Dottie sick, I am sick, everybody SICK SICK!

Det skjer sinnsykt lite verdt å skrive om når man sover 18 av 24 timer i døgnet, og de resterende timene består av å jobbe og spise. Så dette er en Dottie-update.

Dottie fant ut at bandasje, det kan brukes som hodepute, WIN! Hun fant også ut at bandasje gjør at man får ekstremt mye oppmerksomhet, faktisk kan man sutre seg til å bli klødd alle de 6 timene jeg er våken. Blikket øverst er hennes “Excuse me…you stopped rubbing…why? Continue please, I’m cute and small, and hurt and in so much pain……feel sorry for me and RUB.”-blikk. Hun er er god på det. Så man rubber og rubber, jeg har nå svart belte i det å klø Dottie til hun sovner. Hur-ra, det er en eksepsjonell nyttig egenskap å ha.

photo (67)

Så fikk Dottie fjernet bandasjen sin, og nå er hun selvfølgelig supermann. Chester skjønner ikke en dritt av noe, han stirresnuset på det ribba høne-beinet hennes som om det var nettopp det, en ribbet høne.

photo (82)What the hell happened to you?????!

Men det skal sies, ikke bare er Chester god på å trøste meg når jeg er dårlig, han er flink til å ta vare på søsteren sin også.

photo (64)KISSES!

photo (66)Sleepeh-time.

Så nå er hun ribbet høne som har glemt at hun nylig ble operert, så tiden vår på denne jord går til å minne henne på at NO RUNNING!, NO JUMPING!, og oppsett av stoler og gjerder og fandens oldemor, så hun ikke går i trapper. Vi camper fortsatt i første etasjen hele gjengen, Chester med hodet på min hodepute. Fint. Ikke bare er de to de mest borskjemte krekene jeg har vært borti (hvorfor klager jeg når det er min feil? Lawd), men nå krever han at han skal sove på tempurpute?! Esus.

photo (72)

Ribbet høne del 1 & 2. Dette er “I am just so darn cute”-blikk.

photo (65)Hun er ihvertfall en eksepsjonelt søt ribbet høne, om det hjelper. Dette er hennes “Hello….more rubs please?!”-blikk. Generelt dreier alle de ulike blikkene hennes om å bli klødd, eller fortelle oss at hun er så søt at vi bare må klø mer. Hun er ordentlig variert sånn.

Om noen skulle være i tvil, så har både Chester og Dottie utseendet sitt fra meg. Alt det som er irriterende ved dem har de arvet av sin far. Når man snakker om sin far, neste uke kommer mine fossil-foreldre på besøk, og jeg har overbevist moren min om å lage video med meg. YEAH! Ikke bare skal vi lage “Meet My Mom tag”, men hun skal visst også svare på spørsmål om meg…. Ask HC – The mom edition. Hun fikk nemlig rundt 200 spørsmål da jeg spurte om noen ville spørre henne om noe på Instagram….. TOHUNDREHOLYSHIT. Og alle hjerter gleder seg. Minus mitt, for mitt vil helst bare sove.

Så det blir fun. Mucho funno.

Ellers syter mannen over at jeg skjemmer bort dyra, før dette skjer:

photo (71)For hun kunne ikke spise organisk hundepølse på gulvet, nei nei. Her serverer man maten i sofaen.

Ellers har hun det bra, hun hverken spiste eller drakk i to dager så hun fikk fjernet den idiotiske pain patch’en hun hadde på den ene foten, og BAM! så slapp jeg å tvinge vann i henne ved hjelp av en syringe lenger. Og det var bra, for hun tisset jo ned hele verden hver gang det skulle gjøres. Nå truer hun kun med å tisse ned hele verden når jeg tar mine piller, for det er visst ikke like greit å skille på egne pillebokser og andres når man er hund.

Den ribba høna sier takk for alle god bedring-meldingene også sier hun god helg. Mens hun tisser ned verden.

This entry was posted in De firbente. Bookmark the permalink.

6 Responses to Dottie sick, I am sick, everybody SICK SICK!

 1. Anonymous says:

  Så søte de er !! Jeg har to karrer som også er ekstremt bort skjemte den ene ligger på magen min nå og sover… Ellllsker bloggen din! Yes

 2. Lena says:

  Jeg ellllsker bloggen din! Hundene die er syyykt søte!! Jeg har to katter som også er ekstremt bortskjemte den ene ligger på magen min nå… Yes

 3. Camilla says:

  God bedring til dere beggeSmile

 4. Anonymous says:

  Åå, så søte dem er! Smile <3

 5. Dina says:

  God bedring begge to Heart

 6. C says:

  God bedring til herlige Dottie!<3 Hvilken forsikring har dere for hundene deres? kan du anbefale meg et selskap/evt. advare meg mot andre? Bor selv i Cali. Ville være kjempe takknemlig for det. Ha en god helg, HC Smile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette