Oppmerksomhetsh*rer: Skam dere.

Noen ganger blir jeg forbanna på hvordan noen mennesker oppfører seg….så da snakker man om det.

This entry was posted in Videoer. Bookmark the permalink.

19 Responses to Oppmerksomhetsh*rer: Skam dere.

 1. linni says:

  Jeg tror personer som gjør dette er personer som lyver generelt, lystløgnere rett og slett. Det er personer som lyver så hardt at de til slutt tror på sine egene løgner. De lever i en fantasiverden bestått av egene løgner. Vrir og vrenger på det meste for å få det til å virker interessant for andre. De bruker en og hver mulighet for å få oppmerksomhet og sympati tom. på andre sin bekostning.
  Jeg tror ikke personer som har det godt gjør dette, dette er personer som mangler noe. Om det er foreldre som ikke bryr seg, dårlig selvtilitt eller at de rett og slett er ensomme. Det er ikke en god grunn, men de prøver for hardt til at det skal være noe annet.

 2. 9cko says:

  jeg tror dette er samme mennesker som de som lyver på seg hjernesvulster, magekreft og alle mulige sånne sykdommer. De er så sulteforet på oppmerksomhet og noen som bryr seg at de manipulerer mennesker til å bry seg for enhver pris.

 3. Maren says:

  Så videoen til Amanda i natt, og gråt som bare det.. Skjønner ikke hvordan mobberne kan leve med seg selv!
  Hvorfor folk bruker sånne ting for oppmerksomhet aner jeg ikke…

 4. Sara says:

  Jeg er så glad for at du finnes, så du kan lage videoer hvor du tar opp slike alvorlige temaer. Jeg er så enig, og det er så kvalmt at jeg nesten skulle ønske at løgnerne måtte bytte plass med de stakkars menneskene som har det så vondt at de ikke ser andre muligheter enn å ende det hele.

  Fortsatt god bedring!

 5. Helt enig i hva du sier. Direkte tragisk..

 6. Mh says:

  Er så enig! Kjente en som fant sin døde bestevenninne en gang, utrolig tragisk. Så møter hun en dag en som påstår at det var hun som fant henne, hadde tatovert navnet hennes, men kjente henne ikke en gang! Hvordan man kan utbytte en så tragisk hendelse forstår jeg bare ikke, og det provoserer meg på høyeste nivå!

 7. Martine says:

  Jeg er veldig enig med deg! Jeg fikk først vite om saken her på bloggen din (som jeg er flink til å lese, men ikke til å kommentere i), og jeg startet å gjøre litt eget research på div sosiale media. I tillegg til det du nevner som at mennesker gjør alt for personlig oppmerksomhet i et par minutter, reagerer jeg kraftig på at mobbingen av henne fortsetter! Det gjør meg så ufattelig trist, at ikke engang en så tragisk sak som dette blir en “wake-up call” for mobbere. Hvordan verden er det vi lever i??

  • Trist Frown Forhåpentligvis vil “hovedmobberne” få straff for det de har gjort, utifra det jeg har lest driver de og jakter på hele gjengen. Det stopper nok ikke mobbingen, men kanskje vil det sette et eksempel!

 8. Sofie digger deg says:

  Kjære Hilde Christina.
  Jeg syns det er så kjempe fint at du faktisk tar opp disse temaene som andre bloggere ikke gjør, jeg har ikke sett videoen enda og jeg vet heller ikke om den fins enda. alle er født med verdighet som Amanda tydeligvis mistet på grunn av mobbingen hun ble utsatt for derfor er jeg glad for at du er her og prater om det som skjer i verdenSmile hilsen Sofie din største fan som er nesten som deg.

 9. Hanne says:

  Jeg er også superglad for at du finnes! For at du lager disse videoene, for at du er tøff… og fordi du er et forbilde. Helt enig i det du sier. Mobbing er uakseptabelt. Alltid. Uansett.

  Jeg må bare få sagt at jeg har aldri sett deg vakrere enn i denne videoen <3

 10. Telma says:

  Merkelig det der. Da lillebroren min døde i bilulykke for seks år siden var det ikke bare folk som ikke kjente han som påsto at de var bestevenner med han, men de som mobbet han aller verst var plutselig suuuupervenner med han på Blink, Face og Nettby. Kjenner at jeg blir kvalm av tanken enda. Greit at du blir lei deg for at noen går bort, det er lov, men du synker ikke så lavt at du bruker andres helvete for å få sympati og oppmerksomhet.

 11. Jeanette says:

  Respekt!?! Hun er faktisk død! Hun tok selvmord fordi hun hadde et jævli liv!!

 12. Gina says:

  Jeg er så fantastisk enig med deg!! Kunne ikke sagt det bedre selv, denne videoen er så viktig og bra! Jeg har et eksempel på sånne hæslige mennesker. For et år siden døde moren min, helt uventet og brått, bare 40 år gammel. vi var alle i et gigantisk sjokk og triste (selvfølgelig). og dagen etter toppet det hele seg med 15 (!!!) fuckings venneforespørsler på facebook. jeg har aldri vært en spesielt populær jente, men nå, NÅ ville jævlene være venn med meg. Nå var det plutselig “kult” å kjenne meg. fy faen jeg blir så forbanna og kvalm av å tenke på dette! godtok de ikke akkurat…
  hehe sorry for mitt lille utbrudd men tusen takk for at du satte ord på følelsene mine. <3

 13. Agnes Jorunn says:

  Æ håpe “hovedmobberan” bli dængt!!!!!

 14. Lovise says:

  Kan du linke den videoen?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette