When I get this feeling, I need puplical Healing ♥

Puplical healing

Etter å ha vært sykepleier for Dottie Fluff i fire dager startet man på nye medisiner, og de gjorde at jeg våknet og følte meg som et gammelt badehåndkle. Smerteblæ og fullstendig utslitt, men Chester er verdens beste puppy nurse Heart

Verdens beste medisin er fluffehode på hodeputa og iskalde snutenuss på kinnet Heart

This entry was posted in De firbente. Bookmark the permalink.

21 Responses to When I get this feeling, I need puplical Healing ♥

 1. Anonymous says:

  Huff, du får ha god bedring! Smile
  Forresten, ville bare si at Define, Zalo, Krystal, Blenda, Dr. Greve, Naturelle og Jordan ikke, lenger tester på dyr, og de er havnet på grønn liste!

 2. Maja says:

  God bedring, du er heldig som har en slik fin hund! Skulle gjerne hatt hund selv, men kan ikke. Heldigvis har naboen en veldig fin en da! Dog

 3. Cecilie T says:

  Ganske greit med hunda som forstår at eigaren ikkje er frisk, lei seg osv, så prøva dei å trøste og passe på Smile <3 Mi skjønte at eg var lei meg så ho skulle sleike vekk tårene som kom, Innsåg at eg snart ikkje får den kosen og gleden av ho når eg kjem heim etter ein lang dag, begynte å grine og ho prøvde å sleike vekk tårene Smile <3
  MEN Masse god bedring til deg <3

 4. Karolinemaia.blogg.no says:

  Så søte❤

 5. Yvonne says:

  Synes det høres ut som at medisinene gjør deg verre, jeg?Thinking Håper du blir bra-ish snart!

 6. Yvonne says:

  … altså, med tanke på alle bivirkningene. (gir det mening? jeg har en ordlegge-meg-dårlig-dag.)

  • Vel, er enten det, steroider (FUCK NO!) eller å være lenket til sofaen i måneder, evt operasjon sååååå slitenhet og hodepine noen uker fikser vi. Man velger mellom en drøss ulike….onder? evils…. her.

 7. Ina says:

  Aw, så søte dere er Grin

 8. Victoria says:

  god bedring Smile
  håper Dottie føler seg bedre. Elsker bloggen din og at du gir blaffen i hva andre synes om deg <3

 9. Stina says:

  du har jo sagt i en av videoene dine at du hater at noen har engelske overskrifter i for.eks. blogg og sånn, og at man blander Norsk og engelsk, men nå gjør du jo d selv, logikk??

  • Jeg bor i USA og snakker engelsk hver dag, logikk!! De jeg klager på er norske folk som kun snakker norsk hver dag, og ikke minst de som ikke engang kan engelsk. Jeg er ikke en av dem, åpenbart. Dette innlegget har en sang som tittel forresten. Ikke det at jeg tror du skjønte det, men da vet du det nå.

   Tips: Om du ønsker svar på noe lønner det seg ofte å ikke spørre på en frekk måte, da er det større sjanse for at den du spør gidder å svare deg.

 10. Kristine says:

  Fine dere to <3 Ingenting som er bedre enn en pelsete venn på en dårlig dag Smile

 11. Anonymous says:

  så søtt!

 12. Anonymous says:

  Du er en av få mennesker som ser pen ut i morningen Grin
  God bedring til deg <3

 13. Astrid says:

  God bedring!! Viss Chester får valper(som ikkje går pga kjønn) kan ikkje du bare sende ein liten Chester-junior til meg med flaskepost eller brevdue? That will make me happeeeehh!!! Kanskje en liten DottieGrin
  God bedring!!! Grin

 14. Anonymous says:

  Huden din er ønsket! <3

 15. Pingback: Happy Birthday To ME! / Året som 26 åring |

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette