HC i USA: Hva jeg savner med Norge 2010 VS 2013

hciusa2

I 2010 skrev jeg diverse innlegg om USA siden alt var nytt og greier og greier, og siden jeg nå skal slette de innleggene fra skjønnhetsbloggen min, publiserer jeg dem likegreit her! Med kommentarer fra nå…. hurra, dette blir interessant. Tjohei!

Hva savnet jeg med Norge i 2010?! Og hva savner jeg nu? BAM!

Melk

2010

Å fytti f&%$ som jeg savner Norsk melk…..dere som kan gå og handle melk fra Tine, syng en sang og takk herren hver gang dere gjør det. Melka her smaker gammel oldemor. Jeg har prøvd dittmelk og dattmelk og melk med d-vitamin og melk med a-vitamin (?) og melk uten melk og melk med melk og rød melk og grønn melk og melk uten ku og melk med ku, men alt smaker enten helt j*vlig, eller ingenting i det hele tatt. Som hvitt vann. Great.

2013

Jeg savnet norsk melk helt til jeg dro på besøk til Norge… For innen da var jeg vant til amerikansk melk og melka i Norge, som jeg husker som FANTASTISK, er nå bare rar… Og amerikansk melk er fortsatt ikke god, så med andre ord savner jeg fantastisk melk, jeg bare aner ikke hvor den befinner seg akkurat nå… Sukk. Hardt liv.

Reklamer som ikke skriker amøbe

2010

Altså, reklamene skriker jo ikke bokstavelig talt amøbe, men reklamene er så dååååååårlige. Jeg savner reklamer som denne. KYYYRA!!!! KOMMENOROSA!!!!!!!!!

Epic. Jeg elsker den reklamen hardt og inderlig. Sånt har man ikke her. Her er det syngende hamburgere og folk med hjelm som danser. Herregud.

2013

JA HERREGUD! Jeg får angst i alle ledd av amerikanske reklamer, de er så fucka lame! Enten prøver de å være morsomme og feiler totalt, eller så prøver de å være seriøse og det hele blir morsomt. Herlighet, USA suger på reklame.

Solo Super og Fanta som ikke er knæsjorange

2010

Logisk nok, de har ikke Solo Super i USA Frown Ei heller har de ordentlig Fanta, den her er skrikende orange og smaker så sterkt at man nesten blir full på den. Man skulle jo tro at Fanta smaker det samme over hele verden, men neida. Dritt.

2013

Solo Super hadde jeg glemt at eksisterer…. Eh. Hva den smaker aner jeg ikke. Fanta i Norge smaker nå bare surt… Fanta her smaker syre… JEG SAVNER GOD FANTA. Som jeg heller ikke vet hvor befinner seg akkurat nå….Fanta har gått fra favorittbrus til noe jeg aldri drikker lenger. Meh.

Å faktisk vite hva som skjer i verden

2010

De viser jo ikke nyheter her! Eller, de gjør jo sikkert det, men jeg har bare ikke fått med meg hvor. Det er sånn 200 kanaler på TV og alle viser Jersey Shore. Så jeg vet hvem The Situation tok med seg hjem i går, men jeg vet ikke om noen har bombet oss denne uken.

Det var ikke før jeg flyttet hit, at jeg faktisk begynte å lese norske nyheter (ja, jeg VET) og herlighet så provoserende. Jeg blir jo bare sur av å lese om hvor grusom verden er.

Uansett, USA er så stort at man egentlig ikke aner hva som skjer med noen. Man vet ihvertfall ikke hva som skjer utenfor byen man bor i. Så om vi blir bombet, er det fint om noen ringer meg og sier ifra.

2013

Jeg savner ikke å vite hva som skjer….. Men jeg har ingen fjern anelse om hva som skjer utenfor husets fire vegger. Skjer det noe drastisk i verden annonserer de det sikkert på Twitter? Host. Jeg skal begynne å lese nyheter snart, lover.

Mobilen min og teite sms

2010

Altså, den er jo fortsatt med meg, men den er avskrudd og brukes ikke. Jeg saaaavner å sende lame sms til venner, fordi jeg har lyst til å si noe dust. Nå må jeg sende MAIL, for å sende sms til USA, det går ikke. Urk. Blackberry’n min vil ikke engang ringe til Norge!!!!!

2013

Nei, man har jo iMessage!! Jeg sender flere sms nå enn jeg gjorde da jeg bodde i Norge. iPhone ftw. Dessuten ringer jeg Norge hver eneste uke, så er ikke noe å savne der lenger.

Å kunne være dritsur hele tiden

2010

Ja, greit. Teit ting å savne, men her er man stort sett smilende og grei mot fremmede…….det er ikke alltid jeg vil snakke med kassadamen eller nabomannen i køen, jeg vil være suuur! Jeg vil være usynlig og kunne se stygt på folk iblant.

2013

…… Jeg tror jeg helt klart mestrer dette med å være sur hele tiden om jeg absolutt vil. Så nei, null savn.

HØST!

2010

Jeg vil ha høst!!! Jeg vil ha regn, mørke, ullsokker og kakao!!!!! Her er det fortsatt 25 grader og jeg dauer. Jeg er et menneske som digger det mørke……Hva gjør jeg egentlig her?! Så ja, jeg tror jeg flytter til Alaska. Jeg kan jobbe der, bf får bare finne seg en sykehusjobb der. Alaska trenger sikkert hjelp. Ikke det at jeg faktisk vet om Alaska er mørkt og vått, men det er lov å håpe.

2013

Det har vært 35 grader her siden april, trenger jeg å si mer? Gi meg høøøøøst!!!!!!! Jeg savner ikke lange og pisskalde vintre, men jeg savner kjølige høstkvelder. Vinter kan vi få om vi kjører i 4 timer, typisk norsk høst kan jeg riktignok se langt etter. Meh.

Senga mi

2010

Åååh, min elskede McDreamy. Her har vi tempurseng, som i bunn og grunn ikke er så dumt, men saaaaaavn på senga mi. Tempurseng er i grunn teit, det går ikke å HOPPE ut av den. Prøver man å hoppe, da blir man sittende der som en annen dust, går ikke an å hoppe i kvikksand. Sukk.

2013

Jeg hadde glemt at senga mi het McDreamy……. Men herregud den senga er god.
Nå har vi kjøpt tempurseng her så jeg savner den ikke like mye som før, men McDreamy er fortsatt den beste senga everrrr. Og seff finnes ikke Wonderland her i USA….. Men tempur finnes, som er svensk. Faen.

2010

Det var i grunn det! Når jula kommer, tenker jeg det blir “GI MEG NORSK JULEMAT!!!!!!!!!!!!”, vi får se.

2013

Hva skal man savne norsk julemat for? Det har jeg da spist hver jul siden jeg kom hit. Amerikansk jul kan gå og dø, jeg SKAL ha norsk jul!!!! Flaks mannen gir blanke, YAY!

This entry was posted in HC og USA. Bookmark the permalink.

18 Responses to HC i USA: Hva jeg savner med Norge 2010 VS 2013

 1. Christine says:

  Det bildet øverst er sikklig kult. Er det du som har laget det?

 2. julia says:

  uff ingen høst og så varmt Frown
  fæle reklamer også
  også leste jeg en artikkel om en amerikansk 5-åring som skøyt i hjel lillesøstra på to år med sin nye “barnepistol” som han hadde fått av foreldrene sine….
  Usa høres ikke ut som noe for megFrown

 3. HC-mamma'n says:

  Du har glemt noe viktig du savner: kald, kokt makrell med rømme!

 4. Ina says:

  Synes heller ikke den norske fantaen er god lengre.. Men flere sier at den i Sverige fortsatt smaker som den gjordet tidligere Wink

 5. Josefine says:

  Har du prøvd mandelmelk? Jeg ELSKER mandelmelk! <3

 6. Frida V says:

  Hei ! Jeg sende deg en mail merket med USA shopping 13 mars i år, og jeg venter fremdeles på svar. Lurer på om du har sett den, eller at den ikke er mottatt Smile den ble sendt til hilde@hildechristina.com

  Mhv Frida Smile

 7. Lene foss says:

  Hvis du vil vite hva som skjer i Norge, kan du bare gå inn på http://www.tv2.no.
  Bare hvis du har lyst Wink
  Har du hørt om de 3 jentene som hadde vært kidnappet i 10 år? Det skjedde jo i Amerika.

 8. Karolinemaia.blogg.no says:

  Gøy og se hva som er forsellen på noen år Smile

 9. Louise Heyerdahl says:

  Har sikkert tusen spørsmål men nå kommer jeg bare på disse
  Var du noen gang utvekslingsstudent?
  Isåfall hvorfor eller hvorfor ikke ?
  Hva syntes du om det, om du gjorde det da selvfølgelig Smile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette