Min midlertidige lesekrok ♥

Mens vi venter på sofaen som så klart er back ordered….. I mellomtiden fikk vi disse fantastisk fine stolene fra foreldrene mine. Jeg elsker trykket disse har, de passer perfekt inn i min lille lesekrok! Hva denne printen heter vet jeg ikke, men jeg håper å finne andre gjenstander med samme print, jeg er forelsket.

photo (1)

photo (4)

photo (6)

Vi har jo stor stue med sofa og det hele, men dette er mitt lille hjørne jeg skal rømme til når det blir for mye Xbox i stua hvor jeg helst bare vil sette mannen på mute og få fred under et teppe med en god bok.

Min favorittdel i det hele er dette brettet som min mor har laget til meg. Et brett med bilde av min kjære pelskledde sjelevenn, det blir nesten ikke bedre enn det.

photo (2) Jeg har også blitt helt hektet på å dekorere med gamle ting fra familien vår, det ligger så mye mer i det enn å kun kjøpe tilfeldig dekor som ikke egentlig har noen betydning for meg. Derfor har jeg fått min oldefars gamle bibel fra 1902, den står sammen med en gammel neglepusser i sølv som min mormor ga meg, i tillegg til uglene mine, og to bryllupsbilder i sølvramme. Ett av meg og mannen min, og ett hvor min far leder meg opp kirkegangen.

Screen Shot 2013-05-25 at 3.47.03 AM

Elsk, elsk, elsk, elsk, jeg er hektet på interiør. Ikke det verste man kan være hektet på kanskje Smile

This entry was posted in Fine ting, HC og USA. Bookmark the permalink.

23 Responses to Min midlertidige lesekrok ♥

 1. Julie says:

  Veldig fine stoler<3

 2. Ina says:

  Så mye fint Hilde Christina! Grin Vet du hvor de har kjøpt stolene? (A)

 3. Anonymous says:

  Du er så utrolig flink til å dekorere! Foreldrene dine gjorde et godt kjøp med de stolene!

 4. Yvonne says:

  Jeg liker det! (Nå er jeg spent på hvor mange idiotkommentarer det kommer om at du har et bilde av R der…!) Til HC-mamma: lager du brett på bestilling?

  • HC-mamma'n says:

   Nei, dessverre, og vær glad for det! Smile Fant bare et brett som var beregnet for å legge inn bilde i bunnen. Det er glassbunn over bildet, da, omtrent som en bilderamme.
   Dette fikser du enkelt selv!

 5. janerikneset says:

  Iiiiiiiiik!!!!! sussebilde lissom!!!!

 6. Marthe says:

  Så koselig – og fint brett (:

 7. Karolinemaia.blogg.no says:

  Så utrolig fint du har det Hilde! ❤❤ (ps: ville bare si at du la ut bilde av mannen din. Var bare noe jeg kom på siden du sa du aldri ville gjøre det… Også gjorde du det, så ja

  • Ingrid says:

   Tror hun er klar over det, tror ikke du?

  • Madeleine says:

   Herregud. En gang, Hildechristina, så gjorde du sånn og så sa du sånn, men nå gjør du jo sånn og er det ikke sånn som du ikke skulle gjøre sa du?
   Hallo! Så sinnsykt mye mas for tiden. Ja, det er et bilde der. Klarer du å identifisere han på gata? Neppe. Trivelig bilde? Ja. Dersom hun vil legge ut bilde, legger hun ut bilde.

   Fantastiske stoler. Har puter i samme stil i huset her, men de er veldig gamleSmile Delikat, rolig rom Beauty

  • Nei, jøss…. Sier du det.

 8. Sara says:

  Du er så utrolig flink! Dekorere huset SÅ nydelig, samtidig som du er syk. Stæsjk er du! Grin Fortsatt god bedring Big Smile

 9. Julie Marie says:

  Kjempe fine stoler og veldig fine lamper.
  Elsker brudekjolen din, den er helt nyderlig.

 10. Marita M. Solbakken says:

  Så utrolig stilige stoler Smile Hjørnet ditt ser helt fantastisk ut!

  Jeg vil ikke mase eller noe slikt, men jeg føler for å spørre deg. For en tid tilbake sendte jeg deg en mail. Så bare lurer på om du har lest den?

 11. Krissa says:

  Du er utrolig flink til å dekorere og jeg må bare si, selv om det er vanskelig og se, så er du utrolig vakker på bryllupsbildene Smile

 12. Mari says:

  Jeg drømmer om slike dekorasjoner og møbler + mer når jeg flytter for meg selv! Du er min interiør-inspirasjon! Stå på videre, flinke HC! Grin

 13. ~Lin says:

  åhhhhhhhh DET nydelige brettet din mor laget helt fantastisk In Love
  Veldig koselig hjørne og personlige ting gjør et hjem,mye mer enn bare *kjøpegreier*
  Har arvet mye av min familie og foreldrene mine -brødrene mine bryr seg ikke så veldig…….men for meg er det historie,minner og folks liv det handler om.
  Deilig å omgi seg med småting som har stor betydning Smile Smile

  ha en fin ukeWink

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette