Akkurat nå #1

Akkurat nå: I går tok jeg en power nap mens jeg spoonet Chester, koseligste jeg har gjort hele uken. To hele date days med mannen, før han skal jobbe nattskift i kveld. Jeg drar på meg morgenkåpen min, setter håret opp på hodet og forbereder meg på min egen jobbnatt, bare at min ikke består av blod og gørr. Chester sover på føttene mine, mannen sitter på kontoret og ….. jeg antar han oppdaterer seg på å redde liv eller noe, for alt jeg hører er “Put in IV. Check pulse. Shock her, we have to shock her again. No pulse?” Jeg er så glad jeg ikke har hans jobb, jeg hadde trolig tatt livet av alle pasientene mine istedenfor å ta blodprøver, deretter druknet meg i kontrastvæske fordi jeg ble for redd til å takle det hele.

Elsker: Diptyque Baies Candle lukter himmelriket og litt til.

photo

Hater: Naboene våre. De er inni helvetes høylytte hver eneste dag, jeg mistenker at de sloss hver kveld. Jeg har hengt sånn fin sinnalapp på døren deres, håper det gjorde dem pissed.

På iPhonen: Instagram. Jeg er avhengig.

Dagens latter: Postdamen vår er så utrolig god i engelsk….

photo (1)

Dagens fine: Gullkrone til Pandora-armbånd.. som min mor er gal nok til å kjøpe til meg.

photo (4)

På TV: Min optimale guilty pleasure er Real Housewives, det er pauseunderholdning når jeg er i jobbmodus.

Leser: Det Blå Rommet av Susan Henderson. Leser den på norsk og synes det er rart.

Glede seg til: Husjakt! For vi satser på å flytte innen få måneder, EKSTASE.

This entry was posted in Akkurat nå. Bookmark the permalink.

3 Responses to Akkurat nå #1

  1. Marit says:

    Sjekk også ut Svenske Hollywoodfruer. De er klin sprø hele gjengen, men de krangler ikke like mye som de amerikanske da. Elsk som tidsfordriv!

  2. Elizabeth says:

    Så nydelig gullkrone til panduoa armbåndet Grin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette