Om at menneskers ord ikke er verdt en dritt.

Jeg er forbanna, og hva gjør jeg når jeg er forbanna? Jeg skriver, eller så lager jeg videoer. Siden jeg fortsatt er dårlig og ikke orker å gjøre en dritt så blir det innlegg denne gangen. Kanskje blir innlegget fullstendig meningsløst for per nå kan jeg ikke si hva det er som gjør at jeg fråder og mest har lyst til å dytte visse mennesker inn i en liten boks for å så tenne på den, men la gå. Skrive hjelper. Advarsel: Dette blir ikke saklig eller fint skrevet, det er heller ikke meningen.

Hvorfor i svarte helvete faen er det slik at man alltid, alltid, ALLTID må passe på så folk ikke “screw you over”????!!!!! Man må konstant passe ryggen sin (watch your back….serr, dette høres mye bedre ut på engelsk), man må ha alt i skriftlig skrevet i gull for at menneskers ord skal være verdt noe som helst, og man må dobbeltsjekke, mase, skrike og hyle for å ikke ende opp med at folk rævkjører deg for egen gevinst. Folk er griske, folk er slu som bare helvete, og kanskje spesielt fordi jeg sitter med en blogg hvor jeg samarbeider med andre over nett (for dessverre er dette jobbrelatert og til tross for at jeg har en jobb jeg elsker hvor jeg får gjøre det jeg liker å gjøre hver eneste dag, så er det tilfeller hvor jeg har lyst til å ….. gjøre lite fine ting), er jeg spesielt utsatt for at folk forsøker å lure meg inn i dårlige avtaler, og rett og slett løpe avgårde uten å holde sin del av en avtale. Utnyttelse av bloggere, det er ufattelig utbredt i Norge, det er kvalmende hvor mange selskaper som kun er ute etter å tjene penger uten å sørge for at bloggeren, som faktisk er en valid og god markedsføringskanal, også får noe ut av samarbeidet. Hva har skjedd med mennesker egentlig? Har det alltid vært slik at man kun sitter og tenker på seg og sitt, tillater seg å utnytte andre mennesker for egen vinning? Jeg har meldt meg ut av menneskeheten for lenge siden, og nå vurderer jeg å slette meg selv fra jordkloden, oppfinne en ny planet og tilbringe resten av livet mitt der.

Folk kan ikke stoles på. Folk gjør aldri det de sier de skal gjøre. Folk er seriøst ikke verdt en dritt lenger, og det er så trist at det skal være slik. Jeg vet ikke om det noensinne har vært en tid hvor man kunne stole på at det som sies stemmer eller vil holdes, men slik er det ihvertfall ikke lenger. Borte er dette med at en muntlig avtale er verdt like mye som en skriftlig, borte er dette med å skape samarbeid som går begge veier, som er gunstige for begge parter og hvor den ene parten ikke forsøker å rævkjøre den andre parten ved første sjanse den får.

LEI LEI LEI LEI. Jeg er ikke en person som lar meg styre med, jeg lar ingen pirke meg på nesen, og jeg tar ikke fem øre for å kaste meg inn i en verbal krig om det er det som skal til for at jeg skal få det som har blitt lovet meg. Ingen burde bli behandlet urettferdig, og ingen bør få lov til å utnytte noen bare fordi de tror de kan. Det skjer ihvertfall ikke med meg, jeg er for sta og forbanna til at noen får herse med meg som de vil. KNURRRR! Angry

Til jul ønsker jeg meg en verden hvor menneskers ord blir verdt noe igjen.

(og om noen lurer på hva, send meg mail…for inntil videre kan jeg ikke si stort. Sukk.)

This entry was posted in HC klager. Bookmark the permalink.

16 Responses to Om at menneskers ord ikke er verdt en dritt.

 1. Maren says:

  Uff, jeg håper det ordner seg!

 2. Silje says:

  Håper ikke det handler om den nye hudpleieserien din.. leit at du føler det sånn… Confused

 3. Beate Matilde says:

  Huff…høres aldeles ikke bra ut. Håper det ordner seg. Sender deg en mail jeg.
  Klem!

 4. Benedicte says:

  hmm.. Ble veldig nysgjerrig! Jeg hater å være nysgjerrig! Razz God bedring forresten! Mageproblemer man aldri finner ut av etter 5681 lege/sykehusbesøk kjenner jeg meg igjen i! Suger masse Thinking Håper du er heldigere enn meg og får et svar snart!

 5. Linda says:

  Kan du si fra når du har funnet den planeten? Jeg vil gjerne være med dit å bo der hvis jeg får lov. Forutsatt at jeg får ta med hundene mine selfølgelig. Er så enig med deg, mennesker er ufordragelige, egoistiske skapninger. Håper ting ordner seg for deg Smile

 6. Julie says:

  Dette har egentlig ikke noe med innlegget ditt å gjøre, men jeg kom over youtube videoene dine for et par dager siden som ledet meg videre til bloggen din. Jeg elsker den! Og jeg elsker videoene dine! Endelig en som klager like mye som meg. Jeg er ganske sikker på at dette er den beste bloggen jeg noen gang har lest. Jeg digger også skjønnhetsbloggen og videoene dine. Jeg utdanner meg til hudpleier det er til stor hjelp. Aldri slutt å blogge.

 7. Veronica says:

  Akkurat det du beskriver nå, får meg til å tvile på at det fins noen gud (Jeg er ikke religiøs, men jeg bruker ofte dette som et poeng når jeg diskuterer med religiøse mennesker). For hvis det nå finnes en gud, hvorfor skapte han menneskene så onde? Vi er egoistiske, kyniske, hyklere, uempatiske, falske, ja rett og slett onde. Det virker som om vi kun er opptatt av egenvinning og gir F i hva vi må gjøre for å oppnå det.
  Mennesker er slitsomme…..jeg vil konventere til en annen art!
  Håper ting bedrer seg for deg Smile

 8. Elizabeth says:

  Det er så synd at verden har blitt sånn Cry
  Jeg føler akkurat det samme som deg i det du skriver,du har så riktig og jeg støtter deg 100 % Grin
  Du må ha riktig god bedring,ønsker deg alltid det beste Grin
  Håper virkelig dette ordner seg til det beste for deg så fort Grin

 9. HC-mamma'n says:

  Før fantes det noe som ble kalt “gentlemens agreement”. Det er borte vekk også her i Norge nå og forklaringen er enkel: Vi har ingen gentlemen igjen i denne verden! Skriftlighet er dessverre blitt nødvendig i nesten alle livets sammenhenger! Synd, men sånn er det. Frown

 10. Tina says:

  peopleeee peopleeeeeeee peopleeeeeeeee yeah….. mongo mennesker

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette