Day 10: what you think when you hear the words “be yourself”

“Be yourself is all that you can do…..”

Jeg tror at det å være seg selv er et must, en livsnødvendighet. Noe vi alle må holde oss til dersom vi ønsker å være glade og fornøyde. Mange prøver å være noe de ikke er, men på et eller annet tidspunkt vil det si pang, og du vil bli tvunget til å være deg selv….om du til da har faket en personlighet og lever et liv som ikke er “deg”, hva gjør du da?

Det å være seg selv er også noe av det vanskeligste som finnes, det er ofte vanskelig å være seg selv 100% og bli godtatt av de rundt en. Ofte blir man møtt med negative reaksjoner, noe som kan gjøre at man tenker at man ikke kan være sånn og slik. Min erfaring er at du ikke bør tenke at du må være sånn og slik for andre, vær den som er best for deg. Om noen ikke godtar deg er det dem det er noe feil med, ikke deg.

This entry was posted in Tekster og quotes. Bookmark the permalink.

2 Responses to Day 10: what you think when you hear the words “be yourself”

 1. Tante says:

  Bravo, jenta mi!!! Den siste setningen sier alt. TAKK FOR AT DU ER DEG !!

 2. HC-mamma'n says:

  Prøver ikke å være dyp her, men dette diktet syns jeg sier mye:

  Deg er det skjenket en rett til å bli
  død eller levende, trell eller fri. 
  Velg å bli narr eller velg å bli vis,
  fugl eller slange, ild eller is! 
  Gjør du deg selv til gjenstand for salg?
  Ingen skal nekte deg retten til valg.
  Velger du det som er skjendig og slett,
  er det din helligste menneskerett. 
  Velg, om du vil, å fornedre deg selv.
  Velg din fordervelse. Velg å bli trell!
  Hva er din ånd? Er den sverd eller fjær?
  Vit at ditt valg har besvart hvem du er.
  Du er ansvarlig for den du har blitt.
  Du har vært velgeren.
  Valget var fritt!”

  Stol på at dine valg er riktige for deg – du er mer enn bra nok – så lenge du er DEG!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette