Day 39: why you think you’ve learned more from the good or the bad

What doesn’t kill you, makes you stronger.

Det er nesten trist, men jeg har absolutt lært mest av det vonde jeg har opplevd, og jeg lærer fortsatt mer av kjipe opplevelser enn gode, selv om det er jevnere nå enn det var tidligere. For meg er det dette med at de vonde opplevelsene setter en “støkk” i meg, jeg får en aha-opplevelse og det er enklere å se noe klart når du ikke har noe annet valg enn å se ting for hva de faktisk er. Når noe mindre positivt skjer, er du på mange måter tvunget til å se det du kanskje ikke nødvendigvis vil se, du blir også tvunget til å lære av det fordi alternativet kan ende veldig, veldig ille. Det er synd det skal være slik, at vi ikke kan lære mer fra andres kjipe opplevelser eller historier, for jeg skulle ønske jeg ikke hadde behøvd å gå igjennom alt det vonde selv, men jo eldre jeg blir, jo flinkere blir jeg til å lære fra det gode også. Kanskje lærer jeg på en annen måte når det er det gode som lærer meg noe, men jeg er i stand til å hente inspirasjon fra det gode på en helt annen måte enn jeg tidligere gjorde.

This entry was posted in Tekster og quotes. Bookmark the permalink.

2 Responses to Day 39: why you think you’ve learned more from the good or the bad

  1. Kristine says:

    Jeg vet det ikke har noe med dette å gjøre, men jeg trenger hjelp fortest mulig!!

    Jeg sliter veldig med oljete øyelokk, har du noe tips om hva som kan hjelpe. Og hvordan jeg kan fjerne det.
    Jeg har googlet mye, men det kommer bare opp øyeskyggeprimere for å få øyenskyggen til å holde. Jeg vil bare få fjernet det!
    Tusen Takk på forhond, og håper på svar raskest som mulig!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette