&%&$%$#. Update!!! Anniversary, unger og ladida.

Jeg burde laget videoblogg hver dag jeg har ligget på sofaen, og bokstavelig talt ikke gjort noe annet enn å ligge der og syte over hvor synd det er på meg. Det hadde blitt ufattelig interessant, helt overbevist om at jeg hadde fått min eget reality show dersom jeg hadde filmet den siste uken. Snegler har mer interessant liv enn det jeg har. Herlighet, en hybelkanin er New York på nyttårsaften sammenliknet med det her.

Jeg kjeder meg. Kjedelig, kjedelig, kjedelig. Med andre ord, nei jeg er ikke noe bedre, og nei de vet fortsatt ikke hvorfor, og ja, jeg hater alle. Jeg blir bitter etter en uke med megavondt. Bitter, bitrere. Poteito, potato.

Men jeg glemte å si at vi hadde anniversary i slutten av september, for nei, det har ikke skjedd en dritt annet verdt å dokumentere siden slutten av september. Misunn meg, livet mitt er så kult. Anyroad, jeg kjøpte meg så klart ny kjole (hva er eller anniversaries for?) og bestilte bord på favorittrestauranten min i San Francisco; La Folie. Om du noengang skal til SF og har noen tusen å sløse bort på mat, prøv La Folie. Du MÅ prøve La Folie, punktum.

Fint daaaaaaa. Neste gang foreldrene mine eller min tante kommer til USA skal vi hit, for da slipper jeg å betale.

Jeg vet ikke hva det er med Rainier, men han er like god på filmtitler og navn som vanlig.

R: Do you remember that Will Smith movie, 8 pieces of me?
HC: ….. you mean 7 pounds..?
R: Yeah, that one.
HC: O_o

Deretter snakker vi om Jodie Foster.

R: Yeah, she was in that… sleeping with a butterfly?
HC: … silence of the lambs?
R: Yes!
HC: *ler i tre døgn*
R: What?! It has a butterfly on the cover!
HC: That’s a moth..
R: Oh…..

Heldigvis er jeg dreven på hva han mener alltid, så dreven at jeg sjelden gidder å høre slutten av setningene hans fordi jeg vet hva han kommer til å si uansett. Det er en fordel, for han bruker som regel 14 år på å formulere en setning dersom det er tv, mobil, pc, hund, mennesker, takvifte, eller elektrisitet i nærheten, noe som jo virker fryktelig distraherende. Jeg tror vi har tilbragt litt vel mye tid med hverandre, men pytt. Nå slipper jeg ihvertfall å spørre “WHAT THING???!!!” 8 ganger før jeg får et svar, jeg vet hva thing’en er før han avslutter setningen. Ca sånn.

(Han sitter på sin PC, jeg sitter og jobber på macbooken min. Stillhet hersker.)
R: So I need….I need to….umm…I need….
HC: You need to drop of the new lease because they didn’t pick it up yesterday, yeah I know.
R: O_O Damn, you’re good.

I går møtte vi enda flere helvetes ekskollegaer idet jeg nok en gang var på det helvetes sykehuset (irritert, jeg? Nei nei) og fordelen med å møte folk der er at alle har på seg navnelapp. Det trenger R, hvis ikke er det Whats-her-face and Whatever-his-name-is. En perfekt verden for oss hadde vært navnelapper på alle til enhver tid så R kan huske hva folk heter, og en lapp med yrke så jeg slipper å late som om jeg bryr meg om hva folk driver med, og faktisk høre etter denne gangen. Du jobber med forsikring, ja? Nei, så interessant, tell me more.

Vi prøvde å spise sushi ute i dag for jeg trengte mat og litt spenning i hverdagen. Jeg er så glad for at vi valgte å spise middag akkurat når alle familiene i hele jævla verden som har hylskrikende barn under 5 år, også var sultne. Beste idéen jeg har hatt noensinne. Vet dere hva som er verre enn å ha så vondt at du ikke engang orker sushi? Det er å ha så vondt at du ikke engang orker sushi, mens det sitter barnefamilier foran, bak OG ved siden av deg, hvor barna skriker som om de har fått en kaktus kjørt opp i rumpa. Ikke bare det, men vi sitter der og prøver å ha en samtale og plutselig avbryter moren til en av djevelavkommene bak oss oss og hviner “OH MY GOSH, I am so sorry!!! We’re talking baby talk!!!! And probably interupting you, riiiiiiight????!!!!” Vi hadde ikke hørt at hun pratet babyprat til avkommet sitt, det er ganske åpenbart at det ikke var mulig siden det var skrik i alle retninger og ikke engang jodling til teknomusikk hadde klart å overdøve hylskrik-koret fra helvete. Hvorfor avbryte oss, ved å si at de sikkert avbryter oss? Hæ? Hun ville sikkert at vi skulle si at avkommet var søt. Den var ikke søt, så da sa jeg ikke det. Dessuten har jeg sagt til R at vi får dritpene barn (10 år frem i tid, med surrogat og 24/7 nanny), men han mener at jeg ikke kan være i ekstase over det. SEFF kan jeg være i ekstase over det, det er jo det viktigste! Hvis ikke barnet er pent, selger jeg det til et sirkus og prøver igjen. “All babies are cute…” Nei, unnskyld meg, det stemmer for puck ikke. Noen ser ut som vaskefiller som har blitt brukt til å vaske do-gulv på bensinstasjoner. Ikke særlig søtt.

Nå fikk jeg sms av min tante som sier at min far banner når hun ber om datahjelp, og at hun ikke kan skjønne det. Jeg kan skjønne det. Første gang jeg skulle hjelpe henne med noe, var oppskriften jeg sendte henne slik:

1. Åpne et nytt internettvindu.
2. Lim inn teksten i URL-feltet.
3. Osv

Og da jeg ringte henne for å se hvordan det gikk, sto hun fast på punkt 1. Familien min >

I andre nyheter er klokka 3:44 om natten, og jeg har nettopp stått i nattkjole og fryst ihjel utenfor fordi Chester bare måtttttte ut og snuse litt på verden. Der sto jeg i 15 minutter og frøs av meg nesa, også går vi rundt i hverdagen og innbiller oss at VI eier Chester. Right.

Men han er søt.

 

This entry was posted in HC klager, Ladida i Natten. Bookmark the permalink.

9 Responses to &%&$%$#. Update!!! Anniversary, unger og ladida.

 1. Silje says:

  God bedring Smile MEN jeg luere på noe.. Kan du lage en video tag som heter *Chubby Bunny Challenge * Den går ut på å ta førs en marshmallow i munn og si chubby bunny og så en til og en til osv osv helt til du ikke får flere inn i munnen Grin

 2. Marion Hellebust says:

  du kan godt lage videoer hver dag!

 3. Silje says:

  Hehe godt poeng.. Du kan filme hundene dine Razz Uff nå maser jeg veldig.. SHHHH silje.. God bedring<3<3

 4. Katrine says:

  God bedring<3 Håper du blir fort frisk! Jeg lurte på om du kunne lage en video av alt sminken du har?

 5. Beate Matilde says:

  Sjære håse. Kan ike du lagre en viddeo når du setter på do?

  Razz Jeg måtte bare.

 6. Vilde says:

  Elsker bloggen din og Youtube video’ene dine, du er så genial!! <3 Smile

 7. Ingvild says:

  omg. det så godt ut. Love you. Yes

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette