Klage er lov. Klage er fun. Klage gjør man.

Roser er røde, fioler er blå, jeg klager når jeg er syk, liker du det ikke….. greit, dikt er ikke min greie.

Jul må slutte å være så jævlig lystig, det er faktisk vanskelig å hate alt og alle når alle bare JUUUUUUUUL <3 <3 og masse stygge lys, gaver og blide mennesker popper frem fra hver eneste krok med enda styggere nisseluer på hodet. Slutt med det. Siden sist har det som alltid ikke skjedd en dritt, jeg er fortsatt på stygghøy dose av BZZZZZZZZZZZ-medisinene mine (kaller dem det fordi de gjør at hele meg bare BZZZZZZZZZZZ!….dirrer. Da liksom) noe som gjør meg til -86 på blidskalaen, og til tross for at jeg er en som konstant er på den negative delen av denne skalaen er det faktisk ganske alvorlig med -86. Sendte mail til legen min og sa jeg følte meg lame, han bare ‘Her, ta 100 piller med antidepressiva!’ Jeg bare…. eeeh, nei? USA – Landet der de kaster medisiner etter deg. Rart folk er rusa og avhengig av alt her? Ehnei.

Jeg har merket en trend på twitter jeg har lyst til å avlive med slegge. Twitter er stedet der man lett kan bli starstruck fordi allverdens kjendiser henger der, men dette med å be om en RT har seriøst tatt helt av, så av at det har endt på et jorde i Kina et sted. Det er faen meg langt avgårde. Greit nok, om du har en viktig sak du ønsker å få oppmerksomhet rundt forstår jeg at det å be om kjendisenes hjelp kan være smart, men i her om dagen så jeg en jeg ikke helt skjønte greia med:

“My friend almost lost her life in a car accident today! Please RT!”

?! Hva i hule heite grøtskje skal en RT fra en kjendis gjøre godt med at vennen din nesten mistet livet i dag? Vil det gjøre at hun mistet livet litt mindre….? Vil det gjøre henne frisk igjen? Vil det reversere hele greia så hun plutselig ikke nesten livet i dag?! NEPPE. Jeg skal lage min egen: “Lost a tomato on the floor today, PLEASE RT!!!!” Altså….nei. Bare nei.
På Twitter har jeg forresten også lært noe nytt jeg ikke visste var en trend i dagens Norge: Når tenåringer ikke vet hva de skal si, ikke skjønner hva du skriver fordi de mistet 88% intelligensen sin da de ble mistet i gulvet som barn, eller rett og slett ikke kan lese svarer de “Usaklig!” til det du skriver. Ikke fordi det du skriver er usaklig, for når du spør om de kan forklare hvordan det var usaklig får du bare “Uuuuuusakelig!!!!!” (helst uten g på slutten. Usakli) tilbake, men fordi det visst er greia man gjør om dagen. Så når folk her med aksent sier noe hvor jeg står der som en utenlandsk tosk som lærte engelsk i går skal jeg si “Uuuusaklig!” og bare gå. Burde funke. Funker det ikke skylder jeg på norges tenåringer, dere er herved ansvarlige.

Forresten har naboen åpenbart sett seg ut meg som den personen de skal irritere mest i år, først festet de fargerike og BLINKENDE julelys til hele patioen sin så den er så lys at den seriøst kan sees fra månen, dette gjorde de selvfølgelig i september. Nå har de lagt til blinkende snøflak på toppen… jeg bare /”&%&#/$U!!!!! Jeg skal ut i natt for å sitte utenfor leiligheten deres klar til å drukne de i bassenget i morgen tidlig. Voldtekt av jul må snart bli ulovlig så vi kan drukne alle disse menneskene. Ikke det at man drukner noen når noe er ulovlig, så vi må sørge for at det først blir lovlig å drukne de som gjør noe ulovlig. Mye å ta seg til her, merker 2013 blir et hektisk år med mye på agendaen.

Og for de av dere som ikke forsto det var dette bare vås som vanlig. Jeg er syk og det er kjedelig som alltid, men jeg elsker jul, pakke inn gaver, julekalender (spesielt fordi bikkjene våre har hver sin) og bortsett fra dumme medisiner og teite diagnoser er livet helt finfint.

This entry was posted in HC klager. Bookmark the permalink.

5 Responses to Klage er lov. Klage er fun. Klage gjør man.

 1. Cecilie says:

  Klag i vei! Du har all grun i verden til å klage! God bedring Smile

 2. Maren says:

  Haha, digget det med usaklig!
  Det er skummelt at folk ikke har noen bedre svar enn det…

 3. Ibe says:

  Hvis det er noen trøst så tror naboene mine at de bor i USA når det kommer til julelys ute. Jeg bor i Norge. På landet. Langt inni skogen. Like fullt har de dekorert huset og hver j… busk i hagen sin med ulike varianter av fargerike og blinkende julelys! Jeg vurderer seriøst å bevege meg utendørs med avbitertang etter mørkets frembrudd Wink

 4. Amanda says:

  hahahah,du er den morsomste personen jeg noen gang har sett!Jeg sitter å ler meg ihjel av videoene dine hver dag!kan jeg gifte meg med humoren din?Grin Kiss

 5. Love HC says:

  Bare klag du!! Det er jo drit bra videoer

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette