Day 40: what are features you get complimented on a lot

Innsiden:

 • At jeg er sterk.
 • At jeg er en “survivor” (det er det R kaller meg).
 • At jeg er en god venn.
 • At jeg er ærlig.

Utsiden:

 • At jeg har fin nese…den har jeg fått hele livet, da jeg gikk på VGS fikk jeg spørsmål om den var operert. EH.
 • Neglene og hendene mine.
 • Hårfargen min..og i det siste mange hårkomplimenter, noe jeg selv ikke helt skjønner.
 • At kroppsformen min er fin (iiiik!).
This entry was posted in Tekster og quotes. Bookmark the permalink.

6 Responses to Day 40: what are features you get complimented on a lot

 1. Astri says:

  Jeg er usikker på om dette spørsmålet er for personlig og beklager hvis det er det…men her er det…er mannen din mørkhudet du skjønner jeg så bildet ditt på Instagram der du skrev <> (jeg vet ikke om det er riktig å bruke << det tegnet men samma det…). Nok en gang beklager hvis du synes spørsmålet er for personlig Dazed

  PS: Du er kjempekul! Hver gang jeg har sett videoene (feilskriving på det siste ordet?) har jeg latterkrampe i 10min. etterpå Yes
  Digger deg<3

 2. Anette says:

  Etter å ha fulgt deg i noen år har jeg alltid tenkt at du har fin nese… og at du har misunnelsesverdige bryster, men det sier jeg som kvinne og på en rent estetisk måte, så du kan egentlig ikke korsfeste meg… eller? Sweat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette