Ask HC uke 3!

askHC

Denne uken har jeg bare fått spørsmålet om jeg er lesbisk TRE ganger. Ny rekord! Folk kan altså fortsatt ikke forskjellen på forloveR og forloveD, jeg hater altså fortsatt mennesker. Hardt. Jeg tror det å starte denne spalten er det dummeste jeg har gjort så langt i livet. Så jeg må gjøre det humoristisk, hvis ikke river jeg ut øyeballene mine og danser polka til de setter meg i tvangstrøye. Jeg burde sette aldersgrense 18 år på denne bloggen….aaaah fuck it. Les på eget ansvar.

hvordan har du blitt oppdratt av foreldrene dine? hvis jeg tjente penger på og slenge dritt hadde ikke jeg gjort det.

Det er magisk hvordan folk ikke forstår forskjellen på videoer som er laget for å underholde, og videoer som er laget fra et faktisk meg-perspektiv. Jeg kan underholde og tjene penger på det samtidig? Win win, shut the fuck up og gå og legg deg under en stein. Var det for slemt? Trist.

Har du blitt gjenkjent på gaten i Norge? Hvordan hadde du reagert om noen hadde spurt om å ta bilde med deg?

Av mennesker som har turt å si noe til meg? Nope! Men jeg har blitt gjenkjent av sånne fine som ikke tør å si noe, men som bare stirrer veldig. Jeg er aldri på gaten i Norge såå jeg aner ikke hvordan jeg hadde reagert, jeg hadde ikke sagt nei ihvertfall.

jeg ellsker vidione dine, men for noer mater siden spurte jeg deg om du kunne vise favofittsmykene dine og du sa ok så når skal du lage vidioen…. sorry hvist jeg maser jeg hvet du er syk men jeg har hventa lenge.

Å jesus kristus og den hellige ånd, jeg dauer (>.<) Du har HVENTA lenge? HVENTA?!!! Jeg tror dette er den fremtidige statsministeren i Norge. Jeg har ingen plikt til å lage videoer til deg, jeg er ingen forbanna videorobot!!! Respekter at jeg er syk og har videopause, eller gå og drukne i en pytt. THE END. Eller to be continued. En av dem.

Har du en egen djåfør og dro du alene?

Dette spørsmålet fikk jeg under video fra bryllupsreise….. Jeg vet ikke om jeg skal le eller grine. Hvem drar på bryllupsreise alene?! Sorte hull i bakken, sluk meg nå. Djåfør? Lol.

Hvor er hundene dine når du reiser?

De bare setter vi i garasjen! Neida, de er på hundehotell, vi har et fast hotell vi bruker hvor de løper rundt og voldtar leker med andre.

akan du lage en video av når du er på starbucks vist det er i nerheten av deg da

……oh lordy. Starbucks er på hvert hjørne, nei jeg kommer ikke til å filme en kaffesjappe….

Hei. Jeg elsker dine videoer,Kan du snakke om gutter som er rundt 11 år som ikke tør å være sammen med ei jente.Eller de tør det men ingen av vennene får vite det er det normalt?

En 11 åring som skal være sammen med en jente?! Hva faen gjør en 11 åring med noe annet enn en lekelastebil og Transformers?! ELLEVE ÅR?! Nei nei nei nei, herregud. Jeg er så gammel, WRÆÆÆÆL! Da jeg var 11…hva gjorde jeg da jeg var 11? Lekte med Barbiestallen min (JEG HADDE BARBIESTALL, JEG VAR LITE KUL!!!!) og så på Disneyfilmer…? Jeg mener…. hva driver dere med barn, kom dere inn på rommet deres og lek med dukker og biler og se på hva nå enn man ser på på barnetv om dagen. Faen, 11 år?! Holy fuck.

Du har heilt sikkert svart på det før, berre eg som ikkje huska, men kva savna du mest med Norge og kva savna du minst ??

Jeg savner ikke Norge i det hele tatt for å være ærlig… Men jeg savner julebrus, Peppes Pizza, vann som ikke må filtreres for å smake ok, Fanta som ikke etser bort innsiden av munnen din, og …. Ingefærøl? Noe sånt. Hva jeg savner minst: Janteloven og folkene som bruker dem som bibel! Janteloven finnes ikke her i USA, takk Gud.

Kan du nevne meg i en video?????

Eeehm….nei. Ikke med mindre jeg vet hvem du er, eller du har gjort noe legendarisk som er verdt å nevne. Nevne folk bare for å nevne folk? Kleint.

bor du i USA nå ? Smile

Umm…. ja? Ganske sikker på det ihvertfall, hvis ikke har jeg feila totalt.

hvilke ord kan han si på norsk? Smile

 

Mannen kan si fitte, fy faen, pingle, sa brura og julebrus. Alt det viktige med andre ord.

Og ikke tengt i jennom bilibere slu for faen i hevetes nav dere er bare teite og rare hvis dere gjør kdet

Umm….. okey. Jeg også? Dafuq skjer med verden.

This entry was posted in Ask HC. Bookmark the permalink.

30 Responses to Ask HC uke 3!

 1. Tante says:

  Det heter forlovede og ikke forloved. Kanskje lesere klarer å forstå forskjellen på forlover og forlovede?

 2. Em says:

  Forlover og forloved jepp. Eg tykkjer det er morosamt med folk som skrive “forspill” i staden for “vorspiel”. “Kor er det forspill i kveld?”

 3. lisa says:

  Djåfør! haha nå lo jeg høyt!

 4. Hanne says:

  Jeg har begynt å følge deg på instagram (og for en gangs skyld sett videoene dine på youtube og ikke bare via bloggen), og innsett at min oppfatning av dustete kommentarer og dagens ungdom (barn?!) er langt i fra korrekt. Kondolerer så mye, jeg visste ikke hvor ille det var! o.O

  Jeg er overbevist om at jeg også fortsatt lekte med barbiehestene mine da jeg var 11. Hva skjer med oppdragelse, og hva skjer med å få være barn?!

  Vondt. Overalt.

 5. Raggi says:

  Trenden med å bruke feil spørreord er borte, nå er det inn å ikke skrive ordentgelig norsk! Men det Hvisste du hvelSmile

 6. Kj says:

  Sto de spørsmålene på norsk?
  Jeg fikk vondt i øynene av og lese de spørsmålene.
  Folk som ikke kan skrive norsk burde bruke ordbok! Huff.
  Vorfor vill ikke du lagge non vidior?? jeig forstor att du er syk, men vorfor kan du ike barre lagge uanset?
  Haha, var ikke det god norsk?
  Hva er den tingen du elsker mest i USA?

 7. Emilie says:

  Dette høres kanskje helt idiotisk ut, men hva er janteloven?

 8. Yvonne says:

  Wow. Bare, wow. At det er mulig.

 9. Ine says:

  Oh my lord. Den eneste unnskyldningen er at de er ti år gamle og/eller har dysleksi :l Men jeg tror jeg faktisk skrev bedre enn det der da jeg var ti år.

  • Kj says:

   De som er ti år BURDE kunne skrive bedre enn det der. Jeg har flere venner med dysleksi og du vet at visst ikke blir skrevet slik: hvist….
   Jeg tror bare ungene ikke har norsk bakgrunn

 10. Synnøve says:

  Hei! Lurte bare på åssen det går med den boken du skriver? Når kommer den til å bli gitt ut? Smile

 11. Elizabeth says:

  Huff,huff for noen spørsmål du får.Skulle ikke vært lov å spørre om alt mulig når det er så på kanten og går på privatlivet på den måte.

 12. c:-) says:

  Du er så kul! Grin

 13. Linda says:

  Men i alle svartsvidde dager da?!? Er det virkelig mulig at folk skriver så elendig norsk? Blir neste irritert av å lese sånt, må jo ha tolk for å forstå hva som står. At det går an å dumme seg sånn ut, spørre om så teite spørsmål og attpåtil ikke greie å skrive en eneste setning riktig…. jisess… Lurer på hvor det svikter egentlig, er det lærerne og norske skoler som har blitt ekstremt dårlige eller er det hos ungene det ligger? Håper dette snur snart, det er virkelig ille.
  Uansett, jeg skal ta helg og hvente på vidioer. En riktig god helg ønskes deg og dine Smile

 14. Anette says:

  Jeg dør litt av alle fjortisene som terroriserer deg i kommentarfeltet under spørsmålsrunder… håper du unner deg litt trøsteshopping etter dette? Noen spørsmål er så hjernedøde at de kunne ha sendt en svakere sjel inn i koma og fosterstilling, synes du er flink jeg Yes

 15. Victoria says:

  Hvor gamle er Chester og Dottie? De er kjempe søte Smile

 16. Moa says:

  Jeg bare…. vet ikke hva jeg skal si.. Shock
  Hva ER dette slags spørsmål??
  Jeg likte “favofittsmykkene” da, fikk heeelt andre assosiasjoner!
  Og hva er det med kidsa og H’er, de putter jo den bokstaven foran aaaaalt! Eek!

  Åh, jeg må trøsteshoppe!

 17. Hedda says:

  Digger bloggen din! Smile

 18. jeii says:

  halo. jei lure på femm ting .
  1. vordan lan kome du fra?
  2. har du gott på norsk skolle forr å lerre så go norsk?
  3. va liker du besst mee honnene din?
  4. likke du av o til jente og av o til gutt?
  5. har du vorre i norge ele usa før?
  ps: jei ellsker blogen dinn og jeii leser ver dag. helle veggen jei lese den

 19. Sofie says:

  Hei, jeg lurer på hva du syns om EOS produkter?
  Håper du tar med spørsmålet mitt i neste spørsmåls dings

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette