YouTube ass. YOUTUBE.

Jeg har egentlig sluttet å lese kommentarene jeg får på YouTube fordi de gir meg kreft i hjernen, men så ville jeg svare på spørsmål fra dere som ikke er like intelligent som en potteplante, så jeg klikket meg inn…..

Og nå har jeg kreft i hjernen.

Jeg vil le:

Screen Shot 2013-04-23 at 10.04.38 PM

Jeg vil anmelde:

Screen Shot 2013-04-23 at 9.33.45 PMJeg vil grine:

Screen Shot 2013-04-23 at 9.32.35 PMNote to self: La oss aldri sjekke YouTube-kommentarer igjen. ROTFL

This entry was posted in Ymse ladida. Bookmark the permalink.

23 Responses to YouTube ass. YOUTUBE.

 1. Pauline says:

  Det er så latterlig at folk seier hun sløser bort tiden sin på å lage videoer, men så sitter dere å slenger dritt foran datan deres! Hvis dere ikke liker det, så bare kryss dere ut da vel!
  Dere bruker jo den ” dyrebare” tiden deres på å slenge masse dritt.
  Hun er et fritt menneske og kan gjøre hva hun vil. Dere kan ikke komme å rakke ned på henne, for hun har kule videoer! og som sagt: bare kryss deg ut hvis du ikke liker det dessuten går det ikke inn på henne for hun gir faen i hva dere seier alikevel! I tillegg så kan hun anmelde når det passer henne, så stikk av. Det er dere som driter dere ut uansett!
  Komisk hvor dum det går ann å bli!
  Go Hilde!<3

 2. Madeleine says:

  Hahahaha, eg dør… ”glad i deg<3''. ROTFL

 3. Gabriela says:

  Jeg døde av latter når jeg leste det. Men jeg er utrolig misunnelig på deg fordi du du klarer å ta det med et smil og bare le av de og ikke ta det til deg. Dette høyres helt teit ut men jeg håper at jeg kan bli sån som deg en dag. Jeg tror du er mitt forbilde. Smile
  Ps: jeg er dårlig i engelsk men tror du at vist jeg jobber veldig med det så kommer jeg til å kunne engelsk like godt som deg? Smile

 4. Marita says:

  Herregud, disse menneskene kan ikke ha det helt bra! Hadde anmeldt det menneske som sier at “du er så jevlig dæv”..

  Ha en fin dag Hilde Christina! Smile Du er ei topp jente, jeg digger deg Grin

 5. Anonymous says:

  Haha, herregud xD
  Er litt tragisk når folk faktisk tar det du sier i klage-videoene (og de youtube-HC videoene om jeg kan kalle de det) dine seriøst ROTFL

 6. Anonym says:

  Hahah, visse folk trenger virkelig et liv. Synes du gjør en fantastisk jobb og liker å lese bloggen din Smile Takk for at du lærte OSS å gi faen i hva alle andre mener! Grin

 7. Anonym says:

  Du burde andmelde de!

 8. Erika says:

  wiii, dere har 3årsdag i morgen Grin

 9. Ida says:

  Herregud.. noen mennesker er bare så dumme. Gi faen i hva alle mener, skjønner ikke at de gidder å bry seg med hva du sier om hvem og hva. Du greier å stå for egne handlinger uten at de skal kommentere masse dritt. Ro ned og la hun få si akkurat hva hun mener, dumme mennesker.

  Elsker deg og videoene dine! Stor inspirasjon for meg Heart

 10. Liss-Ane Simonsen says:

  Dumme mennesker.

 11. Karolinemaia.blogg.no says:

  Haha ikke

 12. Karolinemaia.blogg.no says:

  Haha det er helt latterlig hvordan folk er! Det beste er at de snasynelig hvis blir litt irritert over at du bare tar det med ett smil og gir faen! Stå på Hilde❤ “elsker deg”❤

 13. Rikkoys says:

  Jeg sitter og ler.. Dette er noe av det mest komiske jeg har lest. Hvorfor tar mennesker seg så nær av ting folk sier.. De må forstå at du ikke er sånn til vanlig. Smile
  Bare si det du mener og fortsett med å det du liker
  jeg og sikkert noen flere setter pris på det du gjør, andre burde ta seg en pause. Big Smile

 14. Monika says:

  Gratulerer med 3 års dag for deg og mannen din!

 15. Anonymous says:

  Hei HC! Smile Jeg har et spørsmål til deg som jeg håper du kan svare på! Vi går vg1 og siden 8. Klasse har hun vært selvskader.. Vi snakker aldri om det face to face fordi hun har skrevet til meg at hun ikke vil snakke om det, og jeg har fått beskjed om å ikke fortelle det videre fordi hun vill ikke bli “frisk” det sjokkerte meg veldig fordi hun fortalte også at hun fortjente det!! Jeg blir så klart veldig redd, sint og skuffet over det. Jeg har sagt til henne at hun er verdens beste og hverdagen min blir så mye bedre sammen med henne, men hun tar det ikke til seg. Hun har brukt å hatt gym, mens den siste måneden har hun ikke hatt det og da jeg spurte hvorfor, så svarte hun at det er veldig stygge sår på armen hennes. Hun gjemmer alltid arrene sine, selv for meg, så jeg vet egentlig ikke hvor ille det er nå, men for et par måneder siden kunne jeg se dem. Hun har selvfølgelig kutt over hele armen.. og litt på beina. Hun sier at hun ikke vil snakke med fagfolk om det, og jeg kan skjønne at det er vanskelig og åpne seg for vanskelige ting, men om noe galt skjer med henne, så kommer jeg aldri i livet til å tilgi meg selv. Jeg er veldig redd for at selvskadinga hennes går utover framtiden hennes og jeg vil så gjerne at hun skal ha en best mulig framtid og jeg vil så gjerne at hun slutter å kutte seg, men som sagt så vil jeg ikke ødelegge vennskapet vårt.. Jeg tørr ikke å fortelle dette her til noen fordi jeg er redd for at de skal sladre til foreldrene hennes eller til helsesøster/lærere, så jeg aner virkelig ikke hva jeg skal gjøre.. Har du noen ideer om hva jeg burde gjøre?

  Plis hold meg anonym!!

 16. Natasha Høve says:

  Hahahaha! Hvis de virkelig hater deg så høyt så trenger de jo ikke å se på videoene dine! Drit i slike folk! Noen her i verden må jo komme med all denne kritikken, hvis ikke hadde alle de domme menneskene aldri skjønt hvorfor de mangler venner!!

 17. Hanne says:

  Hehe uffda! Like greit å ikke lese Smile
  Men, hva i alle dager skulle du anmeldt og på hvilket grunnlag? Tenker på den øverste kommentaren du har bilde av i innlegget. Eller har jeg oversett noe?
  Uansett får du ha en fin helg!

 18. ingvild says:

  du er utrolig inspirerende og har hjulpet meg gjennom problemer på skolen…
  noen av jentene i klassen er bare bitcher av og til.
  og du har hjulpet meg til å få tilbake selvtilliten.

 19. Sunniva says:

  Haha, de som slenger dritt altså… Litt underholdende å høre på argumentene de kommer med til tider! Men, nå er det snakk om å sende mennesker til mars, men at de ikke kommer tilbake, så får håpe at drittslengerene søker på en plass! Haha, eller så kan jo vi søke for de? Funker det også Smile

 20. Nadia says:

  Er det mulig eller? -.-

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette