Akkurat nå #3

Akkurat nå: Akkurat nå er klokken 5:09 pm og i går ble mannen 35 år. Du vet du har funnet drømmemannen når det er hans bursdag og du besøkte Louis Vuitton butikken igjen fordi du trengte makeupbag. “Trengte”. Nei, trengte faktisk…..litt. Vi har feiret hele uken, bursdag er for pingler, vi feirer bursdagsuke. Det er noe av det beste med å være voksen, du kan gjøre som du vil, feire når du vil, feire alt om du vil. Så vi feirer ofte og mye, generelt er vi flinke til å være snille mot oss selv. Lykke, IIIIHHHHHHH!

Elsker: Mine nye sko fra UGGs som er varme og komfortable, og jeg elsker dem. Jeg går generelt aldri i flate sko, men disse er faktisk gode og perfekte for oss som aldri bruker sokker. Jeg eier ett sokkepar….og de har troll på seg og brukes aldri.

photo (1)

Hater: Fullmånen. Faen ta fullmånen.

På iPhonen: Twitter. Jeg bruker for mye tid på Twitter.

Dagens latter: Mannen sendte meg bildene han tok på hytteturen vår. 45 bilder av bilen hans, TO bilder av meg. Og det ene er et bilde av meg som tar bilde av dyra. Fint det, føler meg maks verdsatt.

megsomtarbildesomtarbilde

Dagens fine: Sminkesak! Dings. Cosmetic bag. Til alt skvip jeg har slengende rundt i vesken min uten mål og mening. Den er lilla uten å være lilla, svart uten å være svart. IIIHHHH!

photo (4)

På TV: Akkurat nå, Battlefield 3. Mannen har spilt i fire timer.

Leser: Jenelle Evans’s twitter……for jeg elsker henne, og om du følger henne, mannen hennes, eksforloveden hennes, venninnen hennes og mannens ekskjæreste på Twitter har du underholdning rett på iPhonen. Det er som en fantastisk dramaserie på Twitter, elsk! Noen synes det er irriterende med folk som deler hele livet sitt på Twitter, personlig synes jeg det er fantastisk fint. Da har man alltid noe å le av.

Glede seg til: Mandag, for da kan vi hente de nye klokkene våre. EKSTASE!

This entry was posted in Akkurat nå. Bookmark the permalink.

8 Responses to Akkurat nå #3

 1. Tante says:

  Det blir sikkert super feiring når du har bursuke også Smile !!

 2. Elizabeth says:

  De skoene så virkelig deilig og varme ut .Flott var de også Grin
  Den toalettmappen var virkelig stilig,god smak i Luis Vuitton merke har du Grin
  Deilig å være voksen og kunne feire bursdag slik en hel uke,med kos og ta vare på hverandre Grin
  Fin stil du hadde på bildet av deg og de søte hundene Grin

 3. Julie says:

  kan du lage video om alle luis vittun tingene dine?

 4. Camilla says:

  Hei!
  Jeg leste på et gammelt blogginnlegg hvor du hadde skrevet at du ikke anbefalte å kjøpe boerboel, eller at man skulle snakke med deg først. Kjæresten min sin familie har 3 voksne og 2 valper som er boerboel, så jeg kjenner jo til den type hunder. Hvorfor mener du at men ikke skal kjøpe de? Jeg lurer på om du kan forklare litt nermere hva du mener og hvorfor du mener det du mener. Smile

 5. Nora says:

  Jeg har også fulgt Jenelle og gjengen på Twitter en stund, utrolig hva de velger å dele med alle, er ganske underholdende må jeg si.. Så, hvem sin side er du på og hvem tror du lyver? Tror du hun var gravid i det hele tatt..? Synes bare de sier så mye rart, ting henger liksom ikke på greip…^^

  • Tror ikke hun var gravid at all! De fikk en god slump med penger for å late som da! Koselig. Jeg tror egentlig ikke at noen av dem kun snakker sant, det er derfor det er så vanskelig å følge med! De er alle white trash og halvsprø….. Taylor og Duffy inkludert.

 6. Ingjerd says:

  Du er et fantastisk menneske, en stor inspirasjon for meg. Du er forbildet mitt, ser så utrolig mye opp til deg. Vet at dette ble litt random, men måtte bare få sagt det Smile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette