HC i USA: Lake Tahoe

Og sinnsykt mye av dyra våre.

This entry was posted in HC og USA, Videoer. Bookmark the permalink.

17 Responses to HC i USA: Lake Tahoe

 1. ¤Kari¤ says:

  Hadde egentlig en litt pyton dag idag. Men ble så glad av å se denne videoen. Virker som dere hadde en flott tur. Smile

 2. Julie says:

  Fin video.!.

  jeg bare har et lite “sidespørsmål” som jeg ikke vet helt hvor jeg skal skrive det så jeg skriver det bare her og håper på svar:
  Jeg har veldig lyst og bli litt mere dyrevennelig ved makeupen min osv… Men favoritt produktene mine er fra MAC og UD(urban decay) og jeg klarer ikke finne så gode erstatninger…hva synes du?

 3. Christine says:

  Den søte latteren i starten av videoen da!

 4. Kj says:

  Jeg digger hundene dine! De er så søte og galeSmile
  Snøen gav deg et lite stykke Norge

 5. Kathrine says:

  Dette var en skikkelig koselig/lærerik Shock / morsom og fin video! Så bra å få kuttet ut satans medisiner!

 6. Kea says:

  Hei jeg digger videoene dine jeg har lyst og flytte til USA men når jeg ser på noen av videoene dine så høres det ikke så bra ut. Er det ikke ett fint land? Og er disse kake produktene like jævlige som du sier? Grin

  • Hvorfor har du lyst til å flytte til USA? De aller fleste vil flytte hit av feil grunner, basert på f.eks. det de ser på TV. Det blir jo helt, helt, heeeelt feil. Har du en veldig godt betalt jobb og takler stress er USA veldig bra, men det er så mange som har et helt feil bilde av hva USA faktisk er.

 7. Sara says:

  Herreguuud, som jeg lo når du og R snakker “for” Chester og Dottie, hahah Grin SØT In Love

 8. Selma says:

  HahaSmile

  Søte hunder du har.

 9. Elizabeth says:

  Så spennende å få være med dere til Lake Tahoe! Grin Var jo virkelig kjempefint der med skogen og den blå sjøen Det var virkelig ett nydelig og fredelig sted Smile Nesten litt eventyraktig på en måte.Og med snø,hadde ikke trodd det var snø i California sånn egentlig….
  Hundene deres er så søte at de er til å spise opp,med slik personlighet og sjarm de harKiss
  Du er som alltid fantatisk fint sminket,lekker og flott på hår med nydelige klær og veske med de super fine øredobber Grin Stuning sier jeg bare! Grin

 10. Damien says:

  hahahaah! Det er så morsomt å se deg med hovent ansikt! Du ser ut som ett lite hamster <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette