MY SHOES HURT!!!!!

Hvis du ikke synes dette er morsomt kan vi ikke være venner. Let’s burn in hell together.

This entry was posted in Videoer. Bookmark the permalink.

8 Responses to MY SHOES HURT!!!!!

 1. Christine says:

  Okei.. Jeg holdt personlig på å dø av latter når jeg så den. Jeg kommer til å ende i helvete. Hahaha, kanskje vi ses? (Mente det ikke frekt! Elsker deg og begge bloggene dine så mye! )

  Dette har ingenting med dette å gjøre, men jeg føler bare at jeg må si at du har virkelig hjulpet meg gjennom så mye! Du er virkelig en fantastisk person, samtidig som du har den beste humoren ever! Vi er ganske like, ler også av ting jeg kanskje ikke skal le av så. You are not alone! Smile

 2. Marit Kristine says:

  Åhhh, Stephen Lynch jo! Han er så sykt morsom. Så han live da han var i Trondheim, og fikk prata med han etterpå Grin iiiihh

 3. Moa says:

  Hahahaha, herregud, jeg tror jeg tissa litt på meg! ROTFL ROTFL

 4. Maria Helene says:

  Så genialt xD trodde jeg skulle dø av latter jo…hahaha….

  Ps. Elsker videoene dineSmile Men kunne du laget en liten video om hvordan huset ditt ser eller noe sånt??? men uannsett elsker jeg videoene dine <3

 5. Er sikker på at den er kjempe morsom, men den er slettet!!! Kan du si hva som skjer i den??
  Jente 13
  Wink nei da, skal ikke blinke til deg,vet det er plagsomt…

  Rainbow Heart Peace US Flag

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette