Ting som irriterer meg del 16

Hei. Jeg ser ut som et hamster, men det driter vi i. Ny video og greier og SLUTT Å SPØRRE OM JEG SKAL SLUTTE!!! Skal ikke det. Lover.

HC-peeps unite!!! Jeg skal starte revolusjon. Evt religion. Eller begge deler.

This entry was posted in HC klager, Videoer. Bookmark the permalink.

64 Responses to Ting som irriterer meg del 16

 1. Wiiii, endelig ny video ^^

 2. Og btw, om du er en hamster, så er du en awesome hamster!

 3. Julie says:

  Kan ikke si meg mere enig i deg nå. Synes også at det er plagsomt/irriterende.
  Vell, godt å se deg igjen HC<3

 4. Bob says:

  Yes! Du er tilbakeSmile Gøy å se deg igjen selv om du ser u som et hamster/bever/marsvinWink det er ikke frekt ment altså men du sa det jo selv

 5. Anonymous says:

  Helt enig med deg, det er såå irriterende !
  (Jeg har også gått på den medisinen som for deg til å se ut som en hamster, det suger )

 6. Karolinemaia.blogg.no says:

  Så utrolig PEN du er Hilde ❤ elsker videoene dine så mye!!

 7. Ina says:

  haha! Herlig Grin Flott video! Hvor er wall decor´en fra? Smile

 8. Anniken says:

  Haha, skulle tro det var MEG du snakket om! (Forutenom pistolfingrene)
  Jeg er dessverre en av de som snakker engelsk og norsk nesten om hverandre, men bare hjemme hos meg selv. LOVER.
  ps. du er AWESOME (hehehe) både med og uten hamsterkinn Smile
  Fortsett med masse videoer framover!

 9. Anonymous says:

  kuleste hamsteren jeg har sett på lenge Wink digger deg SmileSmile

 10. Line says:

  Hahaha, du er så morsomt! akuratt det samme irriterer meg hahaGrin

 11. Tiril says:

  Genialt. Made my day

 12. Christine says:

  Sykt fin bakgrunn!

 13. Christina says:

  Så enig! Spesielt når engelsken deres er helt på trynet…

 14. Helene says:

  Det nye kontoret ditt er kjempe fint Hilde ❤

 15. Lene foss says:

  Jeg syns ikke du linger et hamster.. Du er syyykt Peen<3
  Elsker Ting som irriterer meg videoene Smile

 16. Lene foss says:

  OG NEI du er ikke feit ….. Veldig viktig å vite det

 17. Ingrid says:

  HaAHAhAHAHAHAhahaha.. En av dine beste videoer! Stå på!

 18. Kine says:

  Får da inderlig håpe jeg ikke gjør det. (jeg gjør ikke det.. haha) for helt seriøst, de som gjør det, irriterer meg grønn! Så bra at du er tilbake <3

 19. Helena says:

  Du er den søteste hamsteren jeg har sett!Du er kjempe fin uansett. Drit kult at du er tilbake med videoer. Og takk for at du sa det der med at kule folk ikke består matte…OSV for jeg er ikke en av de kule og er mitt i ungdomskolen og er kanskje mer forvirret enn det jeg har vert på lenge.

  Ps. Jeg lurer på om du har noe tips til hva som er best av IMac og Macbook( jeg vet ikke om du har hatt macbook), skal skjøpe meg straks. Elsker deg.

  • Jeg har både macbook og iMac per nå! Hva skal du bruke den til? Til “vanlig” surfing er macbook helt fint, men jobben min er redigering av videoer, skriving av bok og mye skriving av artikler så macbook blir for liten for meg. Den er ikke så kraftig som det iMacen er så til videoer og hvor jeg må ha mange applikasjoner åpne er det iMacen som duger, macbooken blir treg og kjip.

 20. Marie anvedsen says:

  Hei Hilde, på skole. Skulle vi ha foredrag om en person vi ser opp til og jeg valgte deg Smile

 21. Blir sprø says:

  Først vil jeg si at jeg digger tipsene dine men jeg har et problem det er en fyr i klassen min som liker meg og jeg liker ikke han og det gjør meg egentelig ikke noe men jeg tulla med han her å sa jeg likte han og det gjør jeg jo ikke å nå sender han meg bilder i bar over kropp hele tiden så jeg føler meg så slem HJELP!Thinking også han jeg ikke noe problem med å si at jeg kødda men det er det at han er sånn veldig forelska i meg og jeg skulle gjerne venta til han spurte meg eller ba meg ut å dropp han bare for moro skyld men det virker ikke helt riktig tips? også har jeg en annen ting En annen i klassen prøver å klå på puppene mine hele tiden han er litt søt på utsene da men hva skal jeg si neste gang han gjør det noen tips`? Smile <3

  • En i klassen prøver å klå på deg? Hvor gammel er du? Be ham om å slutte! Det spiller da ingen rolle hvor søt han er, du lar da vel ikke folk du ikke er forelsket eller sammen med, klå på deg helt uten videre?

   Du må være ærlig mot han som liker deg, bare si rett ut at du ikke liker ham “på den måten”, men at dere gjerne kan være venner. Det pleier som regel å fungere. Drar du det ut, blir det bare verre.

 22. Line B. says:

  Jeg digger puta som er i stolen! Dog Hva slags mascara har du på deg i videoen? Superfine vipper!

 23. Meg :) says:

  Bor du i nærheten av der det var skogbrann. Kan du fortelle litt om det eller lage en video om
  Det. Ps du er ett søtt hamster luv you

 24. Anonymous says:

  ahhah, så sant !!

 25. Stina says:

  synes du er litt søt med hamsterkinn Razz men hva heter hårfargen du har nå??elsker håret ditt!!!SmileSmile

 26. Spørsmål says:

  Hei jeg har en nabo , som hadde en dalmatiner den stakk av hele tiden og den som hadde den drakk veldig mye og ikke brydde seg. Når dem gikk tur så og den ikke gikk fint i bånd så dytte han foten opp i bryst kassa til den, den er dø nå. Og han har nå fått en konge puddel som også stikker av, den var på trappa mi nå i stad jeg lurer på om du ville ha sakt i fra?

 27. Amalie says:

  Er såååå enig!!
  Jeg er helt sånn geografi,land språk gal å flink i stortsett alle språk. Engelsk har jeg 6 muntlig.
  Og hver gang Det et en jævla sau som fikk lyst å si noe på engelsk,spansk,fransk eller hva faen det er, å han sier det som om han var født i går, går jeg lyst til å sparka han hardt herfra til månen etter jeg har torturert han… Blir så frustrert å får rett å slett hodepine av dårlig engelsk.

  Fyttifaen, greit nok at de ikke kan engelsk men da trenger de faen ikke snakke det heller !!
  Haha xD digge deg <3

 28. sofie says:

  elsker videoene dine<3

 29. Kristine says:

  Haha, følte meg litt truffet Razz Men er enig, det er ganske irriterende! Gjør det nok ikke helt på samme måten som du beskriver, men er ikke så langt ifra. Ikke gjør jeg det bevisst heller, det bare skjer. Jeg tenker på engelsk, og så begynner jeg å snakke engelsk. Og noen ganger kommer det noen ord på tysk (eller spansk, som jeg egentlig ikke kan ROTFL ), men da er det bare noe jeg sier på tull Razz
  Synes forresten du er veldig pen, både med og uten hamsterkinn! Jeg ville gjerne blitt med deg og handle uten bæreposer Grin

 30. iselin lovise says:

  Velkommen tilbake :3 <3 Grin

 31. Lenea says:

  Hvordan var det å vende seg til fahrenheit og ibs og stone??

  • Stone er engelsk, ikke amerikansk Smile Lbs er null problem, ei heller amerikanske mile, men fahrenheit tok noe lenger tid å bli vant til siden det ikke er noen åpenbar logikk. Ounces gidder jeg ikke å lære engang.

 32. Mariann says:

  Heei Hilde!

  Vær så snill og les, og jeg trenger virkelig hjelp, kanskje du kan svare over email viss det blir lettere.. Jeg eier da blogger mariannsg.blogg.no og nå er det da en person som skriver at jeg er drit stygg og sånn, og den fortsetter og skriver at h*n skal rakke ned på meg i alle innleggene mine.. Bare lurte på hvordan eg kunne finne ut hva denne personen hetet og sånn, fordi jeg vil gjerne finne det ut..

  VÆR SÅ SNILL OG HJELP MEG!

 33. Silje says:

  Hahahahaha Grin Dette lyste opp en av mange grå dager i eksamensperioden.
  Du er uansett en fryd for øyet selv om du mener du ser ut som et hamster! GIRL U R AMA-ZING (neida. Eller, joda, men, du vet)

  Men ja. Jeg er enig. Det er faktisk helt sykt irriterende. Men jeg må innrømme at det hender når jeg veksler mellom å prate engelsk på universitetet, på butikken og til alle hele dagen og skal bytte til norsk når jeg kommer hjem til mannen. ”Argh Vogue har rotet med subscribtionen min”. Høres intelligent ut? Nei.

 34. Maria says:

  Kan du holde på til del 100 eller mer? Grin

 35. Meg says:

  Godt å droppe alt annet å se en HC-video igjen Smile
  Synes du er fin uansett ansiktsform jeg, da Grin

 36. Victoria says:

  haha ja fy fa*n det er så j*velig irriterende, det kan jo ikke li mer irriterendes enn det.
  Høres jo j*velig smart ut når noen sier i norsk timen “i know the answer!! (norsk grammatikk ett eller annet) og done. I’m soo… smart and i know it because i know every answer in the whole world” hvem i svarte h*lvette sier sånt på skolen eller for den slags skyld hjemme?!?! det er da ikke normalt det. Skulle blitt laget en lov i alle land at man ikke kan blande språk i annen hver setning fordi det høres dr*t dumt ut Razz

  PS: Du er verdens søteste hamster i så fall <3 <3 Elsker bloggen din!!

 37. Gabriela says:

  Hei. Sory vist du har sakt dette før men da har jeg ikke fått det med meg. Hvor kjøpte du de veggklistremerkene?

 38. Meg says:

  Vet det skal stå Big Mutts på puta, men på videoene dine ser det it som nutts, haha! Silly

 39. Naima says:

  Jeg vet det når ansiktet ditt føles oppblåst. jag har fått alt fra vepsestikk til allergi…
  Tenker bare…Hjelp meg! ROTFL

 40. Mariann says:

  Heii Hilde,håper virkelig du leser denne komentarenSmile Digg deg så f***e mye(sorry) Men ja har sett alle videoene din på youtube!Du/dere trenger ikke tru meg men jeg vet! Går aldri lei! Digger deg så mye.Rommet mitt er rult av deg<3 Du er så pen at jeg dør! Jeg synse tikke du ser ut som et hamster!Hvilken hudkrem bruker du ?! Huden din gløder!<3 Og jeg så de frekke komentarene du hadde fått på youtube.Hærregud de var frekke!Folk ber om videoene og du ser på den! Så dere har frekke som du hilde sa kan dere passe dere på Internett! <3

  Digger deg hilde<3

 41. Totally dum says:

  Jeg er nok en av de som må møte opp på døra di og bli slått i hode med bok Frown
  Er ikke sååå ille som du beskriver, men det kan gå litt om hverandre når jeg tuller.

  Du er like rå som alltid, hamster eller ei Grin

 42. Elizabeth says:

  Du er bare så kjempe SØT Haley Heart
  Du fikk meg i virkelig godt humør(som er vanlig når jeg ser dine videor med mer ) Grin
  Jeg synes du er TØFF som lager videoer,har bloggene med mer oppe og går når du er syk og er igjennom smerte H……. og til og med må slite med hovent ansikt pga bivirkninger av medisinene.Huff stakkars jente.
  Synes absolutt folk skal gi F… å kalde deg stygge ting pga ansiktet ditt.
  Det hadde vært fint om slike mennesker kunne få slite med det resten av livet sitt selv så de fikk se hvor sårende det er med slike komentarer pga saker vi ikke får gjort noe med selv.
  Du er allertiders jente,SØT og Pen uansett ansiktsform Yes

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette