at jeg blir helt svett innerst inne i hjernebarken. For man kan ikke svare kort og håpe at hun skjønner at man egentlig ikke vil snakke om det. Neida, her skal det spørres om min mors blodtrykk, min bestemors gikt, mine menssmerter (hun er veldig inne på alt medisinsk…), min fars rygg, hundenes diaré og så slenger vi inn et spørsmål om noen vi faktisk kjenner, sånn helt til slutt. Det er trist at det har blitt sånn at vi helst unngår å møte henne fordi det er så slitsomt og energitappende. Hun kjenner ingen grenser når det gjelder hjemmet vårt heller, hun kunne godt finne på å spasere rett inn i leiligheta vår uten forvarsel. Mannen måtte ta en alvorsprat med henne etter at hun kom inn mens jeg løp rundt kliss naken etter dusj og selvbruner. Slitsomt!!!! Jeg savner min ex-svigermor, jeg.

 11. Yvonne says:

  Vet du, HC. Jeg vil gjerne dele min svigermor med deg, jeg! Hun er så fantastisk god – første gangen hun traff meg fikk jeg knuseklem før jeg i hele tatt rakk å si noe Smile Hun hadde bare snøfta av holdningen som din svigermor har og sagt noe stygt på inngrodd gudbrandsdøl som ingen andre enn døler forstår (jeg gjør det ikke!). ROTFL *dele med*

 12. Eirin says:

  Uff, så kjipt! Er hun religiøs? Jeg har selv folk i min familie som er irriterte/sure på meg pga. at jeg ikke er religiøs.. Utrolig fine bilder, og så søte hundene dine er! Smile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette