Videoblogg: Jeg er syk, jeg er sur, fuck alt i hele verden.

This entry was posted in Videoer. Bookmark the permalink.

27 Responses to Videoblogg: Jeg er syk, jeg er sur, fuck alt i hele verden.

 1. Henriette says:

  Føler med deg, var sykemeldt nesten hele fjor høst med magevondt! God bedring Smile

 2. Ina says:

  Har alltid problemer med å se youtube filmene dine på selve bloggen ;s må alltid trykke meg inn på youtube-siden din for å få se dem ferdig. Er det bare til meg?

  Men god bedring! Smile

 3. Anna says:

  God bedring!

 4. Emma Kristina says:

  Hallo! Du ser jo ikke så ille ut da. Der så du omtrent 10 ganger bedre ut enn det jeg gjør på en skoledag. Yey… Hahaha, ja jeg ligner på en likbleik frosk. Smile Digger deg, du er forbildet mitt <3 God bedring <3

 5. Anonymous says:

  åh! Jeg bare digger deg, sitter å ler meg i hjel av videoene dine. Du får ha god bedring da Smile

 6. Katrine says:

  God bedringSmile Håper det blir mindre folk som maser på deg. Du fortjener ro og fred når du er syk. Jeg “ber” for deg, haha nei det er nok for sent for meg

 7. Linda says:

  Huff da, stakkars deg, håper dem finner ut hva som feiler deg snart!
  Ønsker deg riktig god bedring Smile

 8. Tante says:

  God bedring-pakke er underveis allerede og en annen pakke blir sendt i dag.

 9. Eskil says:

  Håper du blir frisk så fort som overhode mulig Smile

 10. Julie says:

  Godbedring, sitter her og koser meg med videoene dineSmile håper du blir frisk og at de legene får orden i sakene sine…
  hva skal klubben vår hete da for de som har mye fritids.
  nok engang GOD BEDRING BLI FRISK!

 11. Kristine says:

  God bedring!

 12. Ingrid says:

  God bedring til deg! Håper de finer ut hva som er gale.

 13. Christina says:

  God bedring! Smile

 14. Line B. says:

  God bedring!!

 15. Hildur says:

  Takk for en god latter – humoren din er i hvert fall frisk Smile

  Syns du ser veldig fresh ut! Skulle ønske jeg så like bra ut som deg når jeg er syk Smile

 16. emma says:

  hahaha! sorry må bare le litt av at du er like morsom når du er syk…..Smile
  du blir garantert frisk før jul! god bedring!

 17. me says:

  hvorfor banner du Wink

 18. maud says:

  Du er sykt kul, snill, og du er deg selv. God bedring!

 19. Julie says:

  Du er den mest sytete og slitsomme dama jeg har sett! Og alt pisset om at du har så god sarkastisk humor! Du FINS ikke morsom!

 20. Julie says:

  Jeg har aldri påstått at tiden min er dyrebar, om den så var ville jeg aldri kastet den bort på å se på det pisset her.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette