Day 44: when is it time to stop calculating risk and rewards, and just do what you know is right

Vi hopper i dager! For det å være syk gjør at man heller vil ligge på sofaen og….ikke gjøre en dritt, fremfor å skrive på et tastatur.

When is it time to stop calculating risk and rewards, and just do what you know is right?

Jeg tror svaret på spørsmålet er når det å fokusere for mye på for og imot argumenter, faktisk hindrer deg i å gjøre det som er rett for deg.
Personlig er jeg såpass trygg på magefølelsen min at jeg sjelden veier for og imot, jeg kan ikke huske sist jeg ikke gjorde noe annet enn det som føles rett, det hvor magefølelsen min bare “YAY!”, mens den danser samba og feirer med bløtkake. Iblant kan jeg tenke at jeg kanskje har gjort noe jeg kommer til å angre på, men så langt har jeg klart å unngå det.

This entry was posted in Tekster og quotes. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette