Et bilde og historien bak

Jeg satt og så igjennom eldgamle bilder på PCen min og innså at herlighet, ny spalte må lages! Jeg er en relativt privat person (skulle du ikke tru, hæ?!), men logisk nok får jeg enormt mange spørsmål om privatliv, fortid, fremtid og laaaaadida.

Derfor, ‘Et bilde og historien bak’ er herved opprettet! Jeg kommer til å poste random bilder jeg finner på PCen min, som jeg faktisk kan si noe om, dele en historie, sitat eller hva som helst. Jeg vet allerede at noen bilder kommer til å være triste, noen kommer til å få meg til å stortute, noen kommer til å få meg til å smile, noen får meg til å le og kanskje kan jeg gi dere noen smil også. Eventuelt tårer. Gled dere. Eller ikke.

Dette er ihvertfall en måte for meg å skrive om privatlivet mitt, uten å egentlig blottlegge meg helt. Noen ganger er jeg bare så smart at jeg blir stolt av meg selv.

Jeg ser igjennom bildene mine og tenker at herregud, jeg kommer til å drite meg maks ut med dette…. så vi starter med noe helt dust.

Først og fremst, jeg er ikke naken. Men ja, det skal se ut som jeg er det. Dette er ikke sengen til en kar jeg egentlig kjente, vi bare lånte senga hans fordi venninnen min og jeg ville ha bilder av oss i random seng, hvor det så ut som vi var nakne. NEI, vi var ikke fulle. Men vi kunne vært det, så mye dust som vi fant på.

Bildet er så vidt jeg husker fra 2007 og før noen spør: Nei, jeg spiste ikke i 2007. Eller i 2008. Det kan man skrive om senere.
Venninnen var en klassevenninne fra VGS, vi fant alltid på mye…..gøy. Eller “gøy”. Gøy for oss da, det er jo det som er viktigst. Uansett, på den tiden var jeg singel for første gang på eviglang tid og jeg fikk kontakt med en tidligere klassekamerat av meg. Vi tok opp kontakten og venninnen min og jeg var mye på besøk hos dem, hvorfor husker jeg ikke. Mye fritid. De var typisk overachievers, vi var underachievers. Herlighet, man gjør jo ikke mer enn man absolutt må. Anyroad.

Dette bildet er gitt navnet “prosjekt” og jeg vet vi tok bildene av en eller annen grunn, men jeg klarer ikke å huske hvorfor. Vi låste oss ihvertfall inne på rommet til denne tullebukken og tok bilder i vildens sky.

Åssen denne karen tillot oss å bruke rommet hans, er meg ukjent. Når jeg tenker meg om, vi kunne i grunn gjøre som vi ville i den leiligheten. Random fun, random bilde. Merker dette kan bli interessant.

Venninnen har jeg ikke kontakt med lenger, det er trist hvor enkelt det er å miste kontakten med mennesker som ikke har Facebook. Så trist, men så sant.

Bildet får meg egentlig bare til å le, fordi jeg husker hvor idioter vi var på den tiden. Fantastisk mye gøy, tull og ladida som ikke ga noen mening, men som var artig allikevel.

Aaaah, fortiden, dere! Jeg er helt for fremtid, fortiden kan egentlig bare gå og dø. Herlighet, som ting har forandret seg fra 2007…det er bare 4 år, men det er seriøst et helt liv mellom personen på bildet og den jeg er i dag.

Og det er bra Smile

This entry was posted in Et bilde og historien bak. Bookmark the permalink.

20 Responses to Et bilde og historien bak

 1. Beate says:

  HAHA! Morsomt å tenke tilbake på saker og ting.

  Huttetu så tynn du var på det bildet da. Du ser bare så fantastisk mye bedre ut nå altså. <3

 2. Henriette says:

  Du ligner faktisk på en barbidukke jeg hadde fra da mamma var liten. Sånn i ansikt tilogmed. (+ hår og kropp!)

 3. ACDC says:

  Hei!
  Du synes du får lite kommentarer fra leserne dine, så tenkte å legge igjen noen ord.
  Jeg startet med å lese http://www.hildechristina.com når jeg kom over den, for jeg er som deg utdannet hudpleier, men jobber ikke med faget. Synes det er innteressant å følge med på hudpleie fortsatt, og setter pris på dine innlegg om tester og slikt.

  Generelt er jeg ikke stor fan av blogger, men synes du skriver morsomt.
  Så sitter ofte her og humrer mens jeg leser Smile

  Keep up the good work!

 4. Ellinor says:

  Du ser ganske så mye freshere å sunnere ut nå ja!
  Er det lov å spørre om hvor mange kg forskjell ifra da til nå?

 5. Anita W says:

  Å, HÆLVETE! Det tenkte jeg med en gang jeg såg bildet. Det er jo litt …fælt for å si det sånn, hehe.

 6. Anna says:

  Virkelig, det er helt sykt hvor godt forbilde du er med tanke på … tja, egentlig alt Smile

 7. Veronica O. says:

  Veldig fin på håret på det bildet her=)

 8. Lene Kristin says:

  Herremintid!!!!! Så spinkel dy var her snuppa, huff mor di må ha vært helt fra seg!
  Men morro å lese om historien, huff er artig å tenke tilbake på sånne ting, har et tonn av sånne historier også. Artig spalte forresten, jeg liker’n

 9. Yay, gøy spalte! Er det mulig å låne den ideen tro..? Smile Sånn etter hvert. Hvis jeg finner noen artige bilder å si noe om. Hehe

  Må forøverig si meg enig i at du var smashing på håret på det bildet Smile

 10. Naima says:

  Fint å se tilbake på både triste og gode minner.
  Skal følge med på denne spalten!
  Har et spørsmål…
  Hvilket energipiller eller hva det nå enn er du kaller det du tar for å holde humøret oppe på
  klage,random,sminke, ask HC osv videoene dine? ROTFL

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette