Precious things del 2: Ametysthjertet.

Jeg tror ikke på tilfeldigheter, jeg tror på tegn og at ting skjer fordi det er meningen at de skal skje. Jeg har alltid vært forelsket i ametyster, det har vært favorittsteinen min helt siden jeg samlet på steiner da jeg var liten og hadde en naturlig ametyst i samlingen min. For mange år siden kjøpte min mor et ametysthjerte til meg i en alternativ butikk i Oslo, og jeg har alltid trodd at ametyst er fødselssteinen min – av en eller annen grunn. Ametysthjertet ga jeg til R første gang jeg traff ham, fordi jeg alltid har elsket det ville jeg at han skulle ha det.

På Instagram har jeg en photo challenge for januar, og en av dagene var birth stone. Jeg tok med meg ametysthjertet til Lake Tahoe for å ta et fint bilde av det i snøen, og i bilen hjem søkte jeg etter fødselssteinen min på Google for å få vite mer. Jeg visste at blå safir var den egentlige fødselssteinen min, men jeg trodde ametyst var en stein tilknyttet stjernetegnet mitt eller noe i den retningen. Det stemte riktignok ikke, jeg aner ikke hvor jeg har ametyst fra i det hele tatt. Jeg søkte og søkte, og fant istedet ut at ametyst er steinen til Vannmannen, R er vannmann. Det er også steinen for februar, vi traff hverandre i februar.

Jeg liker sånt!

IMG_3764

This entry was posted in Fine ting. Bookmark the permalink.

13 Responses to Precious things del 2: Ametysthjertet.

 1. Marit says:

  Jeg elsker også å finne sånne sammenhenger, og tror heller ikke på tilfeldigheter.
  Enkelte ting er bare for sprøtt, til at det kan være tilfeldig.

  Var vel ingen surprise at du elsker lilla steiner? Hehe…

  Ha en fin dag!

 2. Therese says:

  Nei, finnes ikke noe sånt som tilfeldigheter! Utrolig vakkert! Smile

 3. Sara says:

  Åh, jeg og liker det når man kan knytte slike “tilfeldigheter” Grin Koselig!

 4. Anonymous says:

  Åh! Så romantisk!

 5. Benedicte says:

  Vi er født samme dag, så dette innlegget måtte jeg kommentere ettersom du sier vi har blå safir? Jeg fikk fødselsstein i dåpen min og hadde den i barndommen inntil jeg greide miste den. Den var ferskenfarget?
  Har den som ga meg den gitt meg feil stein?
  Blå Safir er jo mye finere, så hurra! Smile

 6. Julie says:

  Kom over en søt video, denne er du nevnet i som nr 1 og Smile kanskje du kan se den Razz starten ellernoeSmilehttp://jennyh.blogg.no/1359639207_januar_2013_favoritte.html

 7. Sanne says:

  Er helt lik deg når det gjelder troen på at ingenting er tilfeldig. Oi, så gøy at det passet så bra med steinen du alltid har hatt som favoritt! Er nok en mening bak det Wink

 8. Elizabeth says:

  Jeg tro heller ikke på tilfeldigheter,har alltid trodd at ting skjer av en grunn og for at vi mennesker skal lære og få erfaringer på både godt og vondt her i livet.
  Det var ett nydelig ametyshjerte,skjønner godt du elsker det.Foe det var utrolig pent.Så flott å gi det til mannen din den første gangen dere møttes.Skikkelig romantisk synes jeg.
  Det var så pent med det lilla ametysthjerte i den hvite og kalde snøen.

 9. Sofie says:

  Elsker videoene og bloggen din Smile
  Men jeg lurer på en ting… Er du alene når du lager
  Videoene dine eller er mannen din der, er det ikke litt rart for han
  At du begynner å prate norsk foran kameraet??

  Klem sofie Smile

 10. Julianne says:

  Superfin stein, så utrolig koselig av deg å gi den til mannen din! Hadde en kjempefin ametyst da jeg var liten som desverre har forsvunnet “/ Er Vannmann selv, tror jammen jeg må finne meg en ny ametyst, denne var så fin at jeg får lyst å samle på steiner igjen!

 11. Cath says:

  Jeg har også alltid vært veldig tiltrukket av amethyst (evt. ametyst på norsk), og det har vært min favorittstein så lenge jeg kan huske. Nå skal det dog sies at jeg er født i februar, men jeg visste faktisk ikke at det var steinen for februar (og også for november fra gammelt av) før jeg tilfeldigvis snublet over en glassengel med et ametysthjerte, med skriften “February”. Steinen har også tilknytning til Fisken, mitt stjernetegn, og, som du sier, Vannmann, Væren og Skorpionen. De tre sistnevnte er dog, i likhet med november, fra gammelt av Smile Jeg tror heller ikke på tilfeldigheter, og fikk nesten litt frysninger av den lille “historien” bak steinen. Ting skjer for en grunn, og jeg er fast bestemt på at enkelte ting er forhåndsbestemt, og er ment til å skje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette