Fine turen, fine livet og Jomfru Maria i Lake Tahoe, Nevada.

Best. Trip. Ever.

Lake TahoeLake Tahoe rett før solnedgang ♥

Noen ganger må man bare dra på tur, jeg takker høyere makter (uten å vite hva de egentlig er) for at vi har muligheten til å dra på småturer akkurat når vi vil. Mannen har bursdag på lørdag og siden han elsker snø var en del av gaven min opphold på en hytte i tahoe. Tahoe er fantastisk fint og turen var enda finere. Jeg tror jeg har ligget under vann i 4 måneder, og endelig er jeg på land igjen…sånn ca. Endelig er jeg ferdig med de verste medisinene jeg har måttet gå på (nå tar jeg bare 20 piller hver dag, hurra…..liksom) siden oktober og selvom jeg trodde jeg hadde god oversikt over bivirkningene, merket jeg ikke hvor forjævlige de var før jeg kuttet dem. Plutselig er jeg meg selv igjen! Jeg føler plutselig ting igjen, og den 4 måneder lange dvalen jeg har vært i er endelig over. Perfekt timing, for medisinene kuttet jeg dagen før vi pakket dyra og varme klær i monsterbilen til mannen og dro avgårde til hytte, snø, sushi og bursdagsfeiring.

Men seff er immunforsvaret mitt fucked herfra til månen, så jeg hoster som en gal struts med kusma…. Så derfor dro man innom legevakten før turen, hostesaft maks needed. Legen, som var en tro kopi av Rob Lowe, ga meg morohostesaft som jeg tok litt for mye av, som gjorde at jeg plutselig trodde jeg het Trude før jeg skravlet hull i hodet på mannen i de fire timene det tok å komme til Tahoe. Men til Tahoe kom man. Og på legevakten dere, der var jeg SEXEH.

Sexeh and I know it.

Først tok man bilde av snøen…. Som er i California. Snø i California, dere, sensasjon! (Ikke egentlig, er bare ingen som vet om det) før man innså at hey, vi har kjørt helt til Norden. Tror vi har kjørt litt vel lenge. NORDEN LIKSOM. Hysterisk. Ihvertfall på hostesaft når du heter Trude.

NordenNorden.

Så kjøpte vi halve dyrebutikken i Reno, som vi alltid gjør når vi er på ferie. Dottie fant nemlig ut at heeeey, halslenke er teit, den tar i av oss før vi tygger den istykker så jeg kjøpte ny til både henne og Chester.

IMG_3703

De går nå som SuperBull og SuperBitch. Og halslenkene har BELTESPENNE! Så prøv å tygg istykker den du, SuperBitch! Ja, hun er et krek som helst vil tygge istykker hele verden og så litt til.

Sushi Pier i Reno må besøkes hver gang, for de har all you can eat sushi IIIIIIHHHHH!!!! Før vi satt der og innså at hey, mannen blir ikke 34 år som vi trodde, han blir 35. Dafuq?!

 1. Åssen klarte jeg å regne feil?
 2. Åssen kan HAN ikke vite hvor gammel han er?!

Så da fikk jeg helt “35 ER FOR FAEN RUNDT TALL!!!” (Noe jeg fant ut etterpå at det ikke var… men greit) og måtte finne på mer gave til mannen. Mannen hater gaver, han er ikke vant til å få gaver, og skjønner seg ikke på gaver. Han er generelt like vant til å få gaver som jeg er vant til å ikke få gaver……..så jeg kranglet meg til å få gi ham klokke. Før han innså at hehey, gaver er ganske ålreit! Så nå skal han få klokke. Det skal jeg også, bare fordi vi må matche og jeg også vil ha klokke. Gaver er fint. Hva snakket man om..? JA! Tahoe.

Man ble plutselig tree hugger. Uten å hete Trude.

IMG_3561

Så filmet man alt man gjorde så YouTube-menneskene mine også får se fine Lake Tahoe. Og deretter innså man at denne vesken, den bringer med seg stort ansvar.

Elsk.Når man går rundt med den stirrer folk på deg og den som om du bærer på en mutert dvergbaby med giraffhode. No joke, til og med mannen bare “Wtf? She is staring at you like crazy!” Og han gir generelt greit faen i vesker (bortsett fra at det var han som kjøpte den til meg)

Man koste seg mer, man koste seg maks, man IIIIIIHHHHHH’et over at ansiktet mitt nesten ser normalt ut igjen (jeg har sett ut som en blåsefisk/kinababy/bollekinnsbarn i fire uker nå, FAENS MEDISINER!!!) og følte seg lykkelig snøprinsessse på erten.

 SnøprinsesseSnøprinsesse. På erten. Nesten. Nei? Jeg var ihvertfall kald. Og veldig glad.

Senga vår var så liten at ryggen min ikke eksisterer lenger, Chester sov PÅ magen min (fy faen, tungt) og vi hørte uling utenfor som sannsynligvis var coyoter. Og seff gikk serveringen av sushi litt tregt.

KYOTE!“Herrow?! Sushi?! Now????!” Bilde tatt opp-ned, han ser ut som en … tosk. Med dumboører. ToskeDumbo.

Jeg sov totalt 3 timer de to dagene vi var der, generelt vet jeg ikke helt hva jeg heter akkurat nå (Trude, is that you????), men jeg vet at mannen har glemt å gi dyra loppemedisin for jeg har tusen loppebitt overalt. Hostesaften som liksom skulle hjelpe meg å sove, gjorde heller at jeg trodde jeg så Jomfru Maria stående ved senga vår midt på natten (Jeg tuller ikke….dessverre) og måtte vekke mannen fordi jeg var redd for å skru på lyset i frykt for at han lille, hårete dvergen fortsatt satt i hjørnet av rommet. Igjen, jeg skulle ønske jeg tullet. Generelt er jeg mest bekymret for at spørsmålet mannen stilte etter at jeg sa at jeg trodde Jomfru Maria sto ved sengekanten vår var “Really? What did she look like?” og ikke “What the fuck have you been smoking?!”, men det er sikkert sånn det er å være katolikk, hva vet jeg. I natt skal man ikke ta hostesaft for å si det sånn, i frykt for at Jomfru Maria og den lille dvergen har fulgt med oss hjem fra Tahoe. Det hadde tatt seg ut, vi har ikke plass i senga til dem også, og jeg orker ikke enda en natt hvor mannen synes det er maks koselig at jeg ligger på ryggen hans, fordi han tror jeg liksom prøver å være kosete. Var bare det at jeg var pissredd for å åpne øynene i frykt for at Jomfru Maria fortsatt sto der ikke sant, jeg driter da i fysisk kontakt.

Og ellers har man det fantastisk. Turen som var bursdagstur ble også “velkommen tilbake” tur, for dine dong the-medication-bitch is gone og jeg er endelig meg, meg, MEG igjen. Takke faen, det var ikke et sekund for tidlig. Hadde jeg ikke hatt verdens beste mann hadde jeg vært skilt og alene innen nå, ikke engang jeg har holdt ut med meg.

Lake TahoePretty.Purdy

This entry was posted in HC og USA. Bookmark the permalink.

19 Responses to Fine turen, fine livet og Jomfru Maria i Lake Tahoe, Nevada.

 1. Madeleine says:

  Bildet av der du poser ved treet var fantastisk fint. Elsker hvordan du kan få et så ”enkelt” antrekk, med få farger og uten masse dilldall til å se helt fantastisk ut. Hele bildet var bare harmoni. Tror kanskje jeg må lagre bildet på dataen min under mappen ”inspirasjon”, om det er greit Beauty

 2. Madeleine says:

  Jippijeeij! Da lagrer jeg det der sammen med andre flotte bilder av diverse pene kjendiser Laugh

  Eg stapper egentlig alle fine bilder der, enten det er fine antrekk, sminke, gledelige bilder eller interiør. Og ditt bildet er midt i blinkenSmile Skal se om jeg klarer å pull off et lignende antrekk ditt, men jeg tviler…

  ROTFL

  • Om det er hjelpsomt: Bukse er Cookie Johnson Believe leggings, genseren fra RDI med en random hvit camisole under, svart/hvitt skjerf og svarte UGGs! Smile Megacomfyyayhurra. Har genseren i alle fargene den finnes i, comfyyyyyyy. Alt er Nordstrom…jeg er en vandrende reklame for Nordstrom Laugh

   SJENDIS LIKSOM! ROTFL

 3. Ingrid says:

  Koselig å lese at du er bedre og at du hadde en fin tur!

 4. Elizabeth says:

  Så nydelig bilde av Lake Tahoe var,skjønner godt det var fint der med så nydelig natur Smile
  Så godt å høre at du har fått kuttet endel medisiner og at du er uten mange av de fæle bivirkningene Smile
  Synd å høre at du måtte ha noen dårlige netter med lite koselige opplevelser.
  Super søte halsbånd du har kjøpt til hundene.
  Super nydelig antrekk du har på deg og vesken passet så fint til antrekket ditt Grin

 5. Cecilie says:

  Det rosa bande var søt Smile og deg med tre var kjempe søt Smile

 6. Meg says:

  Har han trodd at han var 33 hele tiden mens han egentlig har vært 34? Jaja, noen ganger går jeg litt i surr om min egen alder, selv.

 7. HC-mamma'n says:

  Tenk å dra dit uten oss, da! Hurpa! Plukket du kongler til meg? Jeg vil også tilbake snart – det var grådig fint der!

 8. Helene says:

  Så fine bilder du har tatt.

 9. FridaPrida says:

  Har du hørt om One Direction ? Hva syns du om dem?
  Har du hørt om Jennifer Love Hewitt

 10. Tante says:

  Tree hugger…… Hvor er øksa og Stihl-saga?????

 11. Telma says:

  Godt å høre at du er bedre! Smile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette