Day 9: things that make you happy

Min HAPPEH HAPPEH liste.

 1. Valper. Å herregud, valper som nuffer på deg og du bare AAAWWW! og de bare nuff?, og du dør av cuteness. Antidepressiva? Nei, nei; Valpemager.
 2. Sitte og jobbe på macbooken min, mens mannen spiller stygt NFL spill, og voffene våre ligger i midten og aaaahhhhh. Det er en tradisjon her i huset.
 3. Mandager. Fordi de er “vår” dag, fordi vi begge jobber helger er mandag helg for oss.
 4. Fredagskvelder. Fordi helgen er minminmin, og jeg kan sitte hele natten, skrive, sladre, drikke vin, og se teite filmer på Netflix.
 5. Shoppe, shoppe, shoppe fine ting!!!
 6. Spontanturer til random steder. Fordi vi kan, og vil. Friheten vi har til å gjøre rare ting på rare tidspunkt med andre ord.
 7. SUSHI.
 8. Jobbe masse en dag, følelsen av at jeg har fått masse gjort (for jeg elsker jobben min, yupyup).
 9. Følelsen av å gjøre noe bra for noen andre.
 10. Når vi går turer midt på natten rundt i leilighetskomplekset og sprederen skrus på idet Chester sitter og driter midt på plenen. Jeg ler sjelden så hardt som da. Ja, jeg vet….jævlig, men jeg dauer.

Spurte forresten mannen: What makes me happy? Og han svarte “Sushi? Purses? Puppies?” Bra han kjenner meg.

This entry was posted in Tekster og quotes. Bookmark the permalink.

7 Responses to Day 9: things that make you happy

 1. Yvonne says:

  Jeg synes denne lista var så fin, at jeg lagde min egen, jeg!

 2. :) says:

  Elsker bloggen din!!

 3. Emilie says:

  Ingenting er så fint som valper! Rett før jeg fikk valpen min i fjor hadde jeg en periode med “livet suger” tok en dag med valpekos før alt plutselig var fiiiiiiint igjen! Grin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette