10 fun facts du ikke trengte å vite, men som jeg skriver likevel fordi Zzzz ikke er tilstede.

Jeg navngir det meste. Freddy the Fridge, Ben Basil (han er en basilikumplante), José (støvsugerrobot), Fluffy (bilen min), Martha (skapet på kjøkkenet) osv. Skuffen vår i den gamle leiligheten het Miley Cyrus, skapet Lindsay Lohan.

Jeg kan plukke opp alt med tærne. Mannen mener jeg er en ape, jeg mener han er sjalu fordi jeg aldri trenger å bøye meg. Hah!

Hver kveld når jeg legger meg kommer Chester bort til min side av senga, dytter snuta på hånden min, og jeg må flytte meg så han kan hoppe opp i sengen og legge seg mellom mannen og meg. Flytter jeg meg ikke, sutrer han høylytt. Bortskjemte tosk.

Jeg elsker å spise grillet kylling stående ved kjøkkenbenken. Ikke spør, jeg har ikke noe svar.

Hvis noen blir mobbet på Twitter eller Instagram og jeg ser det, kaster jeg meg alltid inn i diskusjonen. Jeg skal bli superhelt.

Jeg er så lik min mor at det gjør vondt. Og hendene mine er identiske med min fars hender.

Jeg synes det er gøy å plukke hundemøkk i hagen fordi jeg har en LILLA pooper scooper som det står “Poop Patrol” på. Fantastisk.

Jeg hater Madden 2012 (xboxspill) Faen!!! Det er bare fordi mannen spiller det 14 timer hver dag. Nesten.

Det var pappaen som lærte meg ordet faen. Når han trykket hardt på bremsen i bilen sa han alltid (?!) “Åh faen”. En dag i barnesetet mitt (ja jeg var så liten!) når han kastet seg på bremsen sa jeg “Åh faen.” før han fikk sagt det. Ops.

Mannen og jeg har tre års dag 26. april og hvis jeg ikke får fin gave skal jeg avlive ham med saks. Neida. (joda)

This entry was posted in Ymse ladida. Bookmark the permalink.

12 Responses to 10 fun facts du ikke trengte å vite, men som jeg skriver likevel fordi Zzzz ikke er tilstede.

 1. Anonym says:

  Det som er så bra med bloggen din er at du ALLTID får leserne dine til å smile/flire! Du er superduper!! Grin

 2. Cecilie T says:

  Den nest siste likte eg og den med hunden som vil sove i seng Smile

 3. Karolinemaia.blogg.no says:

  Haha true story, FUNNY FACST❤❤

 4. Meg says:

  Ikke får å mase men når kommer neste råd ting? Helst video,hvis du gidder Smile

 5. Iselin says:

  Jeg plukker også alt opp med tærne, så jeg hater å gå med sko! Haha ROTFL

 6. Marta says:

  Ikke lenge til jubeleumet! Jeg skal gratulere deg jeg, når den dagen kommer! Wink du er så sykt morsom!! Men hvist du har jubeleum 26. april, så har jeg bursdag 3 dager før du og mannen din har jubeleum!

 7. silje marie says:

  haha, herregud så lættis, avlive han med saks Grin

 8. Marie says:

  Jeg pleier å true mannen med at jeg skal skjære av han tissefanten med en sløv teskje Wink

 9. Amanda says:

  Gratulerer med 3 års dagen Heart Heart

 10. Hanne says:

  Nå må du selvfølgelig følge opp med å fortelle om gaven!
  ..og ja..det er digg å spise stående ved kjøkkenbenken..Jeg spiser som regel potetbåter til overs fra middagen..kremt..

 11. anneanneli says:

  haha “avlive han med saks” Grin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette