Ask HC – Uke 4

askHC

Noen ganger vil jeg legge meg ned på bakken og grine. Stort sett skjer det hver gang jeg sjekker kommentarene jeg får på YouTube. Allrighty then, here we go.

Jeg vet at du ikke liker barn osv. Men tenk litt da? Du har jo vært et barn selv, og den lille “dritten” vet ikke bedre. Han ville bare leke? Og uansett, veit du ikke bryr deg om stygge ting andre sier til deg, men du burde faktisk finne på noe bedre og gjøre enn å sitte inne å snakke stygt om andre som kanskje tar det til seg. No hate. Voks opp, herregud. Blir kvalm av å se deg klage til alle.Til og med moren min blir kvalm. hahah, bare voks opp. thats my point

And my point is that you are a dumb piece of puppy butt. Hva er greia med at folk mener at man må like barn fordi man har vært barn selv…? Jeg har vært 3 år, jeg liker ikke 3 åringer. Jeg har vært russ, liker ikke russ. Jeg har hatt piercing i tunga, liker ikke tungepiercinger. Jeg har hatt svart hår, jeg liker ikke meg selv med svart hår. Man kan mislike ting man har vært, har hatt, har vært i besittelse av, eller har likt på et eller annet tidspunkt i historien. Du blir kvalm av å se på meg? Hvorfor i helvetes vide kuræv ser du på meg da?! Hahahaha, bare drukne i en pytt. That’s my point.

Jeg lurer på om du kan hvis du har tid lage HC i USA på sykehuset.

….. ja, for jeg henger på sykehuset hver uke… eeeeh, nei.

Hahah hvordam klarerdu

Jeg….umm….. ja. Eller nei. Evt vet ikke? Prestasjonsangst, vet ikke hva jeg skal svare!!

Are u wearing clothes????

Never.

Freakn speak English or learn it at least

I can’t even (>.<) So because someone makes a video in another language than English, it means they don’t know how to speak the language?! Shut the hell up and go eat a brick. Ja, jeg følte det måtte sies på engelsk, jeg får fysisk vondt av kommentarene jeg får på YouTube.

Var du emo i russetida?! hahah

Jeg feiret ikke russetiden, sånn bortsett fra at jeg hadde russeklær og russekort. På 17. mai da jeg var russ sov jeg til 13, før jeg lå på verandaen til foreldrene mine og solte meg med min daværende kjæreste. Russ er så himla lame. Aldri vært emo, ei heller liker jeg ordet ’emo’.

Hva er Instagrammen din?

Jeg heter Haleychristina på IG! Og jeg er Instgramoholiker. Noe sånt.

sånn, når du blir frisk. kan du kanskje lage en video der du viser littegrann rundt i huset/biligen din ?? sånn bare her er stua, og her er badet, her er kjøkkenet lizzm ??

Nei, jeg vil ikke ha YouTube inn i stua, sorrey.

Vil du bli med meg i kirkenQuestion

Helst ikke…..jeg var der på julaften, det holder liksom. Føler jeg.

ser på deg hele tiden, men jeg har så lyst til å flytte til LA eller noe når jeg blir voksen med kjæresten min.ed det gøy å være der dere er. bor dere der?????

Vi bor ikke i LA nei, herlighet. Ingen vil bo i LA, LA er en elendig by med elendig folk og UGH! Gøy å være her vi er..? Åssen svarer jeg på det…? Eller vent, det var ikke spørsmålstegn bak spørsmålet så da slipper jeg å svare. Jeg kan garantere at du ikke har lyst til å flytte til LA. Du har lyst til å flytte til LA fordi du har sett LA på tv, ikke fordi du har vært der, right…? Nettopp.

Også må vi ta to kommentarer i dag, bare fordi.

Screen Shot 2013-01-23 at 10.13.01 PM

Jeg er kald inni hjerte fordi jeg lager en video om Cut 4 Bieber…? Ja, det er gir mening. Er ikke så lett å ha bisnis.

Også bare….. wow.

Screen Shot 2013-01-23 at 10.36.27 PM

Jeg vil bare grine. Av latter. Jeg elsker spørsmål.

This entry was posted in Ask HC. Bookmark the permalink.

22 Responses to Ask HC – Uke 4

 1. Tone says:

  Uff, så trist at du er gift. Der gikk du nok glipp av ditt livs store kjærlighet! Det er sikkert karma fordi du er så kald inn hjerte.

 2. Helene says:

  Har du noen gang møt en kjendis?

 3. Krisa says:

  Herregud så mange weirdos som går fritt på gata, evt. får bruke internett skjødesløst.

  Ask HC er min favoritt, jeg ler så jeg får vondt i magen! Laugh

 4. Ibe says:

  OMG, du må bare se til å få skilt deg fra R så du kan ‘bli kjent med’ John Tore Wink
  Og igjen -hvor mange idioter finnes det egentlig der ute?!

 5. Anonymous says:

  Det skrives ikke beliver….. Haha folk som ikke kan skrive gir meg glede.
  Når jeg ser kommentarene til dokostene så mister jeg hjerneceller, det gjør vondt i hode å lese så idiotiske kommentarer.
  Visst folk syntes du er stygg og du gjør dem kvalm… Hvorfor krysser de ikke ut da? Huff, mennesker.

 6. Elizabeth says:

  Helt utrolig hva du blir spurt om Haley!
  Må le av disse spørsmålene jeg Grin

 7. ¤Kari¤ says:

  Godt det fins rare folk der ute slik at en selv kan føle seg normal iblant. Samtidig bekrefter disse spørsmålene det jeg allerede fryktet… Vi er en utdøende rase. Jeg tror sauer kommer til å overgå menneskets intelligens og ta over jorda. Sheep

 8. Elin says:

  Den siste der er bare sånn riste på hodet og tenke istedet for å si høyt…erre mulig!

 9. haha, halden mann burde du satse på Smile god fremtid der.

 10. Dina says:

  Flere spørsmål…
  1. Når du begynte ned sminke bloggen din, hadde du tatt kurs i sminke, hår, osv… Eller bare skriver du det du synes uten noen opplæring??
  2. hvor lenge har du hold på med blogg??
  3. Hvor gamle var du når du fant ut at du skulle begynne å blogge og når fant du ut at dette skulle bli jobbe din??
  4. Hvordan tjener du penger på bloggen din egentlig??
  (Har lagt dette ut på intaen din også vis du kommer over de samme spørsmålene med samme person Smile )
  Elsker deg og blogger din! Klem en kjempestor leser <3

 11. Dina says:

  Og har du laget design selv eller er det noen som hat gjort det for deg?? og vis det er noen som har gjort det for det, hvem?? <3

 12. Selma says:

  Du er så utrolig kul! Elsker å se på videoene dine!

  Hva er det beste/morsomte med å lage video?

 13. Marthe says:

  Kan vi ikke se et bilde eller video av deg og mannen din?

 14. Tante says:

  “…..når jeg blir voksen med kjæresten min” ???
  “Når du begynte ned sminke bloggen din…” ???
  “Hvor gamle var du når du fant ut…” ???
  Du må ikke glemme å klemme en kjempestor leser, Hilde.
  Magesjauen fortsetter.

 15. Maria says:

  Jeg lurer på hva gjennomsnittsalderen til de som stiller spørsmålene er. Fikk meg en god latter nå!

 16. Charlotte says:

  Hjelpes! Nå kjente jeg at jeg brått ble flau av å være fra Halden. Heldigvis så er ikke alle mannfolk sånn.

  Digger at du svarer på spørsmål så krast(?). Er skikkelig morsomt å lese! Smile

 17. Malin says:

  Hahaahaha, fyfaen. Hvorfor skal folk skrive så jævlig mye skrivefeil når de skriver kommentarer/Mail til deg? Det er så frustrende! Det er jo ikke så ‘ille’ på andre blogger? Så hvorfor skal sånne skrudde menn i overgangsalderen ha lyst til å snakke med deg? Og hvorfor får du så ekstreeeeemt mange helt forjævlige kommentarer på YouTube? Dette er jo helt sykt, folk må begynne å lære seg norsk, lese litt mindre blogger eller noe sånt.

  I guess.

 18. Nina says:

  Hahahaha, artig! Måtte også le av “kjempestor leser”, it just goes on and on ROTFL
  Sant som du sier at LA ikke bare er det man ser på film, men det er også mye mer ved LA enn Hollywood og andre “turistplasser”. Ikke bare elendige folk her, men enig i at det er mange av dem!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette