Akkurat nå #2

Akkurat nå: Akkurat nå er klokken 3:08 om natten, jeg har ledd så mye i dag at jeg har vondt i magen, og jeg har skrevet takkekort i dag. Det morsomste jeg sender ut er definitivt dette:

photo (2)

Og om noen lurer, ja det skal sendes….sånn seriøst. Vurderte å lage et som skulle lyde “Thank you so much for making me cry on my wedding day, you truly are the biggest bitch I’ve ever met. Best wishes, go fuck yourself.”, men så gjorde man ikke det.  Dette er min siste uke på møkkamedisiner fra indre helvetesdal i fuckingsfaenskap (merker jeg hater dem el?), én uke igjen før jeg prøver meg på min første tur tre timer herfra (ber til høyere maktere om at jeg ikke blir dårlig igjen), og forhåpentligvis mindre enn noen måneder før vi flytter fra leilighet til hus (IIIIIIHHHHHHH!!!!!!!!!!!!). Det er forresten på tide å flytte herfra, for i dag møtte jeg på en mann som gikk rundt i leilighetskomplekset vårt og skreksang på …. arabisk eller hva nå det var. Jeg gravde meg nesten ned i bakken, han topper creepy-grensen min her og det sier litt, for det er en mann med blått hår og supermanntskjorte som går rundt her og snakker med seg selv. Chester liker ham….selvfølgelig.

Elsker: Dette bildet av Dottie, tatt i går. Hun er alltid like pen.

photo

Hater: Bivirkninger. Stygge, stygge bivirkninger.

På iPhonen: Evernote. For bok kan skrives på iPhonen når man er på farten også, fant man ut.

Dagens latter: Utvilsomt dette.

Screen Shot 2013-01-14 at 2.37.01 PM

Merker jeg er skikkelig redd. Justin fucking Bieber, Justin fucking Bieber, JUSTIN FUCKING BIEBER! Nei, men altså…..Brenn sakte under en stein da, du. ROTFL

Dagens fine: Denne genseren som er så varm at jeg nekter å gå med jakke….til tross for kaldeste California evur.

photo (1)

På TV: Ikke helt på TV, men jeg lastet nettopp ned Babycall, IIIHHHHH! Jeg ble sur da jeg så traileren for hallo, norske filmer spilles jo ikke her. Den kommer sikkert til å suge, men greit. Man gleder seg. Enkle gleder? Nei nei.

Leser: Den siste Cosmopolitan som de sendte meg til tross for at jeg bad dem dra til helvete. Jeg hater amerikanske Cosmo.

Glede seg til: Fredag, for da kommer Mama ut!!!!!!!!

This entry was posted in Akkurat nå. Bookmark the permalink.

14 Responses to Akkurat nå #2

 1. Madeleine says:

  Hei Beauty

  Den amøben som fikk deg til å grine på din store dag, er det samme person som hadde sex på badet? Eller misforstår jeg?

  Genseren din er btw awesome, det er virkelig din farge. Fortsatt god bedring!

  Madeleine,
  (logger av nå for å cut for Bieber ROTFL )

  • Haha nei herregud! Bitchen som ødela slutten på dagen er ikke han jeg skriver til her, han jeg skriver til er fantastisk. Bitchen er bare F. Ucka.

   • Madeleine says:

    Ah, I see! Håper du klarer å ta payback på bitcha om du ikke allerede har gjort det. Lo av brevet du var keen på å sende henne, men ser det kanskje kan være vanskelig å sende det ROTFL

 2. Tante says:

  Dottie er like fotogen som bestemorto.

 3. Marit says:

  Hahhaaa, beste takkekortet ever!

 4. Tone says:

  Håper jeg får muligheten til å skrive et liknende takkekort etter mitt eget bryllup, hysterisk! Grin Og ja, pass deg for belieberne. For de er så skumle og sånn.

 5. Kj says:

  Elsker kortet ditt! Kan ikke du lage et kort/innlegg til folkene som burde bli skutt opp på månen og aldri bli sendt ned derfra?
  Håper jeg får skrevet slike kort selvSmile De kommer nok til å være litt mer slem, ond, grov og litt vel bitch..
  De drittene burde dra til alle folk som vil ha det “morsomt” i bryllupet sitt.

 6. CharlotteJ says:

  Fine genseren, og fiine vesken!
  Bildet av Dottie; herlig.

  Heldige deg, jeg har så lyst å se Mama, men hit kommer den vel ikke på leenge. Nyt filmen!

  Håper du føler deg bedre og at alt går bra når du skal stoppe med medisinene!

 7. Kj says:

  Denne kommentaren har ingen relevanse til dette innlegget, men men.
  Ennå en ide til et nytt innlegg/video: Dumme spørsmålSmile
  Jeg var innom skjønnehets bloggen din, jeg holdt på å dø av et av de spørsmåleneRazz Folk leser tydeligvis ikke nå lengre

 8. Moa says:

  Haha, elsker takkekortet! Grin
  Skulle ønske han dusten som pissa ned hele badet i vårt bryllup heller hadde pult noen der inne, det hadde forhåpentligvis blitt litt mindre gris rundt dassen da.
  Kjempegøy når man kommer barføtt og går midt oppi alt pisset og det lille slepet på brudekjolen blir GULT nederst!

 9. Victoria says:

  Hei !! Tenkte bare å si ifra at etter jeg begynte å lese bloggen din og se på videoene dine har jeg økt selvtilliten og jeg gir totalt F i hva andre synes om meg. Du er en stor inspirasjon ! Hver gang en ny video kommer blir jeg helt i hundre !! Stå på Hilde! (eller Haley hvis du foretrekker det) tror også mange andre har samme opplevelse med videoene og innleggene dine som meg Smile

 10. Ronja says:

  Hvilken veske er dette? Synes den var utrolig fin!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette