Hvorfor er jeg i USA?

Spørsmålet jeg kanskje får oftest er hva jeg gjør i USA, hvorfor er jeg her lzm? Så da skriver jeg likegreit om det, så kan jeg henvise menneskene som spør, hit! Geniale meg.

Jeg har vært i USA siden august 2010. Det var mitt tredje besøk (første var i april, andre i…mai? juni? noe sånt) og det var ikke planen å flytte hit da jeg dro over i august, men slik ble det bare.
Den eneste grunnen til at jeg flyttet hit, var fordi min bedre halvdel er amerikansk og bor her. Det var enten det, eller at han flyttet til Norge. Siden jeg ikke har en jobb som krever at jeg er i Norge, mens han har en jobb som krever at han er her, så ble det enklest slik. Det er også enklere for meg å flytte, siden jeg alltid har snakket bra engelsk, min kjære snakker logisk nok ikke norsk. Selvom han prøver iblant. Og feiler totalt.

Da jeg dro hit i august, ville jeg bare vekk fra alt noen måneder fordi dalmisen min døde i juli. Det var en ekstremt spontan tur, som ble til en permanent sak. Jeg angrer overhodet ikke på at jeg flyttet hit, jeg savner sjelden Norge. Takket være teknologi, så føles ikke Norge så langt unna og jeg snakker med kjente og kjære hver eneste dag.

Jeg kommer til å bli her, vi har absolutt ikke planer om å flytte til Norge, det vil jeg heller ikke. Vi har vår lille bolle Chester, som ikke akkurat bare kan fraktes over dammen. Å få hund fra USA til Norge, er en enklere sak enn andre veien. Dessuten, hvorfor flytte til Norge….? Det er for fjernt. Jeg har ingen planer om å noensinne flytte tilbake til Norge igjen, med mindre noe skjer og jeg må eller virkelig vil tilbake. Besøke Norge, ja of course! Flytte tilbake? Helst ikke.

Av en eller annen grunn tror folk at jeg bor i LA, siden jeg skriver at jeg bor California. Jeg vil heller spise puten min, enn å bo i LA. LA er også 6 timer unna Bay Area, hvor jeg faktisk bor. Jeg bor ikke i San Francisco, for de av dere som tror det. SF er den nærmeste storbyen, den er ca 30 minutter unna. 30 minutter er ingenting i USA, du må kjøre 20 minutter for å komme noe sted, med mindre du bor midt i suppa. De som har hørt at avstandene er store her, det stemmer! Smile

Så, hva gjør jeg i USA? Jeg lever. Jobber. Smiler. Bor.

 

THE END.

PS: Bildet er fra San Francisco, for de av dere som lurer.

This entry was posted in Hverdag/blogg/whatever. Bookmark the permalink.

6 Responses to Hvorfor er jeg i USA?

 1. Oda says:

  Dette har jeg lurt på en stund Smile Men en annen ting. Du sier at noe av sminken din ligger igjen i Norge. Hva skjer med den? Skal dem bare ligge der og “råtne” eller får du den sendt? Hehe Smile

 2. Lene says:

  Jeg er glad på dine vegne, HC Smile

 3. Mari says:

  kjekt at du endelig skriver og forklarer litt akkurat hva du gjør “over there”, for det har jeg alltid lurt Smile det er noen ting jeg er fortsatt nysgjerrig på, som f.eks er blogging nettopp jobben din, i så fall tjener du mye (for å klare deg å kun leve av bloggen(e) din(e)?

 4. Anja says:

  Hva jobber du som ? Smile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette