Dumme folk hos dyrlegen og ZZzzzzzz……

Denne dagen kan du få billig av meg.

Så Dottie vekket oss med noen veldig merkelige rykninger i hele kroppen , og siden mannen jobber nattskift i dag og må forberede seg, hadde vi sovet type to timer når hun vekket oss. Så i ørska fikk vi seff helt panikk, ringte dyrlege og fikk time med en gang. Hun hadde ikke vondt eller noe, hun var helt normal bortsett fra at hun rykket til hvert 4. sekund og selvfølgelig ble engstelig fordi hun ikke skjønte en cm av hvorfor kroppen hennes bare RYKK!…… RYKK!…… RYKK! hele tiden. Rusher til dyrlegen, får vite at hun har seizures (anfall), men heldigvis bare en mild type. Hvorfor? Ingen anelse, hun er bare to år og derfor vet de ikke hva de kan være, hos eldre hunder er det som regel alltid en eller annen abnormalitet (aner ikke om det er et norsk ord, driter i det) i hjernen, svulst i hjernen etc, men hun er for ung til at det skal være noe å bekymre seg over.

Hos dyrlegen vurderte jeg å begå mord, rett og slett fordi helvete faen så dumme folk er. Jeg sitter i et venterom og venter på å betale, noe som alltid tar tusen år. Et naut med en liten puddelbikkje på armen dukker opp og forlanger at de skal la henne betale ASAP, for hun har ikke tid til å bare stå der?! Jaha, ser du ikke at det er to før deg i kø, HMMMM? Deretter kommer hun bort til benken hvor jeg og et annet krek sitter og lemper av bikkja på benken før hun igjen går bort til disken og snakker med de ansatte. Bikkja hadde på seg krage, var blind, stinket megadritt og var så liten at om hun hadde falt av benken vi satt på hadde hun trolig brukket et ben. Bryr dama seg? Nei nei. Heldigvis ropte de meg opp så jeg kan gå vekk fra benken og slipper å ta vare på dyret, den stakkars dama som satt igjen ble overlatt til å ta vare på dyret til hespetreet. Hun prøvde igjen og igjen å si at HALLO! BIKKJA DI KOMMER TIL Å FALLE NED!!! og hespetreet bare …….høøøører ikke etter. Jeg håper hun kræsjet på veien hjem, mulig å bli dust.

Så vi fikk valium som vi skal gi om Dottie får et anfall igjen………….valium som skal opp i rumpa.

HC: We have to give her this stuff up her butt.
R: Good luck with that!
HC: You work at a hospital, YOU do it!
R: That’s people though!
HC: …….. better to put stuff up people’s asses than your own daughter?! YOU MEAN MEAN MAN!

Jauda. Så frokost som jeg bokstavelig talt ikke husker en dritt av…jeg husker at jeg spiste noe med sopp, men jeg var så i ørska etter sovepillene jeg hadde tatt bare noen timer før at jeg måtte spørre mannen hva vi snakket om etterpå. Så sov vi i 8 timer, før jeg sov i 3 til, nå er jeg tom for halspastiller og verden suser fordi jeg må ta stygg medisin som gjør meg maks LALALALALALAALALZZZZZZZZZZZzzzzzz…… så med andre ord har dette vært 1. en jævlig produktiv dag. 2. en dag jeg helst bare vil sovne fra.

Men Dottie har det bra, og det er jo det som teller ♥

photo

This entry was posted in Hverdag/blogg/whatever. Bookmark the permalink.

8 Responses to Dumme folk hos dyrlegen og ZZzzzzzz……

 1. Marit Fuglerud Simensen says:

  Fine Dottie, hun minner meg litt om lille voffa mi Tira. Eventyrblanding adoptert fra Ungarn. Smile

 2. mari says:

  Jeg digger deg! Har sittet lenge å sett på videoene dine, og kunne ikke vært mer enig i at enkelte ikke skulle hatt tilgang til internett.
  Jeg bare lurte på om du kunne ha en stor spørsmålsrunde hvis du har tid, hadde vært gøy å se hvor mange som hadde kommet med Dumme spørsmål.
  Forresten, Jeg er helt enig med alle.. man kan jo ikke si stygge ting til andre, det er jo ikke lov! (ironi altså)
  Som sagt, jeg digger deg og videoene dine! når du sier ting på humoristiske måter er det ikke mulig å ikke le! Stå på!

 3. Hege says:

  Så godt å høre at Dottie har det bra, dere er flinke foreldre Smile

 4. Sara says:

  Hei,synd med sykdommen din! Håper du blir bedre Smile

 5. Karolinemaia.blogg.no says:

  Hei Hilde! Jeg tror jeg har sett alle videoene dine på youtobe som jeg har funnet. Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg koser meg når jeg ser på de. Du har innspirert meg til og gi F i ting som jeg ikke trenger og bry meg om i det hele tatt. Når jeg føler meg trist frodig noen sier eller har gjort mot meg så tenker jeg på deg og hva du har snakket om. Du er til stor hjelp for mange, og hver stolt av det.

  PØRMÅL: 1. har du sluttet for godt med og lage irritasjonsvideoer?

  Det var litt gøy første gangen jeg så en video av deg. Du var egentlig ganske lik meg på mange måter, men så klart ikke alt siden det er MYE som du ikke liker, men det er deg og det må du få lov til.

  Håper virkelig du kan si noe om meg i en videofor det hadde vert veldig gøy og stå på og ikke slutt med det du gjør. MVH Maia Karoline ❤❤

 6. Karolinemaia.blogg.no says:

  Hei Hilde! Jeg tror jeg har sett alle videoene dine på youtobe som jeg har funnet. Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg koser meg når jeg ser på videoene dine. Du har innspirert meg til og gi F i ting som jeg ikke trenger og bry meg om i det hele tatt. Når jeg føler meg trist frodig noen sier eller har gjort noe mot meg så tenker jeg på deg og hva du har snakket om. Du er til stor hjelp for mange, og hver stolt av det.

  PØRMÅL: 1. har du sluttet for godt med og lage irritasjonsvideoer?

  Det var litt gøy første gangen jeg så en video av deg. Du var egentlig ganske lik meg på mange måter, men så klart ikke alt siden det er MYE som du ikke liker (ikke vondt ment i det hele tatt) men det er deg og det må du få lov til.

  Håper virkelig du kan si noe om meg i en video eller noe for det hadde vert veldig gøy og stå på og ikke slutt med det du gjør. MVH Maia Karoline ❤❤

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette