Det å være syk gjør deg …. bitter og sur.

Så nå har jeg vært syk i over 3 uker, og tror du ikke at så fort magekrampene mine ikke gjør at jeg vil grine lenger, så fikk jeg influensaliknende faenskap? Immunforsvaret mitt bare “FØØKH JUUH!”, før jeg fikk feber og nå har bannet i to dager i strekk. Dette er åpenbart Rs feil, sykehusjævel som han er. Så da sitter man her, da. Livet mitt består av å sove perverse mengder, gå småturer med bikkja og drikke vann. Aldri følt meg mer interessant.

Det mest spennende som skjedde i dag var at et barn forsøkte å løpe mot hundene våre mens jeg gikk minitur med dem. Jeg sier “forsøkte” fordi jeg dyttet ungen utti bassenget før det rakk å nå dyra. Neida…men jeg hadde ordentlig lyst.

“DOG, DOG LOOK IT’S A DOG!!!” Nei jøss, sier du det. Jeg elsker foreldre som selv er så livredde hunder at de løper ut i veien når de ser meg komme med våre to (no joke, de løper UT I VEIEN. Retards), men som lar ungen deres på 4 år løpe mot to fremmede hunder. Dette er grunnen til at jeg aldri tenker at det er synd på ungen når en eller annen random unge igjen blir drept av en pitbull. Jeg er overbevist om at det i 99,9% av tilfellene er foreldrene sine feil. De foreldrene som lar ungene sine løpe mot ukjente hunder er nesten like morsomme som de indiske mennene i leilighetskomplekset vårt som gjemmer seg bak konene sine når jeg kommer gående med våre to supermacho killing machines. Spesielt når de dytter konene sine foran seg, det er det man kaller barske mannfolk.

I sånne tilfeller har jeg nesten lyst til å spørre om de tenker med naanbrødene sine. Var det rasistisk? Neida, for jeg elsker indisk mat.

I forrige uke klikket jeg på en tenåring som irriterte meg på nett, jeg har sikkert blokkert 14 mennesker bare på én dag fordi de gjorde meg forbanna, det er åpenbart at det å være syk gjør meg schikkelig bitter. Dette må slutte snart, hvis ikke kommer jeg til å ende som et skilt frue som bor alene med sine 19 katter. Når jeg var døende (les: jævlig syk) hadde jeg ikke energi til å være irritert eller hate noen (joda), men nå er jeg bare så syk at jeg ikke egentlig orker å gjøre en dritt, og det er ikke syk nok til at jeg ikke har energi til å være irritert. Med andre ord er jeg irritert og sur på hele verden, spesielt valper, sushi og lyden av regn. Faen ta lyden av regn. Ikke det at det regner her, men lyden av regn er noe jeg liker ikke sant, og nå hater jeg lyden av regn…dere skjønte det, dere er smartere enn naanbrødene over.

Ellers drikker jeg vann. Og sover. Good times.

This entry was posted in HC klager. Bookmark the permalink.

13 Responses to Det å være syk gjør deg …. bitter og sur.

 1. Katrine says:

  Der ser man hvor mye de elsker barna og konene sineSmile De som skyver konene foran seg tenker sikkert ” Kom igjen spis henne. Da blir jeg kvitt henne” Eller visst de er snille “Kom igjen bit av en arm, da kan jeg slippe henne en liten stund”

 2. Ibe says:

  Hvis det er noen trøst så er det to av oss -bihulebetennelse suger, og jeg er muggen! Triller piller og nettshopper -eneste som funker Wink
  God bedring <3

 3. Therese says:

  Kjenner meg igjen i magesmertene og influensaen. Har nå ligget i 2 uker, og den ene var FERIEN min! Frown

  Bare at jeg fortsatt går på skole, så ligger lenket til sengen med 140 sider i pensum!!

  God bedring Hilde Christina <3

 4. Elizabeth says:

  God bedring Hilde Christina Grin Aldri moro å være syk Cry
  Noen mennesker skaper kaos bare med å ikke tenke litt lengre enn her og nå Thinking Razz

 5. Anonymous says:

  hei jeg har har sett en video der du viser resultet på en “fondation” fra LUSH…men jeg finner ikke omtalen…..

 6. Julie says:

  hei jeg har nettop sett en video der du viser resultatet på en LUSH fondation ting, hvor kan den kjøpes? og hvor er omtalen?

 7. liol says:

  hei hvorfor bitcher du hele tiden kan ikke du være fårnøyd med live ditt i stenden for og gå rundt og være jævla sur DU SIER AT DU IKKE LIKER DE SOM BITCHER PÅ NETT DU GJØR DET SELV FOR H******

  • Denne bloggen er laget for bitching, les det som står på høyre side. Jeg er veldig fornøyd med livet mitt, er ikke slik at jeg er nødt til å blogge om det av den grunn. Blogger som handler om hvor FANTASTISK livet er kjeder meg, derfor har jeg denne bloggen isteden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette